Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama37

Prezent dla córki

Polecane posty

Gość mama37

Moja córka ma 17 lat,17 lutego ma urodziny wlasnie 17 :) i chcialabym jej kupic na prezent cos z bizuterii. Kolczyki nie wchodza w gre,bo ma chyba z 30 dziurek i jak to mowi nosi tylko male "kolce" wiec zadne z tych ładnych duzych kolczykow,co sa teraz modne nie wchodza w gre. Zastanawialam sie nad pierscionkiem moze jakims,ma juz jeden zloty ode mnie ale chcialabym kupic teraz drugi. Zastanawialam sie czy moze z jakims kwiatem,sercem czy cos.Córka lubi tego typu wzorki. Moze doradzicie cos?

Wydaje mi się, że może lepiej jakis z kamieniem, jakimś niebieskim jak nie lubi cyrkonii albo z czarnym taki większy :) łancuszek z jakąś ładną zawieszką odpada ? albo jakaś stylowa bronzoletka ?:)

Bo kwiat albo serce to takie dziecinne trochę... Ona już prawie 18 lat ma.. ;)

Gość mama37
z tego co wiem,co dziewczyny nosza takie rózne :P no ale nie mysle o niczym duzym,raczej jakies malutkie. Albo moze jakies kolczyki w koncu w nia wmusze :P

Ale skoro nie lubi to może kup coś co jej by się spodobało :) skoro nosi kolczaste to może rzeczywiście jakiś pierścionek :) a ja mam 18 lat i nie bardzo chciałabym dostać pierścionka w kształcie serca albo kwiatka.. bo takie noszą raczej dziewczyny młodsze, takie bardziej dziecinne :) wydaje mi się, że trochę bazarowo też wyglądają dlatego odradzam :) ale to Ty najlepiej znasz córkę więc wiesz lepiej co lubi :) pytałaś o zdanie więc je wyraziłam :)

Gość mama37
dziekuje :) ale to straszny problem,bo chcialabym zeby corka byla zadowolona. Moze ktos jeszcze sie wypowie?

A może spytaj jej co by chciała ? :D Może ma jakiś wymarzony prezent :D

Piszesz że już ma jeden od Ciebie, może dokup pasujący do niego. Byle by nie \"bazarówki\" tzn serce, kwiat itp. A najlepiej jak pójdziecie po ten prezent razem ;) Pozdrawiam

Gość mama37
haha to byłoby za proste:P ale podpytam może męża,chociaz on to powiedziałby pewnie ze córka chce auto(on ma obsesje:P)

Albo jak przyjdzie jakaś przyjaciółka córki to spytaj jej na osobności :D

Gość mama37
moze i macie racje z tym sercem;P... No ale co ja mogę wiedziec:p moze zafunduje jej kolczyk w nosie,tam jeszcze nie ma :p A tak na poważnie,to nie wiecie czy moze sprzedaja jakies komplety takich samych kolczykow do całych wykolczykowanych uszu? :D wiem,ze smiesznie brzmi ale chyba rozumiecie o co chodzi

Gość hmmm skoro kolczyki
to jej pasja to czemu nie/:p a moze masz jakies linki do tych pierscionkow,to bysmy ocenily czy sa dziecinne;)

ale kolczyki kolczaste :P chyba raczej takich nie ma :D są do kupienia pojedyńcze takie same to możesz kupić z 10 sztuk ;)

Gość mama 37
hehe ja sie nie znam chyba:P

Gość hehehehehehehheheeee
nic w tym zlego:p

Jeżeli córka ma np. przekłuty pępek (jak mniemam bo gdzie zmieścić 30 dziurek w uszach?) kup jej może jakiś niebanalny kolczyk do pępka. Ja bym się z takiego ucieszyła, gdybym takowy miała. Poza tym może spróbuj jakiś ładny, srebrny zegarek - na przykład Swatch miał ładną edycję zegarków z bransoletą w kształcie serc.