Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Budowniczy łazienki

Panny, które marzą o wymarzonej łazience -

Polecane posty

Gość Budowniczy łazienki
??? Co Ty mi proponujesz, Chamidło? Depilowanie nóg? Chybaś się nieco rozpędziła...

Gość chamidłooo
to tez jest myśl na przykład swiatła jakieś , czerwony kolor płytek , te swiatła to takie "za szybą" , np. półki , miedzy nimi mleczna szyba a za tym neon no i roślina jakas duza :P

Gość Budowniczy łazienki
Półka koło wanny potrzebna na duperele.

Gość chamidłooo
a gdzie ma depilować ?:P w salonie ? no niestety - w łazience też robi sie kupe , siku i depiluje nogi

Gość Budowniczy łazienki
Nigdy w życiu nie depilowałem nóg! Szajba mi nie odbiła i nie zamierzam tego robić w przyszłości.

Gość Budowniczy łazienki
Ale z tym czrewonymipłytkami to nie zrozumiałem. Poproszę o bliższe wyjaśnienia.

Gość chamidłooo
no taki nastrój bardziej burdelowy - a nie łazienkowy - o to mi chodziło

Gość mecenas karol
dla żadnej baby nie ma sensu urządzać łazienki. Potem będzie tylko uzywać i zużywać materiał.

Gość Budowniczy łazienki
:-) Jak tak, "autorze topiku", trzeba będzie zadbać o porządną gaśnicę albo choćby hydrant :-)

Gość Budowniczy łazienki
I ciepłą wodę bez umiaru...

Gość chamidłooo
a , bo ja jakos zrozumiałam , że tam jakas kobieta ma być uzytkownikiem no to nie , nie trzeba depilowac :P

Gość Budowniczy łazienki
Nie, nie. Nie ma żadnej kobiety.

Gość Budowniczy łazienki
Ho, ho! A o mnie, "urzytkowniku lokalu", zapominasz? Ja także nie jedno potrafię w chwilach roztargnienia...

Gość Budowniczy łazienki
Dobra, obywatelki, dziękuję za rozmowę i cenne uwagi. Dzisiaj już muszę zmykać. Więcej mnie dziesiejszego wieczoru już nie będzie. Pozdrawiam - :-)

Gość inspektor
cześć

Gość Stasia Bozowska
w górę

Gość Nadzieja kobiet
Serca. Rybko? Wiesz co? Pomyślałem sobie, żebyś wykorzystała swoje zdolności plastyczne i rozrysowała mi tę łazienkę z wszelkimi detalami urządzeniowymi, materiałowymi oraz kolorystycznymi. Ja dzisiaj, bądź jutro dam znać, co z tym oknem - czy pozostanie takie samo, czy może uda się je przerobić na duże, przeszklone drzwi do podłogi.

Nie, ręce. Nie potrafię tak ani malować, ani rysować, niestety. :-( Gdybym potrafiła, zajmowałabym się tym parazawodowo. :-) Ale może kto inny Ci to wyrysuje? Przejdę się chyba w sobotę po sklepach specjalistycznych. Poczułam ciągoty. Poza tym lubie składy budowlano-wykończeniowe. To jedyne sklepy, w których nie dostaję zapaści. No chyba, że z żalu, że nie stać mnie na to, co chciałabym nabyć. ;-)

Jeśli duża łazienka jest połączona z pralnia, to już mi sie nie podoba. Miejsce pralki jest w pralni (osobno), a nie w łazience!

Gość Nadzieja kobiet
Zajmij się więc tym nieprofesjonalnie :-) Przymknę oko na niedoskonałości. To nie muszą być realistyczne malunki. To mogą być szkice poglądowe. Zrób to dla mnie. Z ciekawością odbiorę Twój raport z wizytacji wiadomych magazynów.

Gość Nadzieja kobiet
Jest połączona z pralnią-suszarnią poprzez drzwi. To są dwa niezależne pomieszczenia, Anouk.

W życiu nie pokażę światu ani nikomu innemu twórczości własnej, z której choć trochę nie będę zadowolona... :-0 Nie potrafię przełożyć na kreskę tego, co widzę w głowie. Nie potrafię i już. :-( Raport mogę zdać, czemu nie. Nawet pozapisuję sobie nazwy.

Tego też nie potrafię używać... już nie wiem, co byłoby prostsze...:-0 Pogrążam się w melancholii własnych niedociągnięć, a Wy tu konstruktywnie pozastanawiajcie się dalej :-) Autorze Topiku, Tobie wydaje się być nieobcą architektura wnętrz? krajobrazu? klasyczna? ;-)

Gość Nadzieja kobiet
Skoro więc nie malunkiem, to w takim razie szczegółowym opisem. Masz lekką rękę, więc wyjdzie Ci, Ryba, bez problemów.

Gość Nadzieja kobiet
Cześć, "Autorze topiku".

Gość Nadzieja kobiet
Przypominam, Ryba, że swego czasu coś obrazkowego mi obiecywałaś. Trzeba Ci jedynie było odwiedzić sklep plastyków.