Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odlatujacy motylek

swiadkowanie raz inaczej

Polecane posty

Gość odlatujacy motylek

w czerwcu bede swiadkiem na slubie. Chcialabym aby ten dzien byl dla moich przyjaciol niezapomniany. razem z moim wspolswiadkiem planujemy zorganizowac na weselu dla Pary Mlodej jakas niespodzianke zabawe chwile wspomnien...Macie jakies doswiadczenia? Czekam na wskazowki i interesujace pomysly

Ojeju, temat rzeka..... Napiszę Ci to co mi się najbardziej podobało na licznych weselach na których byłam. Na jednym z nich, gdy Młoda Para wyjechała na sesję do fotografa, goście przyprowadzili na salę inną Młodą Parę. U nas to były dzieci w strojhach ślubnych, ale wersji może być mnóstwo. Gdy nasi młodzi małżonkowie wrócili na salę zachowywaliśmy się tak, jakby ich nie było. Dopiero po chwili pan z orkiestry nam powiedział,że mamy dwie młode pary.... Resztę pozostawiam Waszej fantazji

Ostatnio moja znajoma opowiadała mi jaką świetną niespodziankę zrobiła parze młodej na weselu. Była ich świadkiem i też planowała zrobic cos wyjątkowego, tym bardziej że młodzi poznali się dzięki niej. Tak sie złożyło że posiadala pierwszy list, który pan młody pisał do panny młodej na początku ich znajomości ok 7 lat wcześniej... Ona ten list oprawiła w piękną ramkę i przeczytała na forum... Wszyscy byli wzruszeni...Młodzi byli w szoku że ona miała jeszcze ten list, powiedzieli że nie zapomna tego do końca życia...