Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26letni

Takie jesteście zepsute do szpiku !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 26letni

tydzień znajomości , 2 spotkania i koleżanką mowicie oooch aaach kocham go juz jestem z nim oooch aaach kocham go a w glebi duszy oooch jak fajnie ze po tygodniu juz mi dal, jak fajnie znowu bedzie sama przyjemnosci bedzie z kim uprawiac seksik oooch aaach, kocham go, i robi tak wiele z was dziewczyny, notorycznie sie slyszy ze 1 , 2 spotkania i juz ooooch aaaach ooooch aaaach Boze wiesz jak ja go kocham juz jestesmy ze sobą, dzis np. mi pewna fajna dziewczyna napisala, ze nie bedzie sie ze mną spotykac bo spotyka sie juz z kims innym czyli w ciagu 3 dni poznala kogos i są ze sobą, oooch aaach zepsute do szpiku jesteście !!!!!!!!!!

Gość he hehe
niom :p

Gość a wy to nie /

Gość 26letni
eyre przyznaj się komu i kiedy dałaś ostatni raz?

Gość też coś
faceci pewnie nie są oooochhh aaaccchhh więc zostań gejem!

Gość i po problemie

Gość 26letni
no chyba nie pastę do zębów

Gość dlaczegoooo_
czemu wszystkie dziewczyny mierzysz jedną miarą? to chyba trochę nie sprawiedliwe

Gość 26letni
nie wszystkie ale wiesz calkiem pokaźną liczbę, nie piszę ale jesteście wszystkie zepsute, popatrz wokół, rozpusta seksualna panuje taki świat mamy, za 15 lat np. kiedy moze wszystko wróci do porzadku i bedzie normalniej ludzie np. beda wspominac co to bylo np. w 2007 roku jacy ludzie byli ze tak powiem nieco zezwierzęceni a ja wierzę ze to bedzie o wiele wczesniej jednak z racji ze jestem idealistą

Gość co ty moherowy beret jesteś

Gość 26letni
na szczęście są ludzie którzy uznają że norma nie powinna być utrwalona, a normą powoli stają się właśnie takie zachowania, niektórzy nie muszą się kręcić w chocholim tańcu samic i samców

Gość 26letni
wiedziałem że to napiszesz jak sie nie ma kontrargumentów to mozna wszystko napisać, nie lubię moheru, wolę czapkę z daszkiem

Gość kolejny nieudany
wiesz, a ja mysle, ze po prostu po dupie dostajesz odkobiet wiec zamiast poszukac przyczyny u siebie plujesz jadem na wszystkie kobiety naookolo. Klasyczny przyklad zakopleksionego i nieszczesliwego sobnika. Ale nie martw sie, pochodz na silownie, myj czesciej zabki, zmien ubranka i moze w koncu ci szczescie dopiesze:)

Wiesz, jak masz taką opinię o kobietach, to nie wróżę Ci szczęścia w związkach z nimi.... Jesteś strasznie sfrustrowany.:O

Gość 26letni
nie to jest tematem tygrysku

Gość 26letni
odciągacie temat na bok

To go przyciągnij:P Co, liczysz na to, że napiszemy: \"Tak, jesteśmy zepsute, przebaczcie nam, o prawi i nigdy nie popełniający błędów mężczyźni!\"?

Gość 26letni
a co do tego co napisales akurat powiem ze jakos tak sie ulozylo ze od ilus tam lat najwiecej czasu spedzam wlasnie z kobietami jako znajomymi, kolezankami czasem związek, wiec obalę Twoją teorię

Gość 26letni
to załóż topik o mężczyznach że są zepsuci, faceci są zepsuci do kwadratu jesli chcesz znac moją opinię

Gość 26letni
dobranoc, nawracajmy się !

Gość iale właśnie za to nas
kochacie ,ale właściciwie to co uważasz za to zepsucie

No i masz bystre przemyślenie odtrąconego amanta,bo Tobie w ciągu 2 dni się nie udało :D

Gość upupup
upup

chyba cos ci w zyciu nie wyszlo...tylko frustraci zakladaja takie durne topiki...

Gość upuppp
up

Gość 26letni
Napiszcie tak szczerze poza ocenianiem dlaczego założyłem ten temat, ile % dziewczyn znając z waszego doswiadczenia, otoczenia takie jest 1%, 5%, 20%, 50%....? Jak Wy to widzicie, wasze subiektywne spojrzenie, a moze to jest nieprawdą co piszę, kobiety wiedzą najlepiej.

Gość Dziubdziuś3232
Ahaa trochę źle to ująłeś ale wiem o co chodzi. Jestem kobietą w miarę współczesną i też mnie raż takie zachowania. Ludzie szastają słowem kocham na prawo i lewo, sikają z radości ipiszczą w tramwajach że kogoś tam mają.Ale oprócz tego że z kimś są nie wiedzą nic o tej osobie. Niestety dotyczy to nie tylko nastolatek.Żałosne słyszeć od dorosłej osoby takie bzdury. ALe nic to. Tylko Twój topic trochę za bardzo uogólnia i daje wrażenie jakiegoś uniwersalnego prawa, to mi sie troche nie podoba.Ale i tak pozdrawiam