Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekły mąż

pomóżcie ludzie bo zwariuje

Polecane posty

Gość Wspomagacz
Ghost Keylogger program zapamiętuje słowa wpisane na klawiaturze:P gg będzie trudno prześledzić, zainstaluj na podejrzanym kompie, działa w ukryciu zapisuje do pliku txt powodzenia:D

Gość to zalezy czy Masz szacunek
Wsciekly Masz podejscie:P zona do garow?

Gość wściekły mąż
Nie do garow tylko do dzieci, ja pracuje zawodwo a ona nie. Matka powinna spędzac czas z dziecmi nie z kochankiem. A moze sie myle?

Gość pirania wodna
Lepiej szczerze porozmawiaj z żoną co się dzieje.Może to nic poważnego,poprostu rozmowa z kims z kim się dobrze rozmawia.Ty ją zaczniesz "śledzić",ona potem(cokolwiek zrobi)będzie miała o to pretensje,narobi się ambaras i może wyjść wiele sytuacji które potem będzie trudno odkręcić.Usiądź z żoną i spokojnie porozmawiajcie o tym facecie z gg i o waszych potrzebach,wtedy jest szansa że dojdziecie do porozumienia i wyjasnicie po co?jak?i dlaczego?

nie nie Mylisz sie ale Ojciec tez powinien opiekowac sie dziecmi. a zona musi miec czas dla siebie. jezeli uwazasz ze jest inaczej to juz znalazles powody dla ktorych Twoja zona szuka milej Osoby.

Gość program Key spy
chyba pomorze

w wychowaniu dzieci uczestnicza Rodzice. nie tylko Mama:)

Gość program Key spy
pomoże

szpiegowanie nie ma sensu.

Gość ulalalalala
bosszz kolejny teamt ustawiajacy kobiete jako garkotluka i matke polke - czy wam sie nigdy nie znudzi...?tak samo jak z dziewicami, tyle fajnych tematow mozna zalozyc to tu sie ciagle pojawiaja durne prowokacje ktore maja na celu wyklocanie sie ze wszystkimi naokolo o jakies bzdury.

Gość niewierzący
jak sam nie sprawdzi to się nie dowie o czym gadają, już widze jak mu żona patrząc w oczy mówi prawdę i tylko prawdę HAHAHAHAHAHAHAHAHA naiwniactwo

Gość wściekły mąż
cały swój wolny czas spędzam z rodziną a zwłaszcza z dziećmi. Żona w tym czasie kiedys spotykala sie z przyjaiółką, chdziła do solarium,teraz spotyka sie z facetem. Nigdy jej nie kontrolowałem i teraz załuje

niewierzacy no fakt nikt nie powie ze zdradza:D i nigdy nie przyzna sie ze zdradzal:D

Wsciakly to chyba oczywiste ze Twoja zona nie jest szczesliwa z Toba jezeli szuka innego faceta:) Jak Bedziesz rozsadny to z nia porozmawiasz:) a szpiegowanie jest takie prostackie.

Gość niewierzący
szpiegowanie jest prostackie ale od kiedy zdrada jest cnotą:P

Wściekły mąż>>powinieneś szczerze porozmawiać z żoną i rozwiązać ten problem, nie wiem czy ktoś ci tu coś doradzi ty sam musisz sie z tym zmierzyć:) pozdrawiam.

niewierzacy a kto powiedzial ze "zdrada jest cnota"? zdrada boli jak jestesmy zdradzani! ale jak ty zdradzasz to jest ci dobrze:P

Gość niewierzący
mi jest dobrze jak żyję w zgodzie z samym soba a ze zdrada raczej mi nie po drodze, z resztą odbiegamy od temtu mąż prosił o narzedzia do namierzenia sytuacji a nie moralniaka, taka "pomoc" równiez i z mojej strony uzyskał, to nie tamat z uczuciwego tylko konkret, który zaczyna się przemieniać w "nawracanie" jest dorosły więc sam zdecyduje co zrobi, ja go nie przekonam, wy go nie przekonacie i chyba nie z takim przesłaniem był ten topic zakładany...

niewierzacy pomogles:) dales kolejny argument do klotni:P dobre przeslanie:D Twoja zona tez zdradza i bawisz sie w szpiega?

Gość niwierzący
a czy to ważne? jak pisałem, jaki topic taka odpowiedź to wszystko z resztą tematy typu mężatki zakochane nie w męzu....heheheh Tworzą śliczną przciwstawną kompozycję gdy razem pojawiają się w topliście:P

Gość niwierzący
ten temat z żonami w sensie, bo z tego moejgo szpiegosstwa się zacietrzewiłem:P

Gość idz do alergologa
niewierzacy kurcze jakis wsciekly Jestes:P

Gość niwierzący
pewnei dlatego nie mam żony:D

Gość idz do alergologa
Niewierzacy no sorry jezeli urazilam:) wiem ze zdrada boli. ale mozna sie "podniesc" i jestes silniejszy.

Gość niwierzący
ale mnie nie zdradził a do tego co się pisze na forum podchodze jak do tej pory z dystansem:D nie mniej nie o mnie mowa, mąż się wściekł, żona podejrzana, to jest dramat a nie to czy ja mam takie a nie inne poglądy

Gość program Key spy
ja jestem kobietą, ale gdyby temat założyła kobieta to znalazłoby się 1000 doradczyń z linkami, bo facet to taki zły i niedobry, albo że każdy facet zdradza nawet jak ma miód w domciu. A jak sprawa wygląda odwrotnie to lecą teksty: "nie uszczesliwiasz jej", "szpiegowanie jest złe" itp.

Gość wściekły mąż
ktoś pytał o dzieci :) przepraszam ale jej znów nie ma a ja zaglądałem czy śpią :) mają 3 i 5 lat