Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertka

prosze pomózcie mi co mam o tym myslec, co robić!!!!!

Polecane posty

Gość wertka

Jakieś pare miesięcy temu zobaczyłam chłopaka ,jest on kolegą mojego brata,przyszedł do niego, wtedy po raz pierwszy go spotkałam.nie wiem czemu od razu na jego widok siedziewnie zaczęłam zachowywać, byłam zdenerwowana,oniesmielona pomimo,że pierwszy raz go na oczy widziałam, nigdy w ten sposób sie nie zachowywałam w obecnosci chłopaka.On był przystojny zrobił na mnie ogromne wrażenie ale mimo wyglądu ja nigdy wczesniej nie reagowałam w taki sposób a wielu fajnych facetów widziałam.brat jest 2 lata młodszy ode mnie,ten chłopak wygladał powazniej od niego,pomyslałam że pewnie w jego wieku jest ale pózniej brat powiedział że jest młodszy od niego 3 lata (ode mnie 5). więc sie usmiechnełam i pomyslałam dzieciak.I tak było dopuki nie odwiedził brata pare razy jeszcze zaczęło sie dzieć coś dziwnego ze mną, nie wierzyłam w to bo jak w "dziecku" zakochac się.jeszczę zanim zaczełam do niego cos czuć przysnił mi sie 2 razy .za pierwszym razem we śnie tylko go widziałam, za drugim razem we śnie mówił że dziewczyne z którą w tedy był tylko pocałował. A jakieś pare dni temu gdy juz się w nim zakochałm przyszedł do brata ale jego nie było, ja otworzyłam drzwi i dzień później sniło mi sie że mu otwieram drzwi raz i nastepnie znów zadzwonił dzonek a on tam stał i powiedział mi że był pod tymi drzwiami cały czas.Wczoraj moja mama rano smieje sie że śniło jej sie że Łukasz bo tak ma na imie przyszedł i mnie podrywał i był przy tym bardzo nachalny.Nie wiem co o tym mysleć czy to jakis znak czy ja poprostu się zakochałam i stąd to.Ale ten sen mamy...i cała rteszta.Czasem chcemy o kims snić i nic a to....A te pirwsze 2 sny miały miejsce zanim sie zakochałam

chyba się jednak zakochałaś :) Takie sny to wtedy normlane, ale kto wiem, może on tez ma na ciebie oko :)

Gość wertka
zapomniałam dodac że on ma tylko 17 lat a ja jestem 5 lat starsza więc tym bardziej nie moge uwierzyc w to co sie dzieje, wiem że pewnie zaraz ktoż napisze że nudza go moje tematy o tym samym na tym forum ale to dla mnie naprawde wazne a przewaznie jak zaczynamm o tym pisać czytam same docinki a ja poprostu chciałabym się z kims tym podzielić bo przecierz nikomu o tym nie powiem.i nurtuje mnie cała otoczka tego sny itp

a masz z jego strony jakies \"sygnały\" ze jest toba zainteresowany?

Gość wertka
sama nie wiem ja nawet nie wierze że mógłby sie mna zainteresowac pewnie dlatego że jestem starsza i że mógłby miec kazdą, ale nie wiem poprostu czasem wpada do mojego brata czasem sie miniemy to powiewie cześć, czasem sie usmiechnie ale on poprostu jest zawsze usmiechniety

Gość monia2456
nie wiem czy to cos znaczy ale sie napewno zakochałaś a może cos wtym jest życie czasem wysyła nam znaki których nie potrafimy dostrzec

Gość monia2456
nie wiem czy to cos znaczy ale sie napewno zakochałaś a może cos wtym jest życie czasem wysyła nam znaki których nie potrafimy dostrzec

Gość wertka
pare razy wydawało mi sie ze sie na mnie patrzy na dworcu itp ale zakochana osoba w kazdym przypadkowym spojrzeniu dostrzeże jakiś "sygnał"