Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawiutka

Ilu macie przyjaciół, z którymi spotykacie się conajmniej raz w tygodniu na impr

Polecane posty

Gość ciekawiutka

Ilu macie przyjaciół, z którymi spotykacie się conajmniej raz w tygodniu na imprezie/przy piwku? Zajomosci szkolne, uczelniane, z pracy, kursów, internetu nie liczą się, jesli nie spotykacie się regularnie, (na żywo, nie w necie). Wpisujcie liczbę.

Gość ja nie mam żadnych

Gość oisajekv
ja też nie mam....

Gość łkająca do szafy
Ja nie mam :(

Gość jaaaaaaaaaa
3 i chłopaka, ale wszyscy zagranicę wyjechali i nikt mi nie został

kiedyś jak my robiliśmy imprezy widzieliśmy znajomych 2-3 razy w tygodniua teraz z rzadka raz na tydzień lub dwa a niektórych raz na miesiąc. tylko nasuwa sie pytanie czy to tylko znajomi czy może przyjaciele..............

Gość nigdy nie miałem przyjaciół
jestem beznadziejny :( zero

Gość a ja mam i to wielu
wszystkich obecnych tu kafeteriowiczow :D roznego pochodzenia, z roznych miejscowosci, roznego wyglądu i roznej ciasnoty umysłowej :D I za to właśnie ich kocham. Spedzam z nimi każdą wolna chwile :D

Gość taka tam xxxzzzyyy
"Bron mnie Boze od przyjaciol z wrogami sam sobie dam rade" mialam kiedys 3 przyjaciolki,dzis wiem ze byly falszywe i obludne,powierzylam im swe najwieksze tajemnice,a one wykorzystaly to perfidnie,mam niesmak do przyjazni,nie chce juz zadnych przyjaciolek,owszem mam znajomych zle co do przyjazni jestem ostrozna i nie zaufam juz jak dawniej

Gość samotny Szczepan
w c.h.u.j!!!!!!!! :classic_cool:

Gość szkiełko
mi wychodzą takie " zloty " 2-3 razy w tygodniu, ale nie spotykamy się na imprezie :p ani przy piwku :p To nie mój styl, na szczęście :) wychodzimy na długie spacery, z psem, albo bez psa, za to z sankami :D spotykamy się, żeby razem obejrzeć jakiś film, czy program, a ostatnio w niedzielę było wspólne oglądanie dobranocki :D nowe przygody Kubusia Puchatka :) I to nic, że mamy po 30 lat :D;)