Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaa nika

co mysli facet o dziewczynie, która oddaje sie

Polecane posty

Gość kama.....
A ile masz lat? I dlaczego myślisz że to się rozniesie i będziesz mieć opinie łatwej... Dużo osób o tym wie?

Gość kamillll
Mądra nie jest jak tak łatwo się oddaje...szmata:P

Gość eszzzzzzz
w zaleznosci kto i jak podchodzi do seksu...to nie sredniowiecze, po co sie powstryzmywac? tylko dlatego ze nie wypada?..bzdura! jesli to dwoje dorosłych ludzi, nie widze problemu .

Gość ooooooo
chciałabys sie zwiazac z rozwiedzionym, starszym facetem? A co ty o nim własciwie wiesz? Dlaczego sie rozwiódł, bo wiele jest rozwodów z powodu nadużywania alkoholu i przemocy.

Gość pytająca nika
24 lata... nie wie o tym wiele osób, a ten facet chyba chce układu bez zobowiazań, chce sie tez spotykac z innymi kobietami:(

\"w zaleznosci kto i jak podchodzi do seksu...to nie sredniowiecze, po co sie powstryzmywac? tylko dlatego ze nie wypada?..bzdura! jesli to dwoje dorosłych ludzi, nie widze problemu .\" Najlepiej jebać się jak zwierzęta, nie? To może zacznijmy uprawiać seks w centrum miasta? Co za różnica, przecież to takie ludzkie :o

Gość kama...
Jak masz 24lata to jesteś dorosłą kobietą i postępujesz jak chcesz i nikomu nic do tego,ale ja bym się nie ładowała w układ bezzobowiązań-nie chciałabym być sexzabawką- u mnie sex wiąże się z uczuciami.

Gość eszzzzzzz
litosci! haha jasne lepiej udawac jaka zciebie cnota, ja mowie o roznych sytucaja, byc moze spotyka sie dwoje ludzi od dluzszego czasu jako tylko znajomi i pewnego dnia trach! to co? kobiete tez dziwka nazwiesz, blagam nie rob z siebie swietoszka, najlepiej odrazu dziewuche zlinczowac nie? mochery..

Gość a ja to
oddalam sie na piewszym spotkani ZARAZ po poznaniu no coz czasem nad chemia nie da sie zapanowac,ani on ani ja nie wytrzymalismy iskrzenia,wcale nie zaluje!!bo jestesmy razem do tej pory, A NAWET GDYBYSMY NIE BYLI TO BYLAM WTEDY WOLNA OSOBA I SEKS JEST TAK SAMO DLA KOBIET JAK I DLA FACETOW,KOBIETY MAJA TEZ POTRZEBY SEKSUALNE, WIEC SKORO ONI MOGA POZNAC DZIEWCZYNE I JA PRZELECIEC TO MY TEZ MOZEMY POZNAC FACETA I GO PRZELECIEC,ROWNIE DOBRZE MOGLAM O NIM MYSLEC ZE JEST ZDZIROWATY I LATWY!!!! WIEC DROGA AUTORKO TOPIKU NIE PRZEJMUJ SIE TYMI OPINIAMI,I NAWET JESLI CIE FACET OLEJE TO PRZYNAJMNIEJ(JESLI BYL DOBRY)CIE ZASPOKOIL...

Gość eszzzzzzz
a ja to..popieram wreszcie ktos realnie podchodzacy do zycia..

Gość wierszydełko
nie uwazacie, że coś się traci, jeśli od razu przechodzi się do gaci?

Nie robię z siebie świętoszka :D Wcale nim nie jestem, ale pomyśl.. Masz sytuacje, że dziewczyna i facet znają się od godziny i zaraz przechodzą do rzeczy... To jak to nazwać?

Gość Dziwkadełko
Pieprzmy sie bo zdrowo jest ;)

Gość Lodzidełko
Tja uwielbiam ssać i zawsze robię to na 1 randce :)

Gość Przyzwoitełko
Ja wolę klasycznie poczekać do 3 randki ;)

Gość Obciągadełko
ssajmy,liżmy i połykajmy

Gość pierdzidełko
A ja na pierwszej randce z facetem penetrujemny moj odbyt 🖐️

Gość bvcret a czemu nie miałbys
odwagi zaproponować seksu na pierwszej randce?

Gość eszzzzzzz
litosci, no racja od godziny to przesada;)ale nie chce sie wypowiadac ma swpoj rozum:)

Gość bvcert
a co to z dziwką się umawiam że seks na 1 randce?

Gość bvcret a czemu nie miałbys
a na drugiej?

Gość a ja to
do litosci po jedenej godzinie moze byc rownie fascynujacy seks jak po roku czekania,i tak i tak przerabialam wiec wiem co moiwe.a co sie traci???chyba zyskuje mile chwile a co dalej bedzie zalezy od osob w tym uczestniczacych.

Gość bvcert
też nie, jeśli mi by sięoddała na drugiej to znaczy że miała wiele takich drugich randek z wieloma facetami

Dobra, to ja już też dam sobie spokój, bo masz racje :D Nie ma co generalizować, bo sama moge tak kiedyś zrobić.

Gość eszzzzzzz
hehe lepiej dla spokoju dusz i sumienia przespac sie z kims na załużmy 5 randce macie racje! tyrza swoje odczekac ;)

Gość Rzygadełko
kretynski topic :O trzeba bylo nie dawac dupy a teraz jeczysz :O

Gość eszzzzzzz
litosci jasne ze tak nie ma co dyskutowac zycie nas zakskuje, a noz widelec trafi sie ktos taaaaaaaaaaaaki pociagający;)

Gość pytajaca nika
dzięki, to pewnie on ma mnie za szmate i nie mysli o mnie powaznie:O i na pewno mnie nie pokocha 😭

Gość a ja to
bvcert no wiesz jak wyzej opisalm oddalam sie zaraz po poznaniu ale musze cie skarbie rozczarowac,dziwka nie jestem!!!za to kieuje sie zasada rownouprawnienia w kazdej dziedzinie zycia