Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Borysowa

Skrajności mojego byłego chłopaka...

Polecane posty

Był magistrem inżynierem - zachowywał się jak głupek Miał 29 lat - a charakter na poziomie przedszkolaka Miał opsesję na punkcie mycia zębów (DOKŁADNIE po każdnym posiłku, nawet po wypiciu czegokolwiek) - a sakrpetki zmieniał raz w tyg FUUJ Miał starego fiata uno - mógł mnieć BMW Miał konto w banku z dużą ilością zer - a w domu uuuu jak w schronisku dla bezdomnych :/ Miał wiele partnerek przede mną - a w łóżkubył kiepski... Przemądrzał się - a na niczym się nie znał \"Kochał mnie\" - i ranił jednoczeście... Jednym słowem dziwny człowiek...

Okej. A teraz powiedz czego od nas oczekujesz. :o Mam go zjechac czy bronić ?

Do Myrevin Wyraź swoje zdanie na ten temat. Jak chcesz to broń a jak nie to pojeź po nim :P

Gość beatkaaaaa
to teraz sie pochwal na co poleciałaś?? na te zera na koncie chyba :o szmata

Faktycznie fatalny wybór, kiepski w łożku i nie miał BMW TYLKO ŻARTOWAŁAM to pierwsze mogłabym znieść, tfu, to drugie....

Gość ja nie mogę
"był magistrem inżynierem" wow!!!!!!!! A kto dziś nim nie jest???? Pomyśl dziewczyno. Dziś nawet dr już nie robi wrażenia.

O tych zerach na jego koncie dowiedziałam się dopiero po pewnym czasie. Jak Go poznałam to myślalam, że jest biedny... Żal mi Go było naprawdę. A kiedy się dowiedziała o tych \"zerach\" to nie mogłam uwierzyć. Bo skoro miał tyle kasy to mógł od czasu do czasu za nas zapłacić jak gdzieś chodziliśmy. A naprawdę był nadziany!!! A tak to jeszcze jadał u mnie obiady i kolacje... Więc jak mogłam polecieć na kase?! Skoro ja tylko na tym związku straciłam :(

ja nie mogę ------------------------> \"był magistrem inżynierem ale zachowywał sie jak GŁUPEK!!!!!!!!!!!!!!!\" położyłam nacisk na drugą część zdania!

Gość Heliosssssss
Ale i tak wyszłaś na szmate :) :) :) Koleś nie inwestował a przeleciał Cię :) :) :)

Gość beatkaaaaa
no to na co poleciałaś??

Gość Heliosssssss
Pewnie na jego czyste zęby :) :) :) :) :) Bo sama ma zółte :)

No tak ja mam żółte zęby buhahaha ale się uśmiałam. Moja mama jest dentystką miłe panie więc ząbków to mi można pozazdrościć. Na co poleciałam? Byłam zakochana i tyle... Przyznam się, że wyszłam na idiotkę bo facet mnie omotał i wykorzystał nic poza tym :(:(:( Niooo...

No dobra wszystko rozumiem, ale co zlego jest w obsesyjnym myciu zebow?

blu berry: A no coś niestety jest... Np. leżymy sobie w łóżku tuż przed zaśnięciem. Oczywiście ząbki już były umyte i w ogóle... Napiłam się soku bo mnie suszyło to on od razu zdanie typu: \" Musisz iść znowu zęby umyć\" Normalnie czasami mnie to do szału doprowadzało. Wrrr! Jak do mnie przyjeżdżał brał ze sobą szczoteczkę po przecież jak wypił kawe i zjadł ciastko to od razu mykał do łazienki szorował ząbki...

Gość Jaaaaaaaaaaaaaak
A Twoja mama dentystka i nie uczy aby po każdym posiłku myć zęby?:) To dobra dentystka do bólu :) Pewnie jej w gabinecie czyszczą zęby ale k u t a s e m!!!!!!!A Ty masz to po mamusi :) Ze wolisz czyśćić zęby k u t a s e m !!!!!!:) :) :) :)

Powiedz, a co ciebie obchodzi twój były chlopak, jak chce i mu się podoba niech chodzi na rzęsach, odpuść sobie dziewczyno :-D[cześć PS Czy to ładnie tak kogoś obgadywać ?]

Ej no sorry... Nie wierze ze jak jesteś u kogoś to biegasz po całym domu z szczoteczką do zębów. Nie mówie jak jestem w domu to ok. Ale nie jak jadę do kogoś w odwiedziny NO SORRY !!!

bebe__ Mówie jaki jest bo jestem ciekawa czy jest wiecej takich dziwnych ludz jak on. Same skrajności. To jest nie logiczne tak dba o ząbki a nóg to tydzień nie myje!! Lubie zadbanych facetów wiec nie śmieje sie z tych zębów ale jak już dba to niech dba o wszystko (w tym nogi) a nie tylko zęby. I już