Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22222

jak wrobic faceta w dziecko??

Polecane posty

Gość 22222

chce juz miec dziecko, ale moj facet jeszcze nie, co moge zrobic zeby zaliczyc "wpadke"? uzywamy prezerwatyw, wiec oszustwo z tabletkami odpada, co mozecie poradzic?

Gość 22222
????

Gość jjjjjjjjja
przekłuj gumke szpilką :o...tak na marginesie zalosna jestes

Gość amopijj
przebij gumke...zrob igla kilka dziurek i tyle....

jest bardzo dobry sposob na borisa beckera, czyli: kiedy masz dni plodne, to po stosunku zawartosc prezerwatywy musisz sama sobie w pochwie umiescic. proste:)

Gość PRZEDZIURAW GUMEA POTEM MU
sama mu ja zaloz zeby niczego nie zczail:classic_cool:

Gość 22222
do Nefrytowy_Drab: jak chcesz to sie sama pie**olnij w swoj leb, a od mojego to wara!!!! zjezdzaj z tego topiku!!!

Gość Polalalaka
Popros sasiada, ewentualnie jakiegos inteligentnego wysportowanego kolege, niech twoje dziecko ma najlepsze geny z mozliwych

Gość goopia baba

Gość a moze po prostu
namów go, że przerzucisz się na tabletki taki problem ? A potem sie zdziwisz, ze tabletki nie zadziałay :P swoją drogą trzeba być debilem, żeby chcieć mieć bachora, ble, dzieci są złe

Gość o matko......
trzeba byc debilem zeby zmuszaxc kogoś podstępem do czegoś czego on nei chce to ma być miłość ??? jesli zbudujesz swoją rodzinę na knuciu spisku kłamstwie i oszustwie to wróżę wam świetlaną przyszłość gratuluję pomysłowości

Gość Polaczek
daj mi swoj numer chetnie wyrecze twojego faceta

Gość taaaaa..
ja tez chce nr, ale do twojego faceta. Niech sie dowie z jaka debilka sie zadaje...

Gość 22222
oj dziewczyny czemu tak sie podniecacie? to byl blef, mala podpucha , chcialam zobaczyc wasza reakcje (co do ktorej sie nie pomylilam) dzieki przyda mi sie to w pracy mgr, pozdrowionka,bye, bye

Gość Polaczek
Ale ja mowie powaznie, daj namiary to Cie odwiedze. Bedziesz miala wiecej do napisania.

Gość kuffajka
a ja mysle, ze masz za malo latek na pisanie pracy magisterskiej:) swiadczy o tym po pierwsze idiotycznosc twojego ostatniego wpisu swiadczaca albo o tym ze masz 11 lat albo o tym ze nie masz pojecia o pisaniu czegokolwiek albo o jednym i drugim:)a po drugie sam pomysl:) echhh.......

Gość powiedz mu
Nie chcesz mieć ze mną dzieci to wypier.laj gówniarzu bo mi potrzeba mężczyzny.

22222 - ale idiotka z Ciebie. Mam nadzieje ze nie obronisz tej pracy. Nara.

Gość viola_2
wpadnij na super pomysl zalozenia mu gumki zębami i ja przegryź hehe

Gość ashantii
mojego kuzyna tez taka kurwa wrobila:o ale on mogl to sprawdzic rodzina go prosila z\eby nie byl tak naiwny w kazdym razie laska mowila ze bierze tabsy nawet zareczenie nie byli i nagle dziecko on chcial oczywiscie na nie lozyc ale slubu nie chcial z nia brac , nie mamy sredniowiecza w koncu rodzinanie cos nie pasowalo ale... ona zaczela histeryzowac , grozic samobojstwem , slowem wariatka on bal sie o dziecko ze naprawde cos zrobi i sie z nia ozenil...... A DZIDZIE MIELI PO 11 MIESIACACH PO SLUBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! GOSH:O:O NIE WIEM CO GORSZE CALA RODZINA IDIOTKI NIENAWIDZI MAM NADZIJE ZE CHLOPAK W KONCU ZMADRZEJE I ZOSTAWI TA WYWLOKE:O:O:O

Gość Karola 1978
czemu na borisa becker'a ??

ashanatii to na jakiej podstawie ona mu powiedziala, ze jest w ciazy?? Co on głupi jest, ze nie zapytał o test, nie chodził z nią do lekarza? Nic nie podejrzewał? No sorki, ale żeby facet wierzyl jej na slowo? Tym bardziej jak nie chcial z nią być. A skoro mowila, ze jest w ciazy a urodzila 11 miesiecy po slubie on z palcem w dupie dostanie rozwod, a ona zostanie obciazona kosztami sadowymi. i dziecko bedzie wychowywac sama. Po co utrzymywac darmozjada, ktory w tak perfidny sposob marnuje zycie? Lepiej utrzymywać tylko dziekco. Mowie Ci. Jesli brali koscielny to ten tez na 100% rozwod dostaną. Troche o tym czytalam.

Gość lllllljjjj
ja bym powiedziala ze biore tab i zeby sie juz nie martwil;] bym kupila jakies najtansze byle co by sie nawet nie skapowal:D no ale to zalosne fakt:D