Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angela-36

starania, a niepękające pęcherzyki Grapha- kto jeszcze?

Polecane posty

zapraszam wszystkie starające się kobietki z podobnymi problemami, w grupie bedzie nam raźniej, będziemy sie razem cieszyć z sukcesów i pocieszać z razie porażek :) to mój siódmy cykl starań... być może szczęsliwy..? :) kto wie...? mam niepękające pecherzyki... czasami pękaja, i nnym razem nie... wtedy tworzy się torbiel, którą leczę tabletkami antykoncepcyjnymi, kiedy się wchłonie odstawiam prochy i znów zaczynamy starania i tak w kółko :O ten cykl chcę poświęcić na badania hormonów i zmobilizowanie mojego lekarza do wspomagania staranek może jakimiś środkami farmakologicznymi :) zapraszam serdecznie 🌻

Gość sylwia111-27
Ja dzisiaj dowiedziałam się że mam problem z pękaniem pęcherzyków a tym samym z zajściem w ciążę; Lekarz spróbuje teraz w trakcie miesiączki zrobić zastrzyk z prenygylu a potem starania jeśli pęknie...proszę napiszcie czy ten zastrzyk boli? jestem zmartwiona bo nigdy nie miałam tego problemu choć torbiele się zdarzały...z czego to się bierze? pozdrawiam

Gość Lalune
Cześć! Ja niestety mam ten sam problem. Przez 5 miesięcy robiłam testy owulacyjne i wychodziły mi negatywnie, teraz miałam cykl monitorowany i wyszło, że nie pęka mi pęcherzyk. Wiecie może co dalej? Bo moja ginekolog jest na urlopie? Proszę napiszcie

ja tez mam ten sam problem, teraz 1 cykl biorę clo i monitoring cyklu, powodzenia.