Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasemko

PASEMKO

Polecane posty

Gość pasemko

Witajcie! Widziałam niedawno dziewczynę, która miała we włosach takie jakby kolorowe pasemko - koraliki z czerwonych szkiełek. Spodobał mi się ten pomysł, ale kompletnie nie mam pojęcia, jak się do tego zabrać..... Czy to są jakieś specjalne koraliki? No i jak przyczepić je do włosów???

Gość pasemko
nieśmiałe up :-)

Gość pasemko
up up? :P

Gość pasemko
czy ja mam tu sobie sama monologować? :P

Gość NIKT NIE WIDZIAŁ

Gość pasemko
ooooo! dziękuję za jedną wypowiedź! ale nieśmiało łudzę się, że może jednak....... :-)

hej! a moja kolezanka miala takie cos we wlosach na slubie :) wyglada to przeslicznie.. jeszcze jak jest fajnie dobrane do ubrania to super sama chce sobie kupic takie cos :) ale nie wiem gdzie bo ta kolezanka to dostala od swojej fryzjerki :(

Gość pasemko
negatywistka - witaj, dziękuję za Twój wpis! :-) czyli pewnie trzeba będzie popytać u fryzjerki albo w sklepach fryzjerskich .. :-( a może ktoś zna jakąś "domową" metodę?

Gość cośtamcośtam
takie pasemko można zrobić u fryzjera, dobierze odpowiednią długość, można wybierać z gamy wielu kolorów. W domu hmm niewiem czy się da, chybaże znajdziesz coś takiego w pasmanterii i przymocujesz do włosów, niewiem jednak czy będzie się trzymać. Z tego co pamiętam to koszt był jakieś 15-20 zł przy średniej długości( do łopatek)jak pytałam z 1,5 roku temu, teraz sinie orientuję. pozdrawiam:)

Gość pasemko
cośtamcośtam - dziękuję bardzo !!!!!! jesteś kochana! a wiesz może, czy to musi być jakiś "lepszy" zakład fryzjerski ? bo ja do takiej podrzędnej osiedlówki chodzę :P

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuupppppppp