Gość wiem że cudów nie ma Napisano Luty 8, 2007 ale prosze o odpowiedz czy jedząc do 1000 kalori dziennie można schudnąć nie koniecznie w miesiac koło 7 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pluszka25 1 Napisano Luty 8, 2007 można schudnąc w około 1,5 do 2 misięcy oczywiście dieta plus ruch np 40 min szybkiego marszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajakkkk Napisano Luty 8, 2007 mozna i w miesiac tyle, ale zalezy ile wazysz i przy jakim wzroscie. i przydaloby sie oprocz 1000 kcal. cwiczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no jasne Napisano Luty 8, 2007 można schudnąc nawet więcej w miesiąc na diecie 1000kcal. wystarczy się duzo sportować. Rower, basen, aerobik, troche skakanki albo tańca, co kto woli. Ważna jest systematyczność. Bez tego ani rusz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem że cudów nie ma Napisano Luty 8, 2007 mam 168 cm i waże 56 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostryga 0 Napisano Luty 8, 2007 I TY MASZ JESZCZE PROBLEM ZE SWOIM WYGLĄDEM????????????????// MASZ ANOREKSJĘ, SKORO WIDZISZ W LUSTRZE OTYŁĄ POSTAĆ I CHCESZ CHUDNĄĆ Z CZEGO????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
co za problem 0 Napisano Luty 8, 2007 :O jakbym tyle wazyła przy 168cm to bym sie poszła pieprzyć na prawo i lewo (czytaj: uważałabym sie za laske) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostryga 0 Napisano Luty 8, 2007 WŁAŚNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostryga 0 Napisano Luty 8, 2007 A pewnie jedynym tematem, na który może autorka porozmawiać, to - tipsy i ciuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem że cudów nie ma Napisano Luty 8, 2007 nie wyżywajcie sie na mnie poniewaz nie widziałyście mnie nie uważam sie za gruba kobiete ( ważyłam w tamtym roku 90 kg)ale do szczupłych mi brakuje jestem nie proporcjonalna nogi mam grube czytaj boczki nie moge sie ich pozbyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agaami__ Napisano Luty 8, 2007 Przy takim wzroście i wadze trochę ruchu powinno wystarczyć by poprawić sylwetkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRUSKAWA 22 0 Napisano Luty 8, 2007 cuduw niema ale ruch ci sie przyda ja waze 110 kg i za twoja wage dał bym sie pokroic jak wiekszosc zreszta a jaki nosisz rozma-iar bo ja 48 a ty pewnie 38 wiec ciesz sie z tego co masz a nie ciagle nazekasz tego lepiej sie naucz to jest najwazniejsze wzyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem że cudów nie ma Napisano Luty 8, 2007 ja wazyłam 90 i wiem jak sie czujesz i WIEM ZE TA WAGA Z NIEBA MI NIE SPADŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach