Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość american idiot

PYTANIE WAŻNE !!!!

Polecane posty

Gość american idiot

Witam :) Sluchajcie mam bardzo wazne pytanko :P Mam nadzieje,ze mi ktoś pomoże. Hmm.. moja cera jest w stanie oplakanym- zaskorniki, krosty, tragedia :( Jakieś grudki itd. Nic nie pomogło- effaclar k, vichy normaderm, picie bratka i tabletki z drozdzy i cynk. NIC. Bylam u dermatologa... przepisał jakies masci złuszczające, prawie zadnych rezultatów. wiec przechodze teraz do rzeczy .. :P Jestem w desperacji, i to wielkiej, chwytam sie kazdego sposobu. Zaczęłam myc twarz szarym mydlem, ale wyskoczyły mi takie 2 gule :( Czy mam nadal je stosowac? Wlasciwie moje prawdziwie pytanko dotyczny urynoterapii ;p Jestem sklonna nawet tego sprobowac... Czy moge to stosowac w ten sposob?: Myc twarz szarym mydlem zamiast zelu Mocz na wacik zamiast toniku i lekki krem nawilzający Czy to wlasciwe? Jakies sugestie? Lub inne porady? BLAGAM,POMÓZCIE!!! :*

Gość american idiot
up :(

Gość podstawa to...
nie stosować żadnych preparatów i kremów dla cery trądzikowej! One tylko pogarszają sytuację! Może Cię to zdziwi, ale mnie pomaga krem Bambino. Wiem, jest tłusty, ale po posmarowaniu przykładam do twarzy chusteczkę higieniczną i wten sposób zbieram nadmiar kremu i się nie świecę. Myślę, że nie powinnaś używać szarego mydła. W zamian kup sobie jakiś preparat do mycia twarzy w drogerii, ale do cery normalnej, nie tłustej, bo twarz będzie ściągnięta i później będzie się świecić. Jeżeli chodzi o krem to może spróbuj też emolientów (do kupienia w aptece). Stosuj też tą maść od deramtologa. Dodatkowo możesz raz w miesiącu pójść do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy za pomocą kawitacji ( w miarę możliwości finansowych).

Gość american idiot
Hej, wielkie dzieki za odp! :) O tym szarym mydle wspominała nawet nauczycielka biologii... wiec stwierdzilam,ze czemu nie.. hm, wiec sama nie wiem :( A jesli chodzi i tą maść to stosowałam ją już okolo 3 m-cy i nie ma zadnych rezultatów :( Wiec daje sobie z nią spokój. Stosuje krem Sebamed Clear Face i jest calkiem niezły, wiec przy nim zostane. Niezly, tzn. ze prawie nic mi nie wyskakuje nowego a to duzy plus;) Tylko te 2 gule ostatnio :( A jak z tym moczem? :P:P Moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość ale przeciez nie ma
kremu sebamed jest tylko zel .zelu uzywasz ? na noc czy na dzien :) prosze o odp az tym moczem moje zdanie jest jedno zeby lepiej nie probowac