Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdhsfhfgbhxnhcd

pomocy

Polecane posty

oj hanulla widze ze sie swietnie znasz na ginekologii.. rozne figle plata nasz organizm. NIGDY nie masz 100% i kazdy ginekolog Ci to powie

Gość hanullaaa
tak. znam się na ginekologii i zobaczysz moja droga że nie jesteś w ciąży. Tak samo nie masz sto procent perwności że nie trafi zaraz w ciabie meteoryt...ale mimo wszytsko nie biegniesz teraz do schronu.Bo to tak mało prawdopodobne ze aż smieszne

moze jest moze nie jest. duzo sie w swoim zyciu uczylam biologii i pokrewnych przedmiotow i jeszcze nigdzie nie znalazlam, ze jest 100% pewnosci. i nie mow ze sie znasz na gneksach, bo jakbys naprawde miala zielone pojecia to nie mowilabys 100%. troche wieksze ryzyko ciazy tu widze niz ten meteoryt. jest b. male anie ma migdy 100%

Gość hanullaaa
jesli poszłaby z tym problemem do jakiegokolwiek ginekologa to żaden nie rozpływałby się nad procentami tylko od razu by jej powiedział ze nie jest. Zawsze musicie straszyć tymi jednymi milionowymi procenta zamiast spojrzeć na to życiowo. a życiowo to wygląda tak ze nie jest w ciąży.

wiesz co? nie sadze:) jak dziewczyny na tabletkach zachodza w ciaze to niby bez zabezpieczenia podczas @ nie jest to mozliwe? zastanow sie... zyciowo.. zyciowo to polowa ludzi na tym swiecie pochodzi z wpadek

Gość hanullaaa
nie ma dziewczy ktore prawidlowo biorąc tabletki zacodzą w ciąże.To sa bajki i plotki rozsiewane przez kafeteriuszki:o

dziwne... bo jeszcze wczoraj bylam u ginekolog i jednak istnieje wskaznik paerla rowniez i dla tabletek. 0.1 i dlaczego? nikt nie wie. oprocz tego bledy w przyjmowaniu. ja nie czytam tych pierdol tutaj na kafe, bo nie pzekonuje mnie jak 18latka pisze ze wpadla zazywajac PRAWIE zawsze regularnie. po prostu ufam mojej ginekolog.