Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpaneczka

wczoraj zmienilam look a od dzisiaj zaczynam diete. Kto ze mna ?

Polecane posty

Czesc Kobietki:) Wczoraj poszlam sciac wlosy..Jaka zmiana.Mam krotka czuprynke, scielam moje loki ( mialam troche zniszczone wloski) i jestem bardzo zadowolona.. Jedyna rzecza ktora psuje mi humor jest to, ze wczoraj wskoczylam w moje spodnie i ....NO wlasnie, rozczarowanie... Nie jem przeciez duzo, nie jem slodyczy..Ale przytylam.. Chce zgubi3 kg. Jestem szczupla wiec zawsze wydaje mi sie ze ciezko zgubic takie 2-3 zbedne kilogramy. Jakies sposoby? Ale prosze o sprawdzone sposoby na trwale zgubienie kiloskow..Nie chce potem odczuc efektu jojo.... Dziewczyny przylaczacie sie?? Co zjadlam od 8 do 9.50 - dwa jogurty na sniadanie, nie byly nieslodzone i zwykle,,tylko owocowe....To blad??

Gość dominika20
hej oczywiscie ja sie przyłacze ja mam do ggubienia jakies 5-6 kg waze teraz 60kg i mam 169wzrostu bede chodzila na silownie regularnie bo ostatnio to zaniedbalam i oczywiscie jestem na zdrowej diecie tzn jem 5razy dziennie duzo owocow warzyw i jogurty nie stosuje zadnych drastycznych diet bo to sciema jak na razie zjadlam jogurt activia i banana i ide teraz pojezdzic pol godziny na rowerku a co do twojego sniadania to wydaje mi si eze lepiej by bylo jak bys robila przerwe miedzy pierwszym a drugim sniadaniem nie mniej niz 2h i w sumie na sniadanie moglabys pozwolic sobie na cos wiecej bo i tak to spalisz a obiad maly

ja slyszalam o GLODOWKACH..Jest tutaj taki topik,,, i pytam: Glodowka jest po to zeby oczyscic organizm, ale chyba nie po to zeby schudnac,prawda? Przeciez po tych dniach glodowki kiedy zaczynasz jesli zaraz zarobisz to co udalo cie sie stracic.. Myle sie? :-o Ale masz racie, troche ruchu to bardzo dobry pomysl. Napewno pomaga w uzyskaniu dobrych efektow.. Ja dzisiaj rozplaszcze sie na podlodze i zaczne robic brzuszki i wymachy konczynami :)

Gość dominika20
ja nie jestem zwolenniczką glodowek bo nie mam az tak silnej woli zeby potem nie rzucic sie na jedzenie jak juz to robie jednodniową ale wlasnie tylko dla oczyszczenia a ruch to najlepsze co moze byc nie wyobrazam sobie zebym mogla sotowac jakies glupie diety zamiast sie ruszac

pozdrawiam cie serdecznie Dominika..Zycze powodzenia i wytrwalosci.. Chyba zakonczymy ten topik bo chyba nikt nie wydaje sie zainteresowany , eh ?