Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo12

czy jestem lesbijką? czasami marzę o seksie z inna dziewczyną

Polecane posty

Czy to normalne że podobaja mi sie ładne dziewczyny? ,znam nawet takie które mnie podniecają. czasami myslę że mogłabym kochac sie z inna dziewczyną. Pociagaja mnie faceci to chyba o.k, ale prędzej obejrzę sie za ładna dziewczyna niż za facetem. Lubię oglądać zdiecia ładnych aktorek. Czy jestem homo czy co?

Gość do ciiiiiiiiiiiiiii sowianki
wiesz ja nie mysle o seksie z dziewczyna ale tez wole patrzec na ładne dziewczyny niz na facetów.

ale czy to naormalne ze wole patrzec na dziewczyny?

Gość do ciiiiiiiiiiiiiii sowianki
nie wiem czy normalne,ale chyba nie ma w tym nic złego.Gorzej by bylo jakby facet wolał oglądać facetów nie sądzisz?

Gość ona zwyczajna
ja też często wyobrażam sobie, że kocham się z inną kobietą. Spokojnie, to normalne...Większość kobiet tak ma tylko nie wszystkie się przyznają....Każda kobieta, która już spała z drugą kobietą mówi, że nie ma porównania do seksu z mężczyzną...Na korzyść kobiet oczywiście.Pewnie dlatego boimy się wprowadzić w czyn fantazje... Ale fantazjujemy prawie wszystkie, nie przejmuj się tym za bardzo karo 12.

Gość karol2
dosc czesco sni mi sie tez ze bierze mnie na wszystkie mozliwe sposoby stado ratlerkow. oczywsice na koniec spijam ich sperme. czy myslicie ze to dziwne?

Gość iiiiiiiiii
Co Ty masz pokurwiencu z tymi psami ? Nawet nicku skopiowac nie potrafisz jestes zwykle marne dno. Nie rozumiesz ze piszesz w swojej osobie a nie w tej co zalozyla temat? Wszystkie teksty ktore sa gowna warte swiadcza o tobie i o twojej smiesznej glupocie ktora ni chu.. chu.. nie jest podobna nawet do gowna

Gość iiiiiiiiii
psy sa do niczego. nie chca oblizywac napleta i maja straszne rodzyny. a do tego te ich odbyty - takie jakies rozjechane. moja chodowla krolikow i perliczek - to jest TO. mowie ci stary porzuc psy - ptaki to jest przyszlosc zoofilii :D

Gość MhMMHM
Hodowla się pisze kretynie. Dalej twierdze ze nie jesteś zabawny, choć tym razem przypominasz mi bardziej gówno.

Gość MhMMHM
HODOWLA - zaprawde powiadam ci. a jestem tak dobry z polska jenzyka bo zawsze zak dr Miodek zapycha mnie w moje rozjechane kakaowe oczko to powtarza mi rozne zasady ortograficzne a takze wyjatki, np takie jak Krakuff (tak tak, wierzcie mi. nie dawalem dupska bez powodu :) )

Gość MhMMHM
hmmm a czy ty masz problemy z odczytywaniem podpisow? jasne ze w swojej. jam jest jasnie MhMMHM podreczne czarne oczko miodka :) ale wybaczam ci te male bledy w czytaniu bo penie nie starles spermy tych swoich chomikow... :)

Gość chodowca kąpleksuf
a te kompleksy to ciezko hodowac? czym trzeba karmic? duze maja odbyty? naplety czyste? bylbym wdzieczny za wszelkie info :)

Gość thxz
mam ochote na sex z dziewczyna chce kiedys tego sprobowac:)) mmm mam ochote polizac delikatna skorke na piersiach:)) jejku ja sie boje o siebie hihi, mam faceta alejednak laski mnie kreca

Gość QQQQQ
i nie podskakuj szmaciarzu bo na ironiach znam sie jak malo kto. oczyszczam im owlosione odbyty z wielkich rodzynow codziennie wieczorem, po tym jak skonczy ze mna pan profesor (ten od ortografii)

Gość QQQQQ do thxz
niestety nie jestem dziewczyna (sa brzydkie i jebia ryba z cip!!) ale za to mam ladnie rozjechany niemyty od lat odbyt. no i ratlerki, kroliki i chomiki (do ktorych sie nie przyznaje!!), ktorych sperme regularnie spijam wiec jestem wspaniale odzywiony chcesz sprobowac? :)

Gość thxz
jak moge sprobowac skoro piszesz ze jebi****e Ci ryba??? jezu umyj sie bo niedlugo ten smrod bedzie i tobie przeszkadzal:)

aja uwazam ze podszywacza na kafe sa uroczy (no dobra czasem troche niesmaczni) :P ja tez mam takie fantazje i ogladam sie na dzieczyny-z tym ze dlatego ze chcialabym czasem podobnie wygladac, ale u mnie konczy sie to w fantazji, zadne ktore znam mnie nie podniecaja,slyszalam gdzies wyjasnienia fantazji sex. i bylo ze sex kobiety z kobieta oznacza ze chce sie uczuciowej milosci czy cos w tym stylu, czytalam gdzies ze to normalne przy dorastaniu ze kobietom podobaja sie ciala innych kobiet, istnieje tez mozliwosc ze jestes bi-bo podobaja ci sie tez chlppcy, ale w sumie co to za roznica, nie martw sie niczym pozdrawiam 🖐️🌼

Gość thxz
czy tu mozna porozmawiac z normalna osoba??? fakt godzina pozna ale to nie powod zeby sobie jechac;/

Gość thxz
hmm nie martwie sie:)) ale przyznam ze to bylo by mile uczucie sprobowac z dziewczyna...

Gość QQQQQ
nie mi jedzie ryba tylko kobieta :P dlatego sie ciesze ze jestem facetem-stulejarzem :)

Gość thxz
i co i twoja sperma pachnie fiolkami??? jasneeeeeee

Gość zżź
ale na szczescie mam na dvd wszytkie odcinki teletubisiow przy ktorych uwielbiam marszczyc se freda. jest boskoooo. prawie mi wtedy staje :D z panienkami to sie nie udaje :( co jest z tymi kobitami nie tak? :O

Gość 169174
nie obrazaj moich rodzicow szmato ciagnaca ratlerka. moi rodzice sa najlepsi na swiecie: Jozio i Franek nigdy nie odmowili mi codziennej porcji spermy na kolacje, nawet jak bylem niegrzeczny i zwieralem odbyt...

Gość ona zwyczajna
do Nicole Danielle, to nie jest chyba tak, że tylko dorastającym dziewczynom podobają się ciała innych dziewczyn..Ja mam 30 lat więc zdecydowanie nie jestem "dorastającą" a jednak lubię sobie wyobrażać pieszczenie innej kobiety. Jestem mężatką , w seksie nam się układa a jednak lubię wyobrażać sobie siebie z inną kobietą. Są to tylko fantazje ale do końca nie wiem co byłoby gdybym nie była w związku.

nie twierdze ze tylko podczas drastania ale ze chyba wszystkim kobietom podczas dorastania, ja czasem bym chciala a czasem nie :)😘 ale nie widze w tym nic nienormalnego a wydaje mi sie ze autorka troche sie martwi

Gość +++++===++++
szczegolnie w MOICH oczac. mistrza hodowli seksualnych ratlerkow. jesli ja cie wykle to NAWET sam papiez (on tez kupuje ode mnie te ratlerki!!) ci nie pomoze, szmaciarzu!!

Gość a szkoda
bo trol tak ladnie jadl :P

Gość XENA00
JA MAM DOKLADNIE TAK SAMO.

Gość XENA00
jak ONA ZWYCZAJNA