Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanko

Czy rzeczywiscie wszyscy faceci uwazaja ze jak niedziewica to latwa?

Polecane posty

Gość mam takie pytanko

Z 1 chlopakiem przespalam sie po roku bycia razem, a w sumie bylismy ze soba 2 lata. Pozniej mialam 2 chlopakow po ok 3 miesiace ale z zadnym nie laczylo mnie nic blizej z rzeczy fizycznych co najwyzej pocalunki. Z obecnym chlopakiem pierwszy raz kochalismy sie po ok 4 miesiacach, jestesmy ze soba 2 lata. Nie uwazam sie za latwa co to to nie i nikt mi nie wmowi ze jestem, ale chciala bym z ciekawosci poznac opinie mezczyzn/facetow co sadza o takich kobietach. Aha mam 22 lata jesli to ma jakies znaczenie.

Mam Przyjaciółkę niedziewicę i nie uważaj jej za łatwą.

Gość mam takie pytanko
nie uważam :) Widzialam tutaj bardzo duzo wypowiedzi mezczyzn ze kazda dziewczyna ktora nie jest dziewica to "dupodajka" ja siebie nie uwazam, za taka ( z reszta nie tylko siebie) . Jakoś ciężko mi uwierzyć że poważni ludzie an prawdę tak podchodzą do tego

Gość upupuuuuu

Gość fsdadf
prawda jest taka, że samotną niedziewice jest 3 razy łatwiej poderwać niż dziewice, a seks z nimi to kwestia (bardzo krótkiego) czasu. oczywiście nie mówimy tutaj o facetach kretynach i totalnie nieatrakcyjnych, ale normalny, kulturalny facet, który wykarze troche inicjatywy może liczyć na szybki seks.

Gość popieram gościa wyżej
niedziewice jako już popudzone, bardzo szybko się podniecają i ulegają, jeśli tylko facet przy tym trochę się postara.

Gość a jaki normalny
zdrowy facet będzie czekał az się dziewica święta zdecyduje? ludzie - żyje się raz, a jak się kocha to po co czekać - na zmarszczki i cellulit?

Gość a ja już 3 razy dziewictwo
traciłam i co? byle co wmówić i się cieszy jeden z drugim:o wszyscy 3 przekonani święcie ze byli pierwszymi :D

większość :O dziewica to nie kwestia wiecznosci, a czasu dłuższego niż niedziewica A nie wiesz, że co się z trudem (większym) zdobywa, bardziej się ceni 🖐️

Gość a jaki normalny
zabawne, że w sieci tak mówicie a w życiu wręcz odwrotnie - tu jesteście anonimowi to sobie pomarzyć możecie

zgadza się, każy albo większość marzy o dziewice. Co to za rozkosz, jeśli mi szybko dała znaczy że z innymi było podobnie 🖐️. Może cie rozczaruję :), ale faceci wbrem pozorom, myślą.

Gość a jaki normalny
mysla mysla, szkoda ze wszystkie szare komórki mają zmagazynowane sporo poniżej głowy... myślicie o dziewicy tylko w kontekście sexualnym, powodzenia - zdobyć i zaliczyc i nastepnej szukac, bo ta juz nieświeża

Gość fsdadf
kobiety masowo błądzą, (nie wiem to chyba telewizja zrobiła im wodę z mózgu) i zupełnie nie rozumieją co mają robić, a czego nie żeby być szanowane i kochane (dłużej niż pare miesięcy) przez mężczyzne. niewielu facetów się do tego przyzna (bo teraz nie wypada) ale niedziewica jest juz na wstępnie mniej pożądana bo wiadomo, że już komuś uległa, że zdobycie jej to formalność.

Gość zalicza się niedziewice
:classic_cool: nie dziewice. mało wiesz.

Gość popieram autora 100000proc
zaliczona dziewica przestaje byc dziewicą:p

ja się przyznam :classic_cool:

ale gówno masz za argument :P. Jest się pierwszym a nie ntym, a faceta max przywiązuje do laseczki.. A najzabawnijesze są te nidziewice, co innym dały po tyg. a później udają święte i z 5 np, czekają po parę m-cy :D, buhehehe, rozwalają mnie na wstępie.

heh śmieszne to trochę wiecie...Ja jestem dziewicą,czyli mam rozumieć,że jak stracę dziewictwo stanę się łatwa?!

proszę, jaki temat ma wzięcie laski, co sobie główki zawracacie - ja mówię ze dziewica i tak aranzuję żeby wypadło akurat pod koniec okresu - nawet krew będzie - no dziewica jak nic!:D a akurat kwestia podniecenia i wilgotności nie zależy od ilości stosunków tylko jest uwarunkowana przez naturę - niektóre dziewice od słów "toną" a inne przez całe zycie narzekają na suchość - widać chłopcze mało wiesz, a to co wyczytasz w sieci, to nie zawsze prawda gdybyś mógł posluchać kobet - wiedziałbyś o tym

nie chwal się tym :P, poza tym, czytałaś odp żeby takie coś sądzić ?

Gość ANGEL dokładnie tak

a ja już 3 razy, nudna jesteś jak flaki z olejem :O. Ten tekst czytam tutaj od roku, i tylko 3 razy było :P ? Słabo się starasz :D

swoją drogą, to nieźle musi ci dawać z kapska, jak pod koniec okresu :D

Ja sobie w ogole tego nie wyobrazam jak facet może tak myśleć,przecież strata dziewictwa jest chyba nabardziej naturalną rzeczą,przecież po to jest dziewictwo żeby je w odpowiednim momencie i z odpowiednia osobą stracić ;)

pierwszy raz to piszę, widocznie nie tylko ja wkręcam naiwniaków wiesz, oni myślą że dziewica to może tak mieć i chyba nie przeszkadza

Gość dokładnie ANGEL dokładnie

to pewnie jakieś bolki spod biedronki :D, Współczuję partnerów :classic_cool:

p.s. niedziewica ze spierdzącym kapskiem idzę rzygać :O

zdziwiłbyś się dla mnie z takimi postami ty jesteś bolkiem spod biedronki (a z takimi oczekiwaniami to już na pewno) marz dalej o dziewicy, obym cię na swojej drodze spotkała, naiwniaku