Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocyyy

Pomocy

Polecane posty

Gość Pomocyyy

Wiem wyda Wam się to śmieszne mam na jutro wydrukować coś do pracy a nie mogę zminieć ustawienia strony tzn żeby się wydrukowało nie tak normalnie tylko w drugą stronę wiecie o co mi chodzi? Córki w domu nie ma a męża się nie odzywam jak wiecie gdzie to zmienić to pomóżice

Gość poziomo nie pionowo

Gość polski nerd
poszukaj w ustawieniach drukarki, w czym drukujesz??? tam gdzie masz do wyboru układ strony jelsi masz po angielsku wybrać landscape a nie portrait

Gość w worldzie tak
wchodzisz w plik pożniej w ustawienia strony, zakładka rozmiar papieru i tam masz do wyboru albo chcesz poziomo albo pionow

Gość Pomocyyy
GtXcośtam ok nigdy więcej tego nie zrobię :P

Gość Pomocyyy
w wordzie tak Wielkie dzięki że pomogłaś starszej kobiecie a nie się naśmiewałaś tak jak inni :D

wybór orientacji strony: Z menu Plik wybierz polecenie Ustawienia strony, a następnie kliknij kartę Rozmiar papieru. W grupie Orientacja kliknij opcję Pionowa lub Pozioma. Wskazówka Aby zmienić orientację strony dla części dokumentu, zaznacz odpowiednie strony, a następnie, postępując jak zwykle, zmień orientację strony. W polu Zastosuj kliknij element Do zaznaczonego tekstu. Przed i za stronami, dla których wybrano nową orientację, pojawią się automatyczne podziały sekcji. Jeśli dokument jest już podzielony na sekcje można kliknąć wybraną sekcję lub zaznaczyć kilka sekcji, a następnie zmienić orientację

Gość Pomocyyy
już zrobiłam:D

Zapewne brak praw autorskich do tekstu jest przyczyną. :P:P:P:P

Gość Pomocyyy
ha ha haaa Będziecie kiedyś starsi to pogadamy