Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca Ania

Tipsy Zelowe!!Pomocy0

Polecane posty

Gość madziulka38
Ktoras z was pisała by nie przemywac kazdej warstwy zelowej tylko pierwsza i ostatnia:/ hmmmmm;/ nie jestem profesjonalistka ale z informacji w internecie i wskazowek ktore dostalam kupujac zestaw, wiem, iz trzeba kazda warstwe przemywac. Jedna z was napisala czy mozna uzywac spirytusu salicylowego zamiast cleanera. Osobiście sama tak robie bo jest taniej i jest latwiej dostepny. Dla mnie roznica jest tylko taka ze trzeba spirytusem przemywac bardziej dokladniej. Jezeli chodzi o odpryskiwanie zelu, to moze trzeba popatrzec na marke. Ja nie uwazam, ze mam jakis dobry zel bo uzywam ewmi-nail design. Jest w miare dobry na tipsa ale na naturalny paznokiec juz nie. Wiec moze tez w tym problem, ze robisz nie odpowiednim zelem i na naturalnym paznokciu. Wlasnie, mam jeszcze pytanie, sni mi sie po nocach krzywa c. Jak ja dobrze zrobic?

Gość magdaue
Normalnie krew mnioe zalewa jak nie raz czytam co piszecie... Ulotka z zestawu? Informacje w internecie?? Nie powazna jakas jestes? Jak korzystasz z informacji w internecie, takich gdzie sie wypowiadaja piszac bzdury to gratuluje. Kazda profesjonalistka ci powie , ze sie tak nie robi. POWTARZAM PO RAZ OSTATNI LEPKA WARSTWA ZELU, KTORA POZOSTAJE PO UTWARDZENIU TO TZW. ,, WARSTWA DYSPERSYJNA"- POWSTAJE W WYNIKU UTWARDZENIA I POMAGA NASTEPNEJ WARSTWIE UTRZYMAC SIE NA TIPSIE, NIE PRZEMYWA SIE JEJ ZA KAZDYM RAZEM, WIEM TO NAWET ZE SWOJEGO DOSWIADCZENIA, KIEDYS TEZ BYLAM POCZATKUJACA - ROBILAM TAK NIE WIEDZAC DLACZEGO ZEL ODPADA BADZ ODPRYSKUJE, CZY WIDAC NA NIM KRESECZKI, ZAPOWIETRZENIA- TO WLASNIE BLEDY. Po tym gdy przygotuje sie plytke, odtlusci, zalozy tipsa, obrobi przemywa sie, a jezeli nie chcesz to nie musisz, ale pyl powstajacy w wyniku opilowania dokladnie wymiec pedzlem, i naprawde nie przemywaj za kazdym razem, sama do tego dojdziesz , ze to blad. Przemywa sie na koncu, badz gdy naklejasz naklejke to wtedy przed tym przemyj zeby mogla sie dobrze przymocowac do tipsa, i na to zel. Wlasnie ostatni jedna dziewczyna zadala mi pytanie dlaczego naklejki sie nie trzymaja podchodza w góre, gdy zel sie utwardza podnosi je i to wlasnie tez blad. Co do spirytusu salicylowego- zamiast cleanera ok dobry pomysl, prawda jest taka, ze wszystko co zawiera alkohol moze byc urzyte do przemywania, znam zaklad kosmetyczny gdzie uzywaja zmywacza bezacetonowego, gdzyz mówia ze cleaner to strata kasy, ale gdy wypróbowalam to, gdy jeszcze tak jak ty przemywalam po kazdej warstwie to przy myciu naczyc totalnie masa odeszla mi w calosci od tipsa, haha byl tak gladki jakbym go wogole nie opilowala, i wlasnie dlatego niektorzy tylko omiataja po obróbce, zeby masa nie odpadala, zwlaszcza jak uzywaja tanich i kiepskich zeli wyrabianych w piwnicy typu reni-nails. A wlasnie propos tanich pseudo zagranicznych zeli wyrabianych w piwnicy- sa rakotwórcze zawieraja szkodliwe zwiazki, mam liste rakotwórczych zeli reni-nail jest na pierwszym miejscu kiedys go mialam z poczatku lipa, lipa i jeszcze raz lipa, przedstawiaja sie jako renomowana niemiecka firma, kolo niemieckiego produktu nawet nie lezaly i kazda doswiadczona wam to powie nawet na naszej klasie jest dyskusja na ten temat. Acha i co do twojego zelu, to nie ma czegos takiego ze sie trzyma dobrze na tipsie, a na naturalnej plytce nie- ROBISZ GDZIES BLAD!

Gość magdaue
I nie wpieraj mi dziewczyno, ze mam kiepski zel itp., jak sie nie znasz! Jak odpada zel z paznokcia, to istnieje jeszcze takie cos jak ,,tlusty paznokiec", takie paznokcie nalezy dokladnie odtluscic specjalnym preparatem, istnieja równiez takie paznokcie które ,, pija zel" . To forum mnie dobija, jak nie raz czytam co tu piszecie, jakas Kasia ostatnio napisala mi maila, ze jej masa zielenieja... Pytam sie jej od razu jak robi tipsy itp., po dlugiej dyskusji okazalo sie, ze jest tak oszczedna ( z czego byla wrecz bardzo zadowolna) uzywa jednego pilnika dla kilku osob i wogole go nie sterylizuje itp. , próbowalam ja uswiadomic, ze ma grzybice, a ona do mnie ze nie mozliwe bo kazda kolezanka, której robila dostaBa czegos zielnego na paznokciu... ZAL!!!!!!!!!!!!

Gość magdaue
I nie wpieraj mi dziewczyno, ze mam kiepski zel itp., jak sie nie znasz! Jak odpada zel z paznokcia, to istnieje jeszcze takie cos jak ,,tlusty paznokiec", takie paznokcie nalezy dokladnie odtluscic specjalnym preparatem, istnieja równiez takie paznokcie które ,, pija zel" . To forum mnie dobija, jak nie raz czytam co tu piszecie, jakas Kasia ostatnio napisala mi maila, ze jej masa zielenieja... Pytam sie jej od razu jak robi tipsy itp., po dlugiej dyskusji okazalo sie, ze jest tak oszczedna ( z czego byla wrecz bardzo zadowolna) uzywa jednego pilnika dla kilku osob i wogole go nie sterylizuje itp. , próbowalam ja uswiadomic, ze ma grzybice, a ona do mnie ze nie mozliwe bo kazda kolezanka, której robila dostaBa czegos zielnego na paznokciu... ZAL!!!!!!!!!!!!

Gość magdaue

Gość chinka123
KRZYWĄ C ROBI SIE TAK JAK SIE ROBI.ALBO POTRAFISZ ALBO NIE ,JAK MASZ KRZYWE ŁAPY TO SIE NIE ZROBI SAMO DOBRZE,I NIKT NIE ZROBI ZA CIEBIE.LOGICZNE .JAK MOZNA TAK DURNE PYTANIA ZADAWAC?OSZOŁOMKO.NIE UMIESZ ROBIC ANOKCI TO NIE BIERZ SIE ZA NIE.A ZELU SIE NIE PRZEMYWA PROCZ PIERWZE WARSTWY TZW BAZY.CO ZA DURNE LUDZIE TU SIE PAZNOKCIAMI ZAJMUJĄ,ZAPRASZAM DO MOJEGO SALONU W WROCŁAWIU NA PORZADNE PAZNKOCIE ,A NIE TAKIE PAPRANIE JAK WY ROBICIE

Gość niektóre z was piszecie
że bez kursu nie mozna robić paznokci żelowych bo robimy krzywdę sobie i innym ale piszecie to bo same zrobilyscie kilku godzinny kurs i myślicie że jesteście lepsze :-o Ja pierwszy raz robiłam paznokcie w dużym salonie kosmetycznym i co z tego że kosmetyczka miała dyplomy jak nie dość że krzywo mi przykleiła tipsy to jeszcze do krwi piłowała paznokcie, po zdjęciu tipsów miałam bardzo zniszczone paznokcie. Kupiłam sobie zestaw do robienia żeli samemu, robię sobie i znajomym, piłuję delikatnie i nakładam żel bardzo starannie o dokładnie, jeszcze nigdy nie zdarzyło mi sie spiłować komuś palca lub paznokcia do krwi i zawsze koleżanki były bardzo zadowolone, tipsy nie odpadają po kilku dniach. Nie byłam na żadnym kursie i nawet nie mam zamiaru iść, sama się nauczyłam i robię to lepiej niż zrobiła mi to kosmetyczka z dyplomami :-o

Gość chinka123
co ?kilka godzin kursu ,ja mialam co tydzien po 8godzin przez pol roku kurs.owszem sa takie wekkendowe no i wlasnie te wekendowe to sa te co tak zle robi ą....

Gość madziulka38
nie pisze na tym forum zeby mnie ktos obrazal tylko po to zeby mi ktos wlasnie powiedzial co robie zle, ale w normalny sposob a nie w chamski. Dziekuje za to:/ swiadczy to tylko o tych ludziach. Jezeli kogos szlak trafia, ze ludzie takie rzeczy tu pisza to po co odpowiada na nie i stresuje siebie i innych??? Nie twierdze, ze robie wszystko dobrze, bo wiem, ze nie robie i nic nie zastapi profesjionalnego kursu, ale to nie zanaczy ze ktos kto ma taki kurs robi juz wszystko idealnie. Sa osoby ktore zrobia kurs i chca potem pracowac w salonie i robic to co lubia, czyli pazury. Ale zaden salon nie przyjmuje bez praktyki, wiec chyba robienie pazurkow na wlasna reke kolzezankom i innym jest najleprza praktyka. A co do zeli to po co by takie produkowali skoro by byly zle? Wiem, ze moj zel jest slaby, ale chyba po cos go robia, ten i wiele innych produktów. Dla kogos sa zle bo na kursie pracowal z innymi produktami, a dla kogos sa wrecz odwrotnie- dobre. Do pani specjalistki: udzielila mi pani cennych wskazowek tylko szkoda, ze w tak niemily sposob. I jeszcze jedno, pytam sie jak sie robi krzywa c bo nie bylam na kursie i chce zeby mi ktos powiedzial jak ja poprawnie zrobic, a panie ktore zrobily kurs i maja duzo do powiedzenia niech sobie pomysla jak ich krzywa wygladala na poczatku i niech nie krytykuja innych. Po to jest chyba takie forum, by ktos kto ma pytania i watpliwosci, robi bledy, uzyskal pomoc i wskazowki a nie bulwersy innych ludzi. Dla kogos popelniane blrdy sa oczywiste, a dla kogos nie. Szczerze powiedziawszy myslalam, ze sie czegos dowiem na takim forum i moze zdobede jakies kontakt z ludzmi a nie zostane obrazona.

Gość magdaue
DO :Kilku godzinny kurs??????? Nie obrazaj ludzi tepa sztuko. Kilkugodznny kurs to ty mozesz sobie robic. Poswiecilam wiele, zeby teraz umiec to co umiem. Wiesz co to znaczy Thom Colomb albo arcymistrzyni Julia Dymitrjeva?? Gówno wiesz o zyciu a tymbardziej o paznokciach, zal mi takich Panienek jak ty, mam wiele kursów i szkolen za soba, wiele pokazów za granica i w Polsce, a ty mi wyjezdzasz z takimi tekstami... zal DO : te twoje wspaniale tanie zele robia po to zeby je kupowaly takie osoby jak ty. Jesli robicisz tipsy tylko i tylko sobie...ok- uzywaj sobie cudow z Allegro produkowanych gdzieś po piwnicach typu Reni-nail (który ogłasza sie jako "dobra niemiecka firma" hehe)- Jeśli powietrze Ci podejdzie,płytka zaleje się krwią od przepiłowania - nie mowiąc o skórkach a żel zżółknie w solarium - to będą Twoje osobiste paznokcie na Twoich osobistych rękach... ale na litośc Boską- jeśli kupujesz zele Reni Nail, jesteś bez żadnego kursu i jeszcze bierzesz od klientek po 60-70 zł to cos tu jest nie tak... myśle, że prawdziwe stylistki paznokci po wielu szkoleniach działające na produktach renomowanych firm, w ktorych żel zaczyna się od 90zł a nie od 9.99 jak reni nail z allegro- to przyznają mi racje...

Gość madziulka38
nie mowie ze mam dobre zele. Pisze tu by wlasnie takie osoby jak Ty napisaly mi jakie produkty sa dobre. Widze ze masz duze doswiadczenie i chciala bym osiagnac to co Ty, ale uwazam ze troche bardziej kulturalnego slownictwa nie zaszkodzi takiej osobie jak Ty. wierze, ze masz doswiadczenie, ale zwroty i stosunek do ludzi to juz kiepski. Nigdy nie przepilowalam nikomu plytki bo robie pazurki bardzo delikatniei pod zel nie podeszlo mi powietrze i nie mam zeli reni nail tylko nail design. Kobieto ja zaczynam robic wiec wiadomo, ze nie posiadm takiej wiedzy jak Ty. Ale trzeba od czegos zacząc. A propo kasy: może Cie to zdziwi ale nie biore 60zl za pazury tylko 30zl. Duzo moich kolezanek mi mowi ze za tyle pracy co w to wkladam powinnam brac wiecej, ale wiem, ze nie umiem tego co bym sie nauczyla na kursie. Nie wiem po co sie tak ludzie denerwuja czytajac jakie bledy dziewczyny robia. Po to jest to forum zeby sie dowiedziec co sie robi zle.

Gość do magdaue
Szkoda że na tych kursach nie nauczyli cie dobrego wychowania i kultury :-o

Gość magdaue
Jak piszesz do mnie, ze zrobilam kilkugodzinny kurs, to sie nie dziw, ze sie denerwuje... I mówilam do Ciebie kulturalnie, ale jak mi zaczelas wyjezdzac, ze z informacji w necie sie dowiedzialas, ze trzeba tak i tak, i podwazasz moje dobre zdanie, to sie nie dziw, ze mnie szlag trafia, najpierw sie zastanów co czytasz, bo nie raz znajduje informacje typu- jak dyplomowanie kosmetyczki pracujace w salonie pytaja sie miedzy soba co to jest galwanizacja czy jonoforeza, albo pisze do mnie jakas Kasia o tej zielonej masie : cytuje ,, Hej mam problem, moja masa zielenieje nie wiem co robie zle. Zapytalam krok po kroku co robi, okazalo sie ze wogóle nie odkaza narzedzi i jest tak oszczedna ze uzywa jednego pilnika na 5 osób wiec jej grzecznie tlumacze ze ma grzybice, a ona do mnie ze nie mozliwe bo kazda kolezanka której robila paznokcie dostala pod masa czegos zielonego- zal nie dosc ze siebie to 5 osób zarazila. I dobrze Ci radze znajdz porzadne forum, bo to tutaj jest do kitu, dziewczyny, które cos umialy dawno tu nie zagladaja- i dobrze bo to strata czasu, ja czasami odpowiadam komus bo na skrzynke mailowa wchodza mi te wypowiedzi, jak mi sie nudzi to odpowiadam, nie raz jest jakas fajna dziewczyna to pomagam, ale jak mi ktos wyskakuje takk jak ty, wpierajac mi niekompetentnosc, to sorry, ale na takie cos sobie nie pozwole, pa

Gość martakluseczka
Witam:)magdaue ma racje...ja kiedyś tez przemywałam każda warstwę żelową i niestety żel mi odpryskiwał ...zapytałam co robię nie tak.dostałam odpowiedz i Teraz jest wszystko ok:) Magdaue wielkie dzieki :) Pozdrawiam :)

magdaude, piszesz do mnie? Czy ja Cię gdzieś obraziłam i napisałam że jesteś tępa? Nie sądzę. Napisałam, że niektóre osoby po kursie uważają się że wszystko umieją i są najlepsze a kosmetyczka która ma wykształcenie i doświadczenie spieprzyła mi paznokcie. Twoich postów nie czytałam tylko te na pierwszych stronach. Uważam że nie jest mi potrzebny kurs skoro paznokcie żelowe robię dobrze i nie robię tego w formie zarobku, bo robię je sobie i znajomym dla przyjemności. Nie obrażam osób, które mają kurs ale uważam że osoby nawet bez kursu potrafią zrobić piękne paznokcie, nie mówię tutaj o sobie ale mam koleżanki które też się tym zajmują i robią to lepiej niż nie jedna kosmetyczka. Przykro mi że dla Ciebie jestem tępą sztuką bo robię paznokcie a nie mam kursu...

magdaude, piszesz do mnie? Czy ja Cię gdzieś obraziłam i napisałam że jesteś tępa? Nie sądzę. Napisałam, że niektóre osoby po kursie uważają się że wszystko umieją i są najlepsze a kosmetyczka która ma wykształcenie i doświadczenie spieprzyła mi paznokcie. Twoich postów nie czytałam tylko te na pierwszych stronach. Uważam że nie jest mi potrzebny kurs skoro paznokcie żelowe robię dobrze i nie robię tego w formie zarobku, bo robię je sobie i znajomym dla przyjemności. Nie obrażam osób, które mają kurs ale uważam że osoby nawet bez kursu potrafią zrobić piękne paznokcie, nie mówię tutaj o sobie ale mam koleżanki które też się tym zajmują i robią to lepiej niż nie jedna kosmetyczka. Przykro mi że dla Ciebie jestem tępą sztuką bo robię paznokcie a nie mam kursu...

sorki, wysłało mi sie 3 razy

Gość CZASEM tu zagladam
kurna te allegrowe tipsiary mnie dobijaja :o magdaue nie pomagaj im bo one tylko czekaja na gotowe :o maja instrukcje krok po kroku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3387670 i nawet im sie tego nie chce przeczytac :o🖐️

Gość madziulka38
dobrze juz wiem ze sie nie przemywa wszystkich warstw:) bede teraz tak robila:) magdaue chciala bym sie dowiedziec jaki kurs skonczylas bo sie wybieram tez.

Gość magdaue
Nie oslabiaj mnie dziecko. Ja nie skonczylam kursu, tylko profesjonalne szkolenia, m.in ASP Kraków, Beautica w Lodzi- mam certyfikaty w kilku jezykach wszystkimi metodami plus kazdy stopien z mianowaniem m.in akrylowe 1,2,3. Acha i jeszcze z poczatku zrobilam szkolenie we Wroclawiu tipsy 5 metod.

Gość masz tu beautice
METODA AKRYLOWA - forma i tips czas trwania: 3 dni Opis: 3 rodzaje Manicure (biologiczny, mechaniczny, frezarką), Zasady dezynfekcji w tym obsługa autoklawu Budowa paznokcia naturalnego i przedłużonego Prawidlowe przyklejenie tipsów clear, mleczny i kolorowy Modelowanie na tipsie: french akrylem w tym technika „pink&white” Modeowanie i stylizacja paznokci nautralnych Modelowanie na szablonach- krystaliczne, naturalne oraz french: pink&white, kamuflaż Uzupełnienie, odnowa, serwis- prawdiłowe piłowanie Manicure paznokci przedłużonych Zastosowanie frezarki w pracy z akrylem Egzamin teoretyczny oraz praktyczny. Szkolenie zakonczone jest miedzynarodowym certyfikatem w j.angielskim z oryginalnym, tłoczonym hologramem SPN Nails. Cena: 700zl METODA ŻELOWA - forma i tips Czas trwania: 3 dni Opis: 3 rodzaje Manicure (biologiczny, mechaniczny, frezarką), Zasady dezynfekcji w tym obsługa autoklawu Budowa paznokcia naturalnego i przedłużonego Prawidlowe przyklejenie tipsów clear, mleczny i kolorowy Modelowanie na tipsie: french żelowy w tym technika „kamuflażu” Modeowanie i stylizacja paznokci nautralnych Modelowanie na szablonach- paznokcie krystaliczne, naturalne oraz french Uzupełnienie, odnowa, serwis- prawdiłowe piłowanie Manicure paznokci przedłużonych Zastosowanie frezarki przy pracy z żelami. Egzamin teoretyczny oraz praktyczny. Szkolenie zakonczone jest miedzynarodowym certyfikatem w j.angielskim z oryginalnym, tłoczonym hologramem SPN Nails. Cena: 700zl Kolorowy akryl: 1 dzień Poziom I: Funny french - kolorowe, cieniowane końcowki. Trzy rodzaje kwiatuszków, cieniowanie płatków i listków. Cena: 350zł Poziom II: Cieniowane wzory, russian style, szpice, różne kwiaty, liscie, motywy zwierzęce. Elementy 3D, wtapiane i wypukłe. Cena: 490zł Poziom III tylko w Łodzi w BEAUTICE: Wzory BEAUTICA - styl rosyjski zaawansowany, łączenie motywów zwierzęcych ( pantera, zebra) z kwiatowymi. Marmurki, paznokcie przecierane, odciskane, wzory przestrzenne, rzeźbione frezarką. Cena: 850zł Kolorowy żel : Czas trwania: 1 dzień Opis: Wzorki przeciągane, rozmazywane, kwiaty, zebra, panterka, lączenie kolorów. Cena: 300 zł Zdobienie Nail Art: Czas trwania: 1 dzień Opis: Prawidłowe lakierowanie paznokci, optyczne wysmuklanie płytki. Wzory malowane lakierami oraz linerami. Używanie taśm zdobniczych, cyrkonii, bulionu itp.. Cena: 250 zł Pedicure: Czas trwania: 2 dni Opis: Pedicure biologiczny oraz przy użyciu frezarki. Zabieg parafinowy, masaż stóp. Prawidłowe zabiegi pielegnacyjne paznokci. Cena:500zł Manicure: ( w metodzie żelowej oraz akrylowej jest w cenie tych metod) Czas trwania: 1 dzień Opis: 3 rodzaje Manicure (biologiczny, mechaniczny, frezarką), zabieg parafinowy Zasady dezynfekcji w tym obsługa autoklawu Budowa paznokcia naturalnego i przedłużonego Cena: 290 zł Doszkolenie: Czas trwania: 1 dzień Opis: Doszkolenie pozwala wyzbyc się złych nawyków, umozliwia skrocenie czasu pracy, zwiekszenie jakosci oferowanych usług a także umozliwia poznanie pracy technika SPN Nails. Doszkolenie jest do wyboru między forma a tipsem. Na doszkoleniach szczegolna uwage skupiamy na technice french. Cena: 400zł PAKIETY SZKOLENIOWE: Metoda akrylowa + metoda żelowa - 1150 zł 5 dni Metoda żelowa + kolorowy akryl - 950 zł 3dni Metoda akrylowa + kolorowy akryl - 950 zł 3 dni Metoda żelowa + kolorowy żel - 900zł 3 dni Metoda akrylowa + kolorowy akryl + nail art - 1100zł 4 dni Metoda żelowa + kolorowy akryl + nail art - 1100zł 4 dni Metoda akrylowa + nail art - 850zł 3 dni Metoda żelowa + nail art - 850zł 3 dni Metoda akrylowa + metoda żelowa + kolorowy akryl - 1550 zł 5 dni Metoda akrylowa + metoda żelowa + kolorowy akryl + kolorowy żel - 1750 zł 6 dni Metoda akrylowa + metoda żelowa + kolorowy akryl + kolorowy żel + Nail Art - 1950 zł 6 dni Manicure + Pedicure - 700 zł 2 dni Manicure + Nail Art - 450zł 2 dni Manicure + Pedicure + Nail Art - 950zł 2 dni Wszystkie szkolenia odbywają się INDYWIDUALNIE bądź w grupach dwuosobowych. W cene wliczone są materiały i produkty do pracy. Szkolenia zakończone są kilkoma certyfikatami miedzynarodowymi, odpowiednio za każdą metodę.

Gość masz tu beautice
METODA AKRYLOWA - forma i tips czas trwania: 3 dni Opis: 3 rodzaje Manicure (biologiczny, mechaniczny, frezarką), Zasady dezynfekcji w tym obsługa autoklawu Budowa paznokcia naturalnego i przedłużonego Prawidlowe przyklejenie tipsów clear, mleczny i kolorowy Modelowanie na tipsie: french akrylem w tym technika „pink&white” Modeowanie i stylizacja paznokci nautralnych Modelowanie na szablonach- krystaliczne, naturalne oraz french: pink&white, kamuflaż Uzupełnienie, odnowa, serwis- prawdiłowe piłowanie Manicure paznokci przedłużonych Zastosowanie frezarki w pracy z akrylem Egzamin teoretyczny oraz praktyczny. Szkolenie zakonczone jest miedzynarodowym certyfikatem w j.angielskim z oryginalnym, tłoczonym hologramem SPN Nails. Cena: 700zl METODA ŻELOWA - forma i tips Czas trwania: 3 dni Opis: 3 rodzaje Manicure (biologiczny, mechaniczny, frezarką), Zasady dezynfekcji w tym obsługa autoklawu Budowa paznokcia naturalnego i przedłużonego Prawidlowe przyklejenie tipsów clear, mleczny i kolorowy Modelowanie na tipsie: french żelowy w tym technika „kamuflażu” Modeowanie i stylizacja paznokci nautralnych Modelowanie na szablonach- paznokcie krystaliczne, naturalne oraz french Uzupełnienie, odnowa, serwis- prawdiłowe piłowanie Manicure paznokci przedłużonych Zastosowanie frezarki przy pracy z żelami. Egzamin teoretyczny oraz praktyczny. Szkolenie zakonczone jest miedzynarodowym certyfikatem w j.angielskim z oryginalnym, tłoczonym hologramem SPN Nails. Cena: 700zl Kolorowy akryl: 1 dzień Poziom I: Funny french - kolorowe, cieniowane końcowki. Trzy rodzaje kwiatuszków, cieniowanie płatków i listków. Cena: 350zł Poziom II: Cieniowane wzory, russian style, szpice, różne kwiaty, liscie, motywy zwierzęce. Elementy 3D, wtapiane i wypukłe. Cena: 490zł Poziom III tylko w Łodzi w BEAUTICE: Wzory BEAUTICA - styl rosyjski zaawansowany, łączenie motywów zwierzęcych ( pantera, zebra) z kwiatowymi. Marmurki, paznokcie przecierane, odciskane, wzory przestrzenne, rzeźbione frezarką. Cena: 850zł Kolorowy żel : Czas trwania: 1 dzień Opis: Wzorki przeciągane, rozmazywane, kwiaty, zebra, panterka, lączenie kolorów. Cena: 300 zł Zdobienie Nail Art: Czas trwania: 1 dzień Opis: Prawidłowe lakierowanie paznokci, optyczne wysmuklanie płytki. Wzory malowane lakierami oraz linerami. Używanie taśm zdobniczych, cyrkonii, bulionu itp.. Cena: 250 zł Pedicure: Czas trwania: 2 dni Opis: Pedicure biologiczny oraz przy użyciu frezarki. Zabieg parafinowy, masaż stóp. Prawidłowe zabiegi pielegnacyjne paznokci. Cena:500zł Manicure: ( w metodzie żelowej oraz akrylowej jest w cenie tych metod) Czas trwania: 1 dzień Opis: 3 rodzaje Manicure (biologiczny, mechaniczny, frezarką), zabieg parafinowy Zasady dezynfekcji w tym obsługa autoklawu Budowa paznokcia naturalnego i przedłużonego Cena: 290 zł Doszkolenie: Czas trwania: 1 dzień Opis: Doszkolenie pozwala wyzbyc się złych nawyków, umozliwia skrocenie czasu pracy, zwiekszenie jakosci oferowanych usług a także umozliwia poznanie pracy technika SPN Nails. Doszkolenie jest do wyboru między forma a tipsem. Na doszkoleniach szczegolna uwage skupiamy na technice french. Cena: 400zł PAKIETY SZKOLENIOWE: Metoda akrylowa + metoda żelowa - 1150 zł 5 dni Metoda żelowa + kolorowy akryl - 950 zł 3dni Metoda akrylowa + kolorowy akryl - 950 zł 3 dni Metoda żelowa + kolorowy żel - 900zł 3 dni Metoda akrylowa + kolorowy akryl + nail art - 1100zł 4 dni Metoda żelowa + kolorowy akryl + nail art - 1100zł 4 dni Metoda akrylowa + nail art - 850zł 3 dni Metoda żelowa + nail art - 850zł 3 dni Metoda akrylowa + metoda żelowa + kolorowy akryl - 1550 zł 5 dni Metoda akrylowa + metoda żelowa + kolorowy akryl + kolorowy żel - 1750 zł 6 dni Metoda akrylowa + metoda żelowa + kolorowy akryl + kolorowy żel + Nail Art - 1950 zł 6 dni Manicure + Pedicure - 700 zł 2 dni Manicure + Nail Art - 450zł 2 dni Manicure + Pedicure + Nail Art - 950zł 2 dni Wszystkie szkolenia odbywają się INDYWIDUALNIE bądź w grupach dwuosobowych. W cene wliczone są materiały i produkty do pracy. Szkolenia zakończone są kilkoma certyfikatami miedzynarodowymi, odpowiednio za każdą metodę.

Gość masz tu beautice

Gość boboba
odbiegajac troche od powyzszego tematu... mam pytanie bo sie juz troche pogubilam. Czy cleaner mozna uzyc zamiast primera? dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Gość boboba
odbiegajac troche od powyzszego tematu... mam pytanie bo sie juz troche pogubilam. Czy cleaner mozna uzyc zamiast primera? dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Gość nie bo cleaner jest do
czyszczenia a primer ułatwia przyczepność żeli

Gość nie bo cleaner jest do
czyszczenia a primer ułatwia przyczepność żeli