Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serduszko21

Miarka sie przebrała-Jutro robie wymaz z gardła i antybiogram.

Polecane posty

Gość Serduszko21

Czy ktos wie ile kosztuje taki anttybiogram i czy trzeba być na czczo? Lekarze według mnie sa nic niewarci bynajmniej laryngolodzy u których sie lecze.Cały czas antybiotyki ale tym razem antybiotyku niewykupie.Mam bardzo silne bóle głowy(wręcz mdleje tak mnie głowie boli),węzły chłonne jak guguły,szyja mnie cała boli i do tego mam czerwone gardło i powiększone migdały( bez nalotów ropnych).gorączki nie mam.Lekarz zdiagnozował że to angina i zapisał mi antybiot zinnat.Jak przeczytałam skutki ubuczne to włosy mi dęba staneły więc nieiwezme a chce wiedzieć jaka cholerna bakteria siedzi we mnie i ciagle atakuje mi gardło i węzły chłonne.Antybiotyk ani mi sie sni wziąc a jutro zrobie wymaz z gardła z antybiogramem i jescze badanie krwi we wąłsnym zakresie.Mam juz dość i chyba sama zaczne sie leczyc najpierw sprawdzająć podłoża które moga wywoływac u mnie tak zły stan zdrowia.Radziccie jescze jakies inne badanka?Dodam że trzy miesiace temu miałam dwie ropne anginy pod rząd.POzdrawiam serdecznie

Gość Serduszko21
nikt nie odpowie??:(

Ja zapłaciłam za wszystko 37zł. 20zł za wymaz i 17zł za antybiogram:) Lepiej zapłacić i skutecznie wyleczyć niż faszerować się antybiotykami.

Gość Serduszko21
dziekiw ilekie za odpowiedz

Gość agata----
Serduszko21 ja tez mam zamiar zrobic tak samo jak ty, przez 10 dni bralam antybiotyki i nic nie pomogly,po tygodniu wsyztsko wrocilo czyli powieszone mogdaly i biale naloty oraz wezly chlonne nadal sa wielkie tak jak byly

Gość bo może wcale nie masz anginy.

Gość ewqa2
Serduszko , dobrze ,ze podjelas madra decyzje. Koniecznie idz zrob wymaz z antybiogramem. Musisz byc na czczo, nic nie jedz, nic nie pij i nie myj rano zebow.