Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skórka Bez Wody

skóra chce pic!

Polecane posty

Gość Skórka Bez Wody

czy też macie problem z cerą tłustą która zimą zaczyna sie wysuszać i złuszczać? używam kremu nawilżającego na noc i na dzień i ... nie pomaga:( Na nosie masakra.. mozecie mi doradzić co robić ? byłabym wdzieczna za jakąś dobrą, nawilżjącą maseczke.

Bez względu jaka masz cerę i jaka jest pora roku podstawą jest picie!!!Najlepiej woda oraz naturalne soki i juz po kilku dniach zauważysz poprawę:)I nawet nosek bedzie ładniejszy!Same kremiki nie pomogą!

Gość Skórka Bez Wody
jestem wielka zwolenniczka picia wody mineralnej i robie to :( Dziś kupiłam maseczke soraji kutacja nawilżająca. mam nadzieje że zauważe jakąś różnice

ja mam cerę mieszaną i też przesuszoną :O i byłam w szoku kiedy po 2-krotnym potraktowaniu jej Garnierem czysta skóra A - skóra przestała mi się łuszczyć :D

Gość Skórka Bez Wody
to ciekawe... poczytam o tym kremiku. Miałam kiedyś garniera bez "A" i był OKROPNY. moę ten jest lepszy

żel z tej serii na noc jest do niczego - przynajmniej dla mnie :) ale krem był fajny :) a jutro idę do apteki po emolient Humektan (już sobie zamówiłam) i zobaczymy jak zareaguje moja skóra :)

Gość Skórka Bez Wody
też o nim słyszałam!!! Jest trudno dostępny że musiałaś go zamawiać?

Oprócz picia wody ja jeszcze zażywam Capivit Hydrocontrol, jeszcze chyba zbyt krótko, wiec efektów nie widzę, a przesuszona jestem strasznie.....zarówno włosy jak i skóra. :O

Ja zażywam Capivit hydro drugie opakowanie bo ja skończyłam pierwsze i chcialam zrobić przerwę zaczęła mi na nosie łuszczyć się skóra ;) poza tym polecam nawilżacz ultradżwiękowy do pokoju szczególnie na noc...mnie pomógl przede wszystkim na kłopoty z drogami oddechowymi, ale na skórę przesuszoną także :)

jest dostępny :) tylko nie jest zbyt często kupowany, więc apteka musiała najpierw w hurtowni zamówić :) i na drugi dzień już można kupić :)

Gość jedenasta dwanascie
Mam ten sam problem, stosowalam rozne rzeczy, jedyne co mi pomaga to krem Dove, proste i skuteczne rozwiazanie, koniecznie sprobuj.

Gość Skórka Bez Wody
up

Gość upika