Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jenifer_

pierwszy raz..........

Polecane posty

Mam pytanie do was dziewczyny.Slyszalam,ze za pierwszym razem podczas przerwania blony dziewiczej jest wiele krwi...Czy to prawda?Czy u kazdej?

Gość lek.med. urolog
no solidne wiadro trzeba miec w pobliżu aktu defloracji

pomozcie...poprosze o normalne komentarze,to bardzo wazne....

Gość paczka podpasek
powinna wystarczyć :)

Gość malagga
może byc kilka kropel a nawet wcale, to sprawa indywidualna

Gość u mnie tez nie bylo krwi
ani bolu:)

U mnie nie było krwi. To zależy jaką masz błonę - jeśli perforowaną - tylko kilka otworków to krew będzie. A jesli błona jest księżycowata brzeżna to jest możliwe, że nie będzie krwi. Duży wpływ ma też ułożenie ciała i punkt przebicia błony.

Musztarda popieram mimo że jestem facetem. Znam to z autopsji. Zero krwi.

\" Duży wpływ ma też ułożenie ciała i punkt przebicia błony.\" To w jaki sposob trzeba sie ulozyc?I slyszalam,ze jak sie podlozy pod pupe poduszke to mniej boli,bo jest dobry kat?

Gość EXTRAPOTRAWA
Bez obaw! Mnie nic nie bolało bo byłam pijana. Pamiętam jak krew spłynęła mi po udach. Było jej mało, mała podpaska mi wystarczyła. Potem poszłam jeszcze na dyskotekę i czułam się komfortowo. Mój 1 raz był w trójkącie z chłopakiem i jego najlepszym kumplem. Poszłam na żywioł było zajebiście!

lalalalalaa......... to było łoże w kolorze czerwonym, a to był mój kolor ulubiony lalalalal ......a pościel płakała zakrwawiona; Nazwa zespołu \"Sztywny Pal Azji\" nabiera znaczenia wręcz dosłownego :)

Punkt przebicia błony .... - proponuję pozycję na fotelu i nogi wysoko. Wtedy jest większa szansa, że przebicie będzie \"w górę\" i będzie mniej krwi. Stosunek może być dłuższy i większa z tego przyjemność. Przy dużej ilości krwi to nie jest sytuacja przyjemna - seks nie jest możliwy conajmniej przez 2 tygodnie bo tam jest otwarta rana

Gość mmmm234
hmmm... ja to mialam krwi dosc duzo w zasadzie to nawet przy drugim razie troszeczke jej bylo i jak pierwszy raz we mnie wszedl to bolalo... ojj bolalo dosc ale to tak przez jakies kilka wysuniec a potem bbylo juz ok

Wiele krwi??? No tak, proponuję Ci miednicę na okoliczność tego pierwszego razu zakupić... Jak sie zacznie-podstaw pod łóżko, niech ścieka :D

zrob sobie jeszcze zapas krwi co by ci mogli zrobic transfuzje :D

Ojej :( Na podmycie to mogłam jej doradzić baniak 200 litrowy :classic_cool: Ech, dziewucha teraz w kolejce stoi za miednicą, a ogła za jednym razem i baniak zamówić :D

Gość dobre he he
niezle z tym baniakiem he he

Gość lorien17
matko ! te starodawne opowiesci o niesamowitym bolu :/ powiem tak, wszystko zalezy od ksztaltu Twojej blony, a takze od Twojego podejscia jesli bedziesz sie strasznie obawiac bolu,bedziesz sie cofac sparalizowana swoim strachem,na pewno sie wam nie uda .. pomysl sobie, ze to tylko jednorazowy, krotki bol a potem.. mmmm to juz sama przyjemnosc :):):)