Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka historia

23,24,25, itd. letnie dziewice...

Polecane posty

Gość zalicza się niedziewice
to nie gadaj, bo dla mnie to dyshonor,w końcu jesteś niedziewicą

buhehehehehe. A świstak siedzi, bo złotka były kradzione. Niedziewcie samotne, na widok faceta nie tylko się ślinią, ale i pienią, pożerając członka wzrokiem :D. Zostaję bo mi się tu podoba :classic_cool:

podniecam się tylko na myśl o cipeczce mojej dziewicy :classic_cool:, a propo, właśnie do Niej jadę, więc musisz jakoś to przeboleć :classic_cool:. Nawet tutaj zajebi.ści faceci nie zwracają na ciebie uwagi :D:D. I umyj następnym razem kapsko :P 🖐️

Gość
hahaha.Skoro zalicza sie niedziewice,to jak to mozliwe ze one w ogole istnieja?To lamiglowka dla was panowie:D🖐️

Gość 8676895965965765
Jam jest autorem topiku. Szanuję takie kobiety bardzo , które są dziewicami. to znaczy,że mają jeszcze jakieś no może nazwijmy to zasady, w dzisiejszym rozpustnym świecie, aż dziw bierze, że takie dziewczyny jeszcze mogą istnieć i w tym wieku. Powiem szczerze,że jakbym taką dziewczynę spotkał, któa odpowiadałby jeszcze moim surowym kryteriom, to chyba na rękach nosiłbym ją do końca życia:) Pozdrawiam wszystkie skromne, ładne i ,,nietknięte" kobiety:)

Gość szukajcie a znajdziecie
chociaż teraz taki duży popyt na dziewice że już ciężko jest :(. Mój kolega poznał ostatnio bardzo fajną dziewczynę, śliczna, to mało powiedziane, są ze sobą już 2 mce, wczoraj mu powiedział że jest dziewicą. Kurde, a ja nie mam takiego szczęścia :(.

Gość nieszczęśliwy - spróbuj
z facetem - może będzie dziewicą analną :D

Gość
------->szukajcie a znajdziecie,dla was kobieta jak robot.Tylko ze by dziurke w dobrym stanie miala:(🖐️

Gość
------->szukajcie a znajdziecie,dla was kobieta jak robot.Tylko ze by dziurke w dobrym stanie miala:(🖐️

Gość kosmata26
To, ze ja oddalam sie moejmu pierwszemu i jedynemu facetowi po 2 latach a on mnie pozniej bardzo zranil, zwodzil i zostawil , swiadczy o tym ze jestem latwa, pusta i juz niewartosciowa?

Gość kosmata26
tak tak majac 22 lata oddalam sie mojemu mezczyznie, mojemu pierwszemu i do tej pory jedynemu facetowi oddalam sie mu po 2 latach chodzenia razem a potem mnie zostawil, zwodzil, okrutnie zranil i poszedl do innej rozumiem ze jestem pusta, brudna, zuzyta i juz niedziewica czyli do niczego?

Gość kosmata26
tak tak majac 22 lata oddalam sie mojemu mezczyznie, mojemu pierwszemu i do tej pory jedynemu facetowi oddalam sie mu po 2 latach chodzenia razem a potem mnie zostawil, zwodzil, okrutnie zranil i poszedl do innej rozumiem ze jestem pusta, brudna, zuzyta i juz niedziewica czyli do niczego?

Gość kosmata26

Gość Kinggga21
Ja jestem dziewicą , mam 26 lat , mówią że jestem ładna, z czego to wynika -chyba poprostu nie trafiłam na odpowiedniego faceta

Może niekoniecznie dziewice (bo nie mają tego wypisanego na twarzy). Fakt, że w bibliotece, w której bywam przynajmniej 2 razy w tygodniu, można poderwać inteligentną dziewczynę (mnóóóóstwo ich tam przebywa), których mało w jakiejkolwiek knajpie czy lokalu.