Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anikam

proszę pomozcie mi... Tylko bez chamstwa

Polecane posty

Gość anikam

Wczoraj umarła moja kolezanka. Byla bardzo mi bliska i całej mojej klasie LO. Musze jutro kupic wieniec i nie wiem co umiescic na tej wstedze. Nie chce żeby to było cos takiego zwyklego. Tylko cos pieknego, jakas złota mysl. Pomozcie mi proszę. I nie badzcie chamscy, nie dogryzajcie mi, bo naprawde nie mam do tego głowy. Jestem załamana :(

bardzo Ci współczuję :-( nie wiem może napisz coś w stylu.......\" nigdy Cie nie zapomnę\"

Gość anikam
dzieki :( to jest zbyt prote. chciałabym cos sama wymyslec, ale nie moge :( głowa mnie boli i źle sie czuje

Gość anikam
dziekuje Nefrytowy... zaraz cos poszukam

Przykro mi... naprawde :( Wiem jak się czujesz Ja miałam rok temu podobną sytuacje na dodatek koleżanka zmarła w pażdzierniku a miała w styczniu rodzić :(

Gość anikan i MałaFerbi
to straszne !!!! jeśli można spytać... a jak to się stało .. ? :/

Gość to może
"Bez Ciebie nigdy już nie będzie jak było."

Gość przykro mi
"niechaj po drugiej stronie zawsze otacza Cie blask, taki jakim Ty otaczałas nas"

Gość aniko a moze
"chciałabym spotkać Cię kiedyś znowu"

Gość Maximka
wrzasku-to było chamskie anikam-bardzo Ci współczuję (*)

Gość przykro mi
wrzasku---- obys ty nie byl / nie byla nigdy w takiej sytuacji. dziewczyna chce oddac hold zmarlej. uczcic jej pamiec, chocby krótkim tekstem, pieknym wiencem. jak masz pisac takie rzeczy to lepiej stad wyjdz, dla dobra nas wszystkich

Jest mi bardzo przykro:( wiem co teraz czujesz. \" Zawsze będziesz w mym sercu \"

Gość wrzasku
widze moderator roztoczył skrzydła nad tym topikiem.. moge wiedziec czemu usuwa moje posty? przeklinam? w jaki sposob niby łamie regulamin??? chyba mogę na kazdym topiku wyrazac swoje zdanie! ja byłam w podobnej sytacji 2 ata temu. w sposob tragiczny zmarł moj kolega z klasy.. az rzygac sie chciało jak przyszły te fałszywe pindy i udawały czarną rozpacz.. a w drodze powrotnej z pogrzebu ot! juz jakby nic się nie stało.. pfff

Gość hej wrzasku
Na jakiej podstawie sugerujesz że autorka jest taka jak twoje głupie koleżanki.

wrzasku, może po prostu ranisz kogoś, kto na to nie zasłużył. To była prośba o pomoc, nie dyskusja.

Przede wszystkim Ci wspolczuje :( a oto moja propozycja: „MOZNA ODEJSC NA ZAWSZE, BY POZOSTAC NA WIEKI\"

Gość ciekawa jestem bardzo
i co zdecydowalas?

Gość albo takk
"odeszłaś a mimo to pozostaniesz z nami na zawsze"

Gość OOOOOOOOOOOOO
"Bylas gdzie jestesmy, jestes gdzie bedziemy...

Gość anikam
nie było mnie troche a tu widze że oczywiscie musiał sie ktos do mnie przyczepic... Słuchaj wrzasku, nie jestem taka pindą która bedzie sie zachowywała jak twoje kolezanki. Przykro mi ale chyba nie ma na swiecie tyle zła, ile ty bys chciała... Poza tym musze cie zmartwic po raz drugi. Moja kolezanka była tak dobrą dziewczyną, że nie miała ani jednego wroga. Ba! ona była Aniołem i wszyscy są w rozpaczy a nie w plotce co do jej osoby. Kasia była bardzo chora. Miała przeszczep płuc i niestety nie miała siły żeby walczyc :( dziekuje za propozycje, sa śliczne

Gość anikam
bardzo mis ie podobają te "Bez Ciebie nigdy już nie będzie jak było." "niechaj po drugiej stronie zawsze otacza Cie blask, taki jakim Ty otaczałas nas" MOZNA ODEJSC NA ZAWSZE, BY POZOSTAC NA WIEKI" ale znalazłam cos takiego: Powołaną zostałaś z woli Przedwiecznego, Do nieba, - bo tam brakło Anioła jednego! albo to, ale chyba za długie :( Jasnemi skrzydły motyla w świat biegła po kwietnej błoni całe jej życie to chwila lecz jakże długi żal po niej."

Gość anikam
bardzo wam dziekuje, bardzo. pozdrawiam!