Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suprajsik

jak to jest z tymi dniami płodnymi?

Polecane posty

Kochane kobietki powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi dniami płodnymi. Wyczytałam gdzieś na stronach o kalkulatorach dni płodnych. I jest coś takiego jak dni płodne, dni niepłodne i dni nie objęte regułą. Czyli wyglądałoby na to, że w dni nie objęte regułą też można zajść w ciąże. A co w tedy z owulacją? Przecież mniej więcej wygląda to tak że ma ona mniejsce ok. 14 dni przed końcem cyklu. A dni nie objęte regułą wypadają właśnie tuż przed zakończeniem jednego cyklu a początkiem drugiego (tak przynajmniej opisane jest to w tych kalkulatorach). Więc w jaki sposób może dojść do zapłodnienia, skoro owulacja powinna być wcześniej? Poradzicie coś w tym temacie? Bardzo proszę o wasze opinie.

Mnie sie wydaje ze to zależy od momentu owulacji, jak chcesz dokładnie wiedziec kiedy masz to zakup sobie testy owulacyjne (w aptece lub na allegro- taniej), zamaczasz w siku i wiesz dokładnie kiedy masz owulację,

Jeśli chcesz mieć pewność kiedy dokładnie masz owulację to koniecznie skorzystaj z testów owulacyjnych. Są mega skuteczne. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Ooo jest i nolife od cozacena