Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona23

do mężczyzn

Polecane posty

Gość zamyślona23
kasiiik masz rację nie ma co czekać aż się odezwą, ale sama przyznasz, że trudno jest się czymkolwiek zająć bo ciągle to wraca :( Ciekawe czy oni chociaż w połowie tak to przeżywaja jak my...

Gość kasiiiik
zamyslona23 pewnie ze wraca :( wszystkie moje mysli dotycza tej sytuacji i wogole tego co sie z Nami porobilo :( Lepiej dla nas? co za ironia...pare dni przed zerwaniem rozmawialam z przyjacielem, zalilam mu sie ze On wylacza telefon, nie odpisuje na smsy, ze cos jest nie tak...potem powiedzialam ze gdyby mialby nadejsc koniec to lepiej by bylo gdyby on zerwal, bo ja nie potrafilabym podjac takiej decyzji...i sobie wykrakalam :(

Gość zamyślona23
ja jeszcze w niedziele, jak u niego byłam... zasugerowałam mu, że może na jakiś czas rozstalibysmy sie, tak Go chciałam troszke podpuścić... A on na to, że to głupie rozwiązanie, że jemu to nie jest potrzebne. A teraz cisza jak makiem zasiał. Może też sobie wykrakałam.... Wiecie dziewczyny, różnie sobie myślałam. Doszłam do wniosku, że w moim przypadku On wie, że jestem niecierpliwa i że wkońcu się złamie i napisze albo zadzwonie. Zawsze pękałam. I jak narazie czeka. Ale poczeka sobie tak długo, aż zacznie go to zastanawiać co się tak nie odzywam. A ja w tym czasie zamierzam zrobić cos dla siebie. Od poniedziałku wracam do pracy, ide na fitness a w weekend planuje wyjscie z koleżankami na jakies dicho, a co!

Gość mam tak samo
Wiesz kasiiik to już napewno koniec. A tak naprawde to jestem już tak tym zmeczona.Facet jest po 30, więc powinien wiedzeć czego chce. Najwyrażniej mnie nie. Mam tego już serdecznie dość. Myślę, że w tej chwili nawet jakby zadzwonil już nie dałabym mu szansy.Ale on nie zadzwoni............

Gość szalonka
te stwory.....mężczyźni znaczy, do niedawna byłam przekanana, że u nich jest albo czarne albo białe...albo dobrze albo żle. ale sama już nie wiem....takie odsunięcie się to może rzeczywiście potrzeba oddechu....kto ich tam wie:) pozdrawiam, panów też:)

Gość mam tak samo
Tak dziewczyny trzymać!!!!!!!!!!Ja tez jutro mam imprę w pracy a w sobote jestem już umówiona na disko z koleżankami............A co...........martwić się przez jakiegoś..............kolejne doswiadczenie, nie można ufać facetom!!!!!!!!!!Przypomniał mi otym i tyle.......................

Gość sami nie podejmują decycji
jak ironia :( Przecież jak facet rzuci dziewczynę ta ta może sobie coś wkręcać: nie była tak bla bla bla A jak zachowasz się jak ostatni XXXX i ona cię rzuci to powinna dojść do słusznego wniosku że dobrze zrobiła się że wreszcie frajera pozbyła i jest OK :) Przynajmniej ja tak to widzę ;)

Gość zamyślona23
czyli jednym zdaniem faceci to tchórze!!!

Gość kasiiiik
widze Dziewczyny ze na podobne pomysly wpadlysmy bo dzija tez wychodze na piwko z psiapsiółkami a w sobote na jakies balety ;) Przestanmy sie zadreczac :( nie po to mamy zycie zeby sie tyle martwic i zastanawiac o co facetom chodzi!!! :)

Gość mam tak samo
Dziewczyny co słychać? Odezwał się któryś? U mnie to już koniec.Boli. Ale nie tak jak na początku. Najciężcsze chwile mam już za sobą.Zyczę miłego dnia!!!!!

Gość zamyślona23
mam tak samo --> masz już pewność, że to koniec? powiedział Ci to? Trzymaj się mocno, pamiętaj, że nie jesteś sama... Mój też się nie odezwał :( i pewnie się już nie odezwie....

Gość nie powiedzial
Nie powiedział wprost, ale wszystko jasne. Faceci są.........zeby kręcić i nie mówić o co chodzi...........brak na nich słów........trzymaj się, ale przemyśl sprawę czy on jest Ciebie wart.Bo ja już wiem, że on nie był i nie jest mnie wart, stać mnie na kogoś o wiele lepszego...................... Pozdrawiam cieplutko dziewczyny!!!!!!!

Gość kasiiiik
I mój również się nie odezwał :( tyle czasu zajęło mi zebranie odwagi i odezwanie się do niego i nic... Chyba czas najwyższy uświadomić sobie że tego już się nie da odbudować :( 3majcie się Dziewczyny!!!

Gość zamyślona23
Dziewczyny mój się odezwał :) Spotykamy się dzisiaj :)

Gość kasiiiik
zamyślona23 - gratuluje :) i 3mam mocno kciuki by się wszystko wyjaśniło :) Mój też się odezwał, ale... tak jak przewidywałam już nie potrafimy ze sobą rozmawiać, jest dziwnie... krępujemy się i nie wiemy o czym mamy mówić...więc to juz naprawde chyba koniec.... :(