Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pewne pytanie

Październik 2007 male pytanie odnosnie stroju..

Polecane posty

Gość mam pewne pytanie

Moze juz bylo, i wiem ze nie da sie przepowiedzec pogody, ale powiedzcie prosze: jak bylyscie ubrane albo lepiej przygotowane na slub w tym miesiacu? mialyscie futerka? bolerka? i co z ponczochami..odpadaja pewnie..No sama nie wiem. Albo sie decyduje na pazdziernik albo czekam az do przyszkego roku. Nie ma juz wczesniej wolnych terminow. Napiszcie jak to bylo u was.

Gość elunia90
Hej. Ja iałam ślub 21.10. Pogoda była naprawdę super. Ale ja jestem zmarzloch więc się przygotowałam. Wypożyczyłam marynarkę na polarze obszytą futerkiem a oprócz tego miałam gorset i bolerko. Przez ładną pogodę i emocje było by mi dość ciepło i bez marynarki ale założyłam ją żeby nie zmarznąć do kościoła i na zdjęcia w plenerze. założyłam też pończochy i wcale nie zmarzłam. No ale pogody nie przewidzisz. Zależy czy masz ślub w ogrzewanym kościele, warto się dowiedzieć. Pozdrawiam.

Gość dzieki za odpowiedz
dzieki za odpowiedz! pamietam jaki byl pazdziernik 2006 bo moja kolezanka brala wredy slub..byla zlota Polska jesien..;) Powiedz, a zdjecia robilas w plenerze? bo mi sie podobaja zolto-czerwone liscie..tylko nie wiem czy to raczej nie we wrzesniu sa takie..

Gość elunia90
Zdjęcia miałam w plenerze w parku. Naprawdę pięknie wyszło. staliśmy i przechadzaliśmy się wsród złotych i czerwonych liści. We wrześniu może nie być ich ach tyle.

Gość mam male pytanie
dziekuje a mozesz mi poslac kilka foteczek na maila? whiterose78@interia.pl Pozdrwiam i dziekuje! Ps. jaka mialas sukienke?

Gość elunia90
Ze zdjęciami to będzie problem. A miałam spódnicę i gorset zapinany na szyję + bolerko, którego praktycznie nie nosiłam tylko na początku a później jak się rozgrzałam w tańcu że nie było mi potrzebne. Do tego jak już pisałam marynarka w kościele i na dworze.

Gość Sylvex....
ślub był 7 października i miałam na sobie sama sukienkę, bez zbędnych dodatków typu ochydne bolerka.... co prawda jeszcze tydzien przed ślubem było brzydko i padało ale ja nawet nie przygotowywałam nic aby zarzucić na siebie. Byłam pewna że będzie cudna pogoda i była.... ślub był o 15 - tej, to znaczy tak był zaplanowany ale de facto spóźniliśmy się pół godziny ... było mi ciepło i przyjemnie.... każdej osobie życze takiej fantastczycznej pogody