Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie takie mamm

..pytanie odnośnie wrastających paznokci... Prosze wejdz!!

Polecane posty

Gość pytanie takie mamm

Mam takie pytanie. Bo miałam ściąganego paznokcia całego 3 razy i teraz rośnie mi taki zniekształcony, brzydki.. ;/ Ostatni zabieg maiałam 3 lata temu i dalej nie wyrósł mi normalny paznokiec. W lecie musze sie męczyc i ciągle zaklejac go plastrami.. Czy można wstawic sobie u kosmetyczki sztuczny paznokiec? Jeżeli tak to ile to kosztuje i jak to wygląda? Czy jest on naklejany na tego prawdziwego paznokcia? Czy długo sie się trzyma? Proszę o odpowiedz.

Gość pytanie takie mamm
prosze... up.

słyszałam że są specjalne preparaty (coś w rodzaju akrylu) tylko nie niszczące płytki paznokcia, którymi można uzupełnić np. złamany paznokieć bądź pokryć cały. Jjest to dosyć drogie. W ostateczności można sobie zrobić akryle na paznokcie u stup, tylko radze poszukać dobrej kosmetyczki, żeby końcowy efekt nie wyglądał sztucznie

Gość aina170
Pewnie ze mozna nakleic sobie sztucznego paznokcia:) Jest to taki sam tips jaki zaklada sie na paznokcia u reki kosztuje to tyle samo co tipsy u rak i wyglada tak samo ładnie:) Mysle ze jezeli je sobie zalozysz skonczy sie twoj problem z plastrami. POzdrawaim

Gość pytanie takie mamm
dzieki za odpowiedz :) pozdrawiam :)

Gość iaghigsdasd
witam czy mozesz mi napisac jak wyszlo to naprawianie paznokcia? ja mam identyczny problem tylko ze wstydze sie isc z tym do kosmetyczki bo pomyli sobie ze jestem jakis brudas czy cos?

Gość aaaaaaaaahaa
podnoszę temat. Chcę iśc do kosmetyczki, nakleic paznokiec na całą płytkę duzego palca u stopy. Ile to bedzie kosztowało? Czy nie bedzie odróżniał się od moich normalnych paznokci???