Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie biale krostki

biale syfki pod skora

Polecane posty

Gość takie biale krostki

czy we ktos jak moge sie pozbyc takich bialych syfkow pod skora ?? nie da sie ich wysisnac sa bardziej w rodzaju takiej kaszki na twarzy ale to jeszcze nie to sama, jaki krem, tonik lub co tam jeszcze??? nie nawide tego nie mam takich typowych pryszczy ale to i nie wiem co z tym zrobic??

Gość rabka
ja mam taki sposób szczególnie gdy mam to na twarzy ( to jest taki jakby biaóły twardy prysczyk, taka biała mała główka i za cholere jej nie wyciśniesz ) najpierw dezynfekuje miejsce pózniej nową igłą najcieńszą kupioną w aptece delikatnie podważam skórke i wtedy tylkio ciach i on wychodzi nie ma po tym zadnych znaków po kilku dniach wszystko wraca do normy

Gość bnfxgxf
czym dezynfekujesz? a moze byc zwykła igła do szycia?

Gość a ja słyszałam...
że tego nie można ruszać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po jakimś czasie samo zniknie.

mi tez sie takie rzeczy pojawiaja.... pod lewym okiem mialam chyba taka krostke przez 8 lat, ale okulista mi powiedzial, zeby nie ruszac, to nie ruszalam....do czasu ktoregos razu po prostu delikatnie to nacisnelam i sie tego swinstwa pozbylam:) nie ma sladu :) mi sie glownie tworza na kosciach policzkowych..... ale wlasnie robie z nimi tak jak z tym pod okiem:) wyciskam, tylko bardzo delikatnie :) niemalze bez uzycia sily.... tylko troche to trwa, zanim te swinstwa "dojrzeja" do bezbolesnego wyjscia na powierzchnie;)

Gość takie biale krostki
no wlasnie to nie sa te takie krostki biale co widac glowke ;[ (a fuj jak o tym pisze:P) to sa takie wiekszebez glowki takie zgrubienia pod skora slyszalam kiedys otakim kremie co mocno wysusza skore ale pomaga na to:/ ale nie pametam nazywy jakos benzycol czy jakos na b