Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanko

Czy rzeczywiscie wszyscy faceci uwazaja ze jak niedziewica to latwa?

Polecane posty

Gość jaccccek
chodzi o to że 90% dziewczyn nie traci dziewictwa z odpowiednią osobą w odpowiednim momencie i potem wracają na kafeterię szukając miłości;) a raczej kolesia który będzie się czuł wyjątkowo ze świadomością że jego ukochana wiła się w rytm posuwania przez pana X z klasy obok;)

myśle ze tak naprawde to nie ma znaczenia. liczy się to jak zachowujesz się na co dzień. a zresztą czy przy każdej nowej znajomości trzeba sobie robić takie głupie przesłuchanie: z iloma kolesiami spałaś? a jak często? itd... bezsensu

Gość zalicza się niedziewice
Pomarz sobie, ja mam już swoją :classic_cool: buheheheheheheheh. Teraz szukamy dziewicy dla mojego kumpla, ma już pracę, własne mieszkanko tylko same zużyte mu się na razie trafiały. p.s. uprzedzę go, że dziewicza cipeczka jest najświeższa ze wszystykich jakie można se wyobrazić, więc .... krąż dalej wokół tych bolków :D

Gość a ja już 3 razy dziewictwo
właśnie widać jakie masz doświadczenie w tym temacie pewnie jeszcze myslisz ze jak dziewica to np hiv i innych atrakci nie ma... dziewice y to moze wymagac prawiczek, a jak juz "pouzywał" to sorry stary..

mnie nie musisz przepraszać :). Akurat, to od danej dziewicy zależy, czy ma być prawiczkiem czy nie, więc zamilknij :classic_cool:. Jeśli od dziewicy spodziewać, się od razu hiva, to czego od niedziewicy :D :O. Łapiesz się brzytwy, jak każdy tonący.

Gość a śiwstak siedzi i zawija
je w te sreberka.. co za głupia gadka - ważne czy dziewica czy nie - NIE! wazne jaki charakter, uczucia, a nie przeszłość ja się o przeszłość nie pytam i o swojej nie opowiadam a już robić kobiecie przesłuchanie kiedy z kim i gdzie to juz naprawdę załosne..

Gość jaccccek
no właśnie, nie trzeba robić żadnego przesłuchania, to po prostu samo wychodzi;) już choćby ten FAKT że niedziewice są bardziej zdesperowane żeby upolować sobie jakiegoś frajera

niedziewice się ślinią, pienią i patrzą na członki :classic_cool:. W pewnym wieku, zawadanie się z niedziwiami to juz dyshonor dla faceta z klasą :classic_cool:

Gość facet z klasą nie pyta
o takie rzeczy - boshh szok dobrze ze to tylko odsetek tak bezmyslnych nadetych frajerów mysli jak wy dwaj tutaj..

tak, oczywiście tylko odsetek czytaj co 2 w realu :D :classic_cool:

Gość facet z klasą nie pyta
0.2 raczej lecz się, szkoda społeczeństwa żeby się męczyło z takim

oczywiście, pozwolimy ci tak myśleć :classic_cool:. W końcu los cię i tak już skrzywdził: jesteś niedziewicą :D:D

Gość Ja się zawsze pytam
z iloma i po co laska spała:)

Gość szpas
Do suzkajacych dziwicy. wkladac zbroje, wsiadac na konia i jechac do zamku i wyrywc ksiezniczke z wiezy a nie piepszyc na forum internetowym.

Gość Hepf
"Ja się zawsze pytam z iloma i po co laska spała" po co? a po co sie uprawia seks? i myslisz, ze powie ci prawde, z iloma spala?

Gość ja wolę cnotkę
I właśnie dla tego szukamy dziewic. Jak ci laska mówi że spała tylko z jednym to na 75% ściemnia i było ich co najmniej trzech. A jak mówi że z trzema to odwiedziło ją nie mniej niż dziesięciu. W tych sprawach one są tak nieszczere, że aż strach. Chcesz być pewnym "przebiegu" swojej panny, szukaj cnotki.

Gość Laliitaa
hahaha :) ale sie usmialam ja jestem niedziewica i co z tego??? zaden facet mnie sie nie pytal z iloma spalam i po co??( gdyby mi ktos zaczal takie przesluchanie robic to poprosru bym go splawila, szkoda czasu na takich idiotow) Na szczescie nie spotkalam jeszcze takiego idoty jak tu na forum:) ja rozumiem ze jak sie ma te kilkanascie lat to sie chce dziewicy ale w pewnym wieku juz ich nie ma:P

Gość Laliitaa
skad sie biora tacy faceci jak wy??? hehehe

Gość ja wolę cnotkę
Ja też się posmieję: "... zaden facet mnie sie nie pytal z iloma spalam i po co..." - a po co miał pytać jak chciał tylko bzyknąć i odejść ? Czy prostytutki się pyta ilu przyjęła klientów ?

Gość zgadzam sie z ja wolę cnotkę

Gość Laliitaa
no to sie bzykaj z cnotką :) potem szukaj nastepnej cnotki :P moze kiedys trafisz na mnie..... hehehe ( juz z nie jednym bylam co chcial cnotki i ja dostal, faceci sa tacy naiwni:P) pozdrowienia dla tej co 3 razy juz dziwictwo stracila:) tak trzymac :)

Gość a ja uwazam ze trzeba sie
pytac? bo co jesli dziewcyzna puszczala czyli uprawiala przygodny seks? trzeba wiedziec czy dziewczyna jest porzadna i jak sie prowadzi... z iloma spala i po co... bo to o niej swiadczy

po co mam szukac nastepnej cnotki? Jesli spodoba mi sie jedna, to nie musze szukac dalej. "juz z nie jednym bylam co chcial cnotki i ja dostal, faceci sa tacy naiwni" tego nie rozumiem? oszukiwalas facetow, ze jestes cnotka, a nie bylas? przeciez predzej czy pozniej wyjdzie to na jaw. A najlepsze jest to twoje "juz z nie jednym bylam" ciekawe jaki masz przebieg

a ja uwazam ze trzeba sie - myslisz, ze jak uprawiala przygodny seks, to sie przyzna?

Gość ja wolę cnotkę
Z zaangażowaniem się w nowy związek tak jak z kupowaniem samochodu: przed podjęciem ostatecznej decyzji trzeba obiekt pożądania dokładnie obejrzeć ze wszystkich stron.

Gość Laliitaa
pewnie ze sie nie przyzna:) jak sie juz wyszleje to tez sobie poszukam prawiczka:P bo po co mi facet z duzym przbiegiem heheheh a ty o moj przebieg sie nie martw:P jest ok

Gość Laliitaa
znalam kiedys takiego kolesia co jak ty mowil ze che na zone tylko cnotke, dziewice.Sam nie zle sie bawil szukajac tej czystej dziewicy:) W koncu ozenil sie, znalazl ta jedyna , zakochal sie a wiesz co to byla za dziewczyna???? taka co mi8la juz nie slubne dziecko i tez w zyciu mial nie jednego kolesia. teraz sa juz po slubie ponad 2 lata i maja wspolne kilkumiesiaczne dziecko.

Gość ja wolę cnotkę
Piszesz jak łajdusica-enamorada :O .

Gość a po cholere mi facet
jak mogla miec dziecko i byc dziewica? :o obawiam sie, ze to niemozliwe

Gość Laliitaa
takie teorie sa fajne w sieci:) fajnie mi sie z wami rozmawia ale musze juz konczyc, wpadne tu potem sobie was poczytac( takie topiki zawsze mnie bawia:)) pozdrawiam i zycze wytrwalosci w poszukiwaniu prawzdiwych cnotek. appapapapapa