Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusiak_wlatca_much

antysemityzm w Polsce, fakty czy mity????

Polecane posty

--> Dzielnicowy Guciapa z Palką No ja nie bardzo wiem czy we Francji nikt nie mówi że Francuzi to antysemici. A inna sprawa ze we Francji strasznie dużo tz. napływowej ludości. Tak samo u niemców. Itd. Itp.

Gość to tylko
mity

Gość Żydówki ladne sa.

Gość A wyznawcy Rydzyka
to nie Polacy ? Boli mnie to , że Kościół popiera Rydzyka, bo wlasciwie to Kościół podscyca nienawiść do Zydów, mnie np. bardzo boli jak moja mama mówi "te Żydki" zaraz jej zwracam uwagę, że nie wolno tak mówić...

Gość mityY
to mit media na sile cos kreuja, byc moze wlasnie Zydzi maja w tym udzial - sami na siebie robia nagonke, aby odzyskac jakies odszkodowania i takie tam mi jest wszystko jedno czy moj sasiad jest Zydem czy nie, roznie dobrze moze byc Chinczykiem, Kenijczykiem jak i Polakiem dla mnie mit

Gość sisi 72
Własnie bardzo dużo jest osob starszych, które tak wypowiadaja się o Żydach bo ksiądz im to wbijal do glowy, ale dzisiaj na szczęście to się zmienia na dobre dzięki Bogu. Przeciez sam JP II mial przyjacioł , az do śmierci wsród własnie Żydów i Rydzyk powinien pamietać o tym, a juz na pewno Polacy dla których JP II jest autorytetem

Gość wysoki i przystojny
holokaust to tez mit :classic_cool: zydow zginelo w oswiecimiu 3, i to w wyniku samobojstwa :P

Gość do wszystkich katoli
Pragnę poinformować, że Jezus Chrystus był Żydem.

Gość do wysokiego i przystojnego
Wiesz, że kłamstwo oświęcimskie jest w Polsce przestępstwem?

Gość wysoki i przystojny
jakie kłamstwo, przeciez ja pisze prawde, moj dziadek szmalcownik mi o tym opowiadal, a ja dziadkowi wierze :classic_cool:

kiedys nauczycielka polskiego na lekcji na jakis tam temat zwiazany z zydami powiedziala \" zyd to zyd\"... Mysle,ze w Polsce antysemitami sa przewaznie ludzie starsi,glownie mohery i jako takiego antysemityzmu niema. A pozatym Zydzi maja swietna muzyke :)

w radio Maryja nie slyszalem zadnych okreslen typu Źydki . natomiast mowienie o tym , ze np. w aparacie bezpieczenstwa mordujacym polskich patriotow byli Żydzi o spolszczonych nazwiskach , mowienie o tym jak Żydzi witali armie czerwona na kresach Rzeczypospolitej , mowienie o tym , Helena Wolińska wydala wyrok śmierci na plk. Nilu. to jest antysemityzm? czy historyczna prawda? o Salomonie Morelu żydowskim oprawcy z Jaworzna na mlodocianych Polakach . to tez jest antysemityzm? jednoczesnie mowiono o Żydach , ktorzy dużo dobrego wniesli i dobrych Ludziach . trzeba sluchac by sie dowiedziec a potem wyrazac sądy.

Gość Wiadomo że jak
ksieża kat. zawsze tepili Żydów i to pokutuje dfo dzisiaj, Żydom przypisuje się wszelkie zlo dzięki kosciołowi kat. Poza tym o czym sie nie mowi jeden z paiezy poswięcił wojska hitlerowskie

Obecnie w Polsce za Żyda uznaje się każdego nawet 100% goja, który podpadnie katolickim faszystom. Jest to zwykły mechanizm deprecjacji. Ponieważ \"Polaka\" nie da się zaatakować bez powodu, więc robi się z niego \"Żyda\' i to automatycznie załatwia sprawę. W innych epokach i miejscach byli to : niewierni, saraceni, nieczyści rasowo, podludzie, wrogowie ludu itp.

ale pieprzycie , jestescie jednak niedouczone cytaty. albo klamczuchy z premedytacja. juz to z tym , ze Papiez poswiecil armie hitlera to klamstwo udowodnione naukowo , sfabrykowane przez komuchow , ktorzy sie w Europie i na calym swiecie plenia od 2 wojny swiatowej. To wierutne klamstwo ale lenistwo umyslowe plus nienawisc, ktora wylacza mozg nie pozwala na rzetelnosc i sprawdzenie informacji. ot co.

Gość antykomuch
Pamiętaj jednak, że komunizm to wynalazek żydowski. A więc pisząc o wymysłach komuchów wskazujesz na żydowską mistyfikację.

Gość Do ...Janek Szpachlarz
wybacz, ale to nie jest tak, ze komuna powiedziala, sa przecież filmy dokumentalne, TO JEST UDOKUMENTOWANE i kazdy to wie, więc nie zmieniaj historii

do dzielnicowego MYLISZ SIE FRANCUZI BARDZO CZESTO OSADZANI SA O ANTYSEMITYZZM wystarczy wsluchac sie w ich codzienne zycie a polacy nie sa anty bo chrzescijanstwo nam na to nie pozwala miedzy innymi

tak mowisz bo nie mieszkasz miedzy hamstwem halasem i nie podpalaja ci samochodow codziennie rano jak bys troche pomieszkal z \"innymi narodowosciami \" to bys zmienil zdanie

OCZYWISCIE ZE SIE Z TOBA ZGADZAM I CZESTO SAMA WYPOWIADAM TWE SLOWA ALE dlaczego az tak roznimy sie kultura przeciez jak polak wyjezdza do innego kraju to potrafi (wiekszosc) przystosowac sie do panujacych zasad a inne kraje tego nie potrafia niedawno czytalam ksiazke o kongo tam nie mozesz jesc posilku prawa reka bo prawa reka sluzy do podcierania tylka za przeproszeniem

Gość fakty przez duze F

mowisz uszanowac dobrze a dlaczego oni nie uszanowali naszej religii i francja jest zmuszona do zdjecia krzyzy i wszelkiego rodzaju figurek chrzescijanskich przypominajcych istnienie naszego Boga i Jezusa CH rystusa przeciez oni przyjechali i wybrali zycie w europie kraju chrzescijanskim to my mamy sie przystosowac czy ooooonnniiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!