Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMi22

potrzebuje ubrania ciążowe

Polecane posty

Gość MałaMi22

Witam wszystkich! Jestem samotną przyszłą mamusią. Jestem na forum początkująca. Nie stać mnie na nowe ubrania, które u nas w mieście są bardzo drogie, a w sklepach z używaną odzieżą nie ma ciuszków w moim rozmiarze. Chętnie odkupie od kogoś tanim kosztem. Mam 160 cm i jestem szczupla. Przed ciążą nosiłam rozmiar 38. Teraz jestem w końcu czwartego miesiąca ciąży i brzuszek już trochę jest widoczny. Błagam o pomoc. Najbardziej potrzebuję spodni.

a próbowałas w ciuchlandach, wiesz ile ładnych niezurzytych ubran mozna znalesc, w róznych rozmiarach od xs do xxxl wiec zamaist czekac na pomoc sama cos wymyśl, mozna kupic ciuchy za grosze blizki kupowałam na lato do 2 zł jak jest przecena poza tym w ciazy nie olpłaca sie kupowac drogich ubran ciazowych to za drogo lepiej isc do sklepu z tania odzieza i kupic cos znacznie taniej

Gość MałaMi22
oczywiście, że próbowałam, ale w moim mieście nie ma nawet w ciucholandzie. Z bluzkami nie jest problam, gorzej ze spodniami.

dobry pomysl ja troche ciuchow sobie nakupowalam ciazowych ale typowo ciazowych w sklepach za przeszlo 100 zl :( a moja kolezanka cala ciaze ubierala sie w lumpach i wygladala lepiej niz ja w swoich typowo ciazowych a i nie musze mowic ze ceny tez miala o wiele nizsze...

Gość MałaMi22
Mieszkam w Zielonej Górze, a to nie jest duże miasto. Jak się pytałam w sklepach z odzieżą używaną o spodnie ciążowe, to od razu mówią, że nie ma. W jednym sklepie były, ale bym się zmieściła tam ja i jeszcze pare osób

moja kumlepa- w lutym rodzi :-P miala w sumie 3 pary spodni, wszystkie zwykle na gumce, nosila je pod brzuchem i tyle, jedne miala takie swoje , 2 pary kupila w lumpeksie i tak cala ciaze w nich przechodzila no i spodnice, tez na gumeczce, pod brzuszkiem -fajna sprawa

Gość inke21
mala mi kiedys nie bylo typowo odziezy ciazowej i ludzie dawali sobie rade, wiec sie nie zalamuj i tak nie przejmuj

Gość jak jesteś
szczupła to kup rozmiar większe (w lumpeksie) i nie typowo ciążowe, tylko normalne;)

Gość MałaMi22
No tak, łatwo wam powiedzieć. Nie stać mnie nawet na nowe spodnie z gumką tzn dresowe. Do tego dochodzi jeszcze cała wyprawka dla dziecka, a Ojciec dziecka ma wszystko w nosie. Ja m uszę się martwić o wszystko.

Gość MałaMi22
Tylko pytałam, czy macie coś niepotrzebnego, co możecie sprzedać za niewielkie pieniądze.

wiesz malami watpie zeby ktos cos sprzedal, a nawet jezeli to nie bedzie Ci sie oplacalo ciazowe ciuszki sa b drogie, ja za swoje spodnie z przeceny dalam 129 zl :( bluzka 60 zl, wiec napewno w lumpeksie dostaniesz cos taniej no ale zycze powodzenia w szukaniu

Małami, podaj adres e-mail, mam jedne spodnie za małe, nic specjalnego, ale Tobie może będą pasować ;) reszta moich ubrań ciążowych jest mi, póki co potrzebna...

Gość MAlaMi22
mój mail to basitka@o2.pl

Gość MAlaMi22
dziekuje bardzo za pomoc. Fajnie, ze nie olaliscie tego.

Gość dianemka
W Zielonej jest lumpeks niedaleko Eko przy Budziszynskiej, tuz koło mięsnego. Tam mozna nieraz dostac spodnie ciążowe, tylko trzeba czesciej zajsc. kupilam tam 2 pary i starczyly mi do konca ciąży :) Sprzedający facet calkiem sympatyczny. Aha, spodnie nie byly zniszczone i kosztowaly 10 zł para...

Gość MAlaMi22
Dianemka dziękuje bardzo. Napewno tam zajrze jeszcze dzisiaj, bo nawet mieszkam niedaleko.