Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misterly

makijaż oka - jak nałożyć cienie?

Polecane posty

Gość misterly

no dobra maluję się od kilku lat, ale zwykle mój makijaz ogranicza się do minimalnej ilości podkładu, trochę pudru brązującego, tusz i błyszczyk. Nie potrafię nałożyc cieni, nie znam technik ich nakładania, nie umiem dobrac koloru. Mam dosyc jasna karnację, oczy piwne, włosy, średni kasztanowy brąz, z kilkoma ciut jaśniejszymi pasemkami. Dzis ubieram fioletową sukienkę - jesli to ma znaczenie dla koloru cieni??? Zawsze podobał mi się mocny makijaż oka, taki przydymiony, trochę w stylu famme fatale. Podacie mi jakąś stronę gdzie są instrukcje jak taki makijaż wykonać? albo doradzicie kolory do makijażu? Dzisiaj wieczorem mam dosyc ważne wyjście, mogę sobie pozwolić na wieczorowy pełny maikjaż.

Gość misterly
upup

Gość proxi 77
www.google.pl

Gość no........
w kilka godz. to niestety ale ciężko Ci będzie opanować tą (niestety dość trudną) technikę makijażu oka. Najlepiej jak by Ci ktoś pokazał jak sie to robi, a póxniej to zestaw cieni i pędzelków, no i trzeba eksperymentować............aż Ci w końcu wyjdzie.

Gość misterly
dzięki *A*g*a* już mneij więcej mam zamysł

Gość misterly
wiem że to nie będzie łatwe, ale mam dziś sporo czasu i moge eksperymentowac dowolnie. Paletę cieni mam dosyć sporą tylko usiąśc przed lustrem i zacząć się malować...

Gość misterly
dziękuję wszystkim za pomoc... siedzę i czytam a za chwilę biorę lusterko, kosmetyczkę i zabieram się za ćwiczenia praktyczne :-)