Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka9632587

Do kobiet - jaki jest Twój wymarzony mężczyzna?

Polecane posty

Jakie cechy powinien mieć wymarzony mężczyzna? Co najbardziej w nim cenisz? Jaki najbardziej Cię pociąga?

Gość moj maz
ale mam szczescie, no nie?

Gość Sinobrody - nadzieja kobiet.
Podnieca mnie jego inteligencja. No kidding.

Gość Maja naga
Jak dotąd nie spotkałam nikogo, kto byłby bliższy ideału, niż mój mąż :) Jest człowiekiem silnym, utalentowanym w wielu dziedzinach, stale się rozwija - mogę szczerze i obiektywnie podziwiać jego sukcesy. Daje poczucie bezpieczeństwa. Jest tolerancyjny, potrafi rozmawiać, stara się zrozumieć innych, ma potrzebę ciągłego doskonalenia się, nie utracił zdolności cieszenia się z drobiazgów. Pierwszy wyciąga rękę na zgodę po konflikcie - niezależnie od tego, kto zawinił. Jest szczodry w życiu i w łóżku. Potrafi dawać. Potrafi brać. Ma poczucie humoru i duży temperament. Posiada ogromną wiedzę na różne tematy, zawsze mamy o czym rozmawiać. Po kilkunastu latach chemia między nami nadal nie wygasła. Jeśli sprawi mi przykrość, zawsze stara się naprawić - wyciszyć mnie, rozśmieszyć. Dobrze i chętnie gotuje, nie stosuje podziału na prace męskie i babskie - chyba, że praca jest ciężka, wtedy nie wolno mi jej tknąć :) Opiekę nade mną i synem traktuje śmiertelnie poważnie, mimo że nie zawsze jej potrzebujemy :) Oczywiście, posiada również wady. Całe mnóstwo - typowo męskie upierdlistwa. Ale pytałaś o zalety :)

ciekawy temacik :D hmm cechy no przede wszyskim: \"musi mieć to coś, by mnie urzekło\" -miec dobre maniery, potrafić zachwać sie z kulturą w stosunku do mnie i moich bliskich - chęć poznania świata, dalszego rozwoju intelektualnego, by móc z nim sensownie pogadać - a zarazem poczucie humoru - spontaniczny, czasem szalony , taki by zorganizować czas - musi dać mi poczucie bezpieczeństwa - kompromisowy, ale mający swoje zdanie - a jesli chodzi o wygląd nie mam ideałów, \"to coś\" pozdrawiam miłe Panie :) :) :) :) :) :) :) :) :)

- o szlachetnym sercu -odważny (wybiera dobro, nawet gdy wiąze się to z wyśmianiem przez jego kolegów, obrońca Dobra i Prawdy) -lekko artystyczna dusza, pisarz, publicysta - zawsze opanowany, łagodny i pewny siebie - optymistyczny - przystojny

Gość sc
musi mieć to coś co zaprzata każdą sekundę życia... ciepły,serdeczny,bezpieczny,czuły ,taki że jak o nim myslę to sie uśmiecham a serce bije mocniej...

Gość Burbusia
- W miarę wysoki (od 174 cm w górę), nienawidzę kurdupli !!! - Z Rozmiarem byta ponad 42 (nienawidzę małych stóp u facetów !!!) - W miarę duże dłonie - Umięśniona niezapadnięta klatka piersiowa - Bujna czupryna ( wszelkiego rodzaju łysina i zakola odpadają definitywnie !!!) - Musi posiadać prawo jazdy i być świetnym kierowcą (samochód niekoniecznie musi mieć) - Nie może ważyć mniej niż 70 kg, ale nie może mieć brzucha (nienawidzę facetów z brzuszkiem !!!) - Penisa powinien mieć nie za dużego, ale takiego który mnie zaspokoi (sama jestem szeroka więc chudy chuj odpada kategorycznie !!!) No chyba podałam normalne, standardowe wymagania :)

Gość genetyka nie kłamie
Burbusia Ty jesteś rozjechana a nie szeroka :D

Gość Burbusia
Jestem normalną młodą kobietą !!!

Gość genetyka nie kłamie
- Penisa powinien mieć nie za dużego, ale takiego który mnie zaspokoi (sama jestem szeroka więc chudy ch*j odpada kategorycznie !!!) Skąd ty możesz wiedzieć że jesteś szeroka ??? faceci za duży luz mają :)?

Gość Burbusia
>>> =JA= Zgadzam się z tobą w pełni! Takich kobiet jak ty ze święcą słuchać. Tylko głupia zakompleksiona idiotka nie patrzy na wygląd! A wartościowa prawdziwa kobieta zawsze zwraca uwagę na wzrost, stopy i prawo jazdy !!!

Ej Barbusia... cos mi się wydaje, ze to nie do konca tak jest. Jakby tak bylo to by mało przyjstojni łysi i nieco grubawi nie paradowali z najładniejszymi laskami w mieście :-)