Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia_21

CZY JEST TU KTOS Z KATOWIC I OKOLIC ???

Polecane posty

Mam kilka bardzo waznych pytan zakladalam juz topiki ale nikt na nie nie odpowiada a naprawde potrzebuje pomocy :(

Gość kasablankka
dawaj :) jestem z katowic i chetnie odpowiem :)

o nareszcie ktos :):) nie mam zielonego pojecia gdzie moge zrobic wesele bo problem polega na tym ze chce wlasne kucharki i jedzienie no i nie wiem mozna kupic taniej alkohol w dodatku cala sprawe utrudnio to ze siedze zagranica :(

Gość kasablankka
hmm, faktycznie moze byc ciezko z takim miejscem, gdzie wyrzucisz kucharzy z restauracji a przyprowadzisz swoja kucharke :) Nie wiem czy bylabys zadowolona z wesela na ogrodkach dzialkowych? Tylko takie miejsce przychodzi mi do glowy. No albo w domu Najlepiej bedzie jak wejdziesz na http://www.restauracje.com.pl/ng.asp?p=34,32,11 podzwonisz po lokalach i zapytasz. Watpie ze sie zgodza, ale a noz ktorys?

Hej monia Dlaczego uparłaś się na własnych kucharzy? Ciężko będzie Ci znaleźć salę do wynajęcia w Katowicach. może przemyśl to jeszcze, są naprawdę dobre restauracje, w których zarówno jedzenia nie zabraknie jak i cena będzie przystępna...

wlasnie boje sie ze zabraknie jedzenia albo czego i co ja wtedy zrobie a jak kiedys pytalam na forum o lokale godne polecenia to nikt mi nie odpowiedzial :(:(:(

Gość polecam bo sprawdziłam
na sobie, w Tychach jest restauracja WRZOS, piekny wystrój, super obsługa co najważniejsze UCZCIWA!!! jedzenie pyszne i w dużym wyborze, dużo miejsca do tańczenia, jednym słowem my i nasi goście byli bardzo zadowoleni :)

ja tez sie bałam że moze braknąć jedzenia ale znalazłam dobrą restauracje i wydaje mi się, że nikt głodny nie wyjdzie.... mniej wiecej 30km od katowic. Ale bliżej w Mysłowicach dzielnica Krasowy Restauracja Krasowia - moge polecic, tez sie nad nią zastanawiałam. Ja jestem z okolic Mysłowic i u nas jest w remizie strażackiej sala okolicznościowa odnowiona i muszę przyznać że jest tam teraz bardzo ładnie i elegancko, ale sala jest dość mała na ok 60 osób.

miało być zabraknąć...wolę się poprawić bo zaraz ktoś mnie od nieuków wyzwie:)

niechce zeby bylo ze goscie dostana po malutkim kotleciku i kromce chleba nie wspominajac o tym jak szybko to jedzenie niekiedy znika zabierane przez obsluge

moni pozniej napisze ci na meila nr telefonu do restauracji w ktorej ja bede miec wesele i co nie co o niej opowiem, teraz ide robic przyszłemu mezowi obiad bo zaraz wraca z pracy:D