Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _kotka_

batonik muesli

Polecane posty

Gość _kotka_
nie mam faceta, ktoremu chcialabym sie podobac.......czym sie tu zmotywowac???nie wiem!po prostu Nie wiem!!!!

Gość _kotka_
moze dlatego zeby kupic sobie ciuchy w rozmiarze 36 38........?moze dlatego?

Gość batonik
zapytalam tylko z ciekawosci :) wiem, ze czesto jest tak, ze jesli dziewczynie uda sie schudnac powiedzmy 10kg, a chcialaby 15, to ciezko jej zrzucic jeszcze te 5kg, bo juz widzi ze ladnie wyglada i traci motywacje. Ale nie sadze zeby na tym etapie byla Ci potrzebna motywacja na dalsze odchudzanie :)najwazniejsze jest tui teraz :)

ja waze 69 kg przy wzroscie 170 cm chcialabym na poczatek 5 kilo mniej ale najbardziej to 5 na poczatku by mi odpowiadala jednak nie wierze ze to si uda :)

dobra ja sie zwijam do pracy mysle ze dzis bede dzielna :) pozdrawiam Was :)

Gość _kotka_
wiem wiem rozumiem i zdaje sobie sprawe ze tak moze byc!!!!!!!!!dlatego batonik i wadera pogadamy za 3 miesiace!!!!!!!!!!!!!!jak sie uda a uda sie na 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość batonik
ja zawsze jak zaczynalam odchudzanie to wypisywalam sobie na krtce rozne motywacje - moze to jest jakas metoda? pomagalo mi :) swego czasu chcialam tez prowadzic taki pamietniczek dietowy - chcialam w nim opisywac, co czuje, gdy chce cos zjesc, ale wiem ze nie moge itp. itd - niestety skonczylo sie tylko na planach :)

Gość _kotka_
papa ale pamietaj o nas i nasz post musi przetrwac!

Gość _kotka_
aha ale to dobry pomysl!ja mam taki cieniutki kalendarzyk 2007 i wpisuje jedynie co i o ktorej zjadlam!

Gość batonik
aha, i bardzo wazne jest pozytywne nastawienie do diety i cwiczen :) jezeli bedziesz traktowac diete jak kare to moze byc ciezko - chociaz niektorych to mobilizuje :) ja traktuje moje odzywianie jak przyjaciela :) nie moglabym i nie chcialabym inaczej :) tak samo mysle o moich cwiczeniach :)

Gość batonik
pa Wadera :)

Gość _kotka_
pewnie batonik masz racje!!!!!moze dzieki Tobie moje odchudznie nie bedzie OD JUTRA!!!:)

Gość batonik
ostatnio gadalam z kolega o a6w, bo chcialam z nim zaczac wiec zapytalam od kiedy:) wiesz co powiedzial?:) od dzis wieczorem :) nie mialam nic do gadania :) a moral jest taki ze nie sensu odkladac na za tydzien, na jutro tylko od razu :) mam nadzieje ze nie mowisz sobie "dzis jeszcze sie najem a od jutra dietka"? bo to zaprowadzi donikad:( najlepiej od teraz :) tak samo mialam z wegetarianizmem - powiedzialam sobie od teraz i koniec - nie od jutra czy od poniedzialku tylko od teraz :) styl na zdrowy tez zmienilam szybko, nie czekalam do rana :)

Gość batonik
do mnie bardzo jeszcze przemawia argument ze odzywiam sie zdrowo dla swojego organizmu i widze efekty! a to najwazniejsze :) nie chce byc nieskromna, ale z kazdym dniem pieknieje dzieki owocom, witamikom i generalnie jedzeniem bez konserwantow :) a jezeli widze efekty to chce wiecej :) tak samo z brzuszkiem -widze efekty wiec robie a6w :)

Gość _kotka_
dokladnie tak jest wiesz batonik to jest bardzo dobry sposob!!!!

Gość _kotka_
Batonik a co to jest to a6w????

Gość _kotka_
dobra dobra juz nie musisz pisac, poczytalam sobie juz o tym!!!!:)

Gość batonik
mam nadzieje, ze Ci sie uda :) warto wszystko zmienic poki jest sila i energia - do rana moze np zniknac :) jezeli masz jakies pytania to pisz :)

Gość _kotka_
batonik, a moze bedziemy sie wspierac inaczej.......podam jak chcialabys oczywiscie swojego maila.......i ......co tydzien albo czesciej bedziemy sie systematycznie dzielic sukcesem(mam nadzieje ze nie porazkami)Widze ze jestes nastawiona bardzo dobrze do odchudzania i ze jestes systematyczna wiec z pisaniem moze nie byloby problemu, cio?):):):)

Gość _kotka_
wzajemnie sie bedziemy wspierac i dopingowac....:):):)?jak myslisz?dobry pomysl?

Gość batonik
bardzo dobry pomysl :) jezeli masz gadu to nawet codziennie moglybysmy sie wspierac :)

Gość _kotka_
oooooooo to super super super!to ja podam maila a jak napiszesz to podam Ci gg?ok??? doda_m@op.pl

Gość batonik
oki :) odezwe się później, bo muszę uciekać na obiad :P papa Kotko :)

Gość _kotka_
pa batonik, hehe:)

Gość gość
Nie ma problemu jeśli wybierzesz PRAWDZIWY batonik musli, a nie tylko ten z nazwy ;) unikaj cukru pod wszelką postacią i będzie okay ;) Polecam batoniki kupować tu: http://freedelikatesy.pl/batony.html

Gość gość
A moze tez od czasu do czasu warto jest zmienić smak i po prostu spróbować takiego który dodaje nam enregii http://go-on.sante.pl/

Gość gość
Pyszne batoniki, także musli znajdziecie w http://www.cosslodkiego.com.pl/ - tam sa slodycze zza granicy - takie ktorych nie znajdziesz w kazdym sklepie:)

Gość gość
qGUxj6YdnlMeFadZCpVQW7a9