Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmmmmmmm.......

Ptrzbuje rady kogos madrego-problem z kompem!!!

Polecane posty

Witam! Moj problem jest nastepujacy, otoz jak chce wejsc na jakas strone (zazwyczaj bedaca w formacie html),po prostu nie chce mi sie ona otworzyc.I tak jest przez jakis czas a potem juz dziala normalnie. Juz sama nie wiem czy to wina komputera gdyz postawilam od nowa system i nadal sie tak robi.I tu pytanie czy moze to byc wina sciagnietego z neta Service Packa2? A jesli chcodzi o lacze internetowe to niby chodzi dobrze,jak pinguje to czasy sa nawet niezle. I juz nie mam zielonego pojecia od czego to moze byc! :( Jezeli ktos mial podobnie lub wie o co chodzi to uprzejmie prosze o pomoc!

Gość zmień windowsa na linuksa

No niestety ale na temat Linuxa nie mam zielonego pojecia :( Nikt sie nie domysla, no prosze was, bo juz mnie szlag trafia! Ps.Czasem jak nacisne z dziesiec razy jedna strone to nawet wejdzie.Nawet teraz 10 razy musialam wcisnac "Wyslij wypowiedz".

Gość zły adres

adresy wszystkie dobre ale mowie ze to nie tylko z adresami tak jest,przykladowo jak juz jestem na kafe to zeby odpowiedziec na pytanie tez musze z 20 razy przycisnac odnosnik zeby sie zaladowal :(:(:(

Gość hlkl
a jaka masz przegladarke?? i z czego masz net? jesli to moze neostrade to moze sie tak dziac. zainstaluj przegladarke firefox jesli niemasz.

Napisz jaki system operacyjny masz, jaką przeglądarkę i wersję, jakie zapory internetowe, jakie łącze internetowe. Czy pinguje wtedy, gdy przeglądarki nie otwiera ? Odpowiedz. ps. Kafeteria jest dynamiczna, nie na html tylko na php.

Windows XP Proffesional do tego Service Pack2 (sciagniety z neta) Pinguje caly czas i czasy ladnie ida po 3,4,5 ms Jezeli chodzi o przegladarki to Explorer nie wyswietla juz stron wogole a w Mozilli wlasnie tak dzialaja. W zaporze Mozille dolaczylam do wyjatkow oprocz tego mam jakies 4 jeszcze tam mniej znaczace. I zaraz zamierzam wylaczyc calkowicie te zapore. O juz czasy gorsze i co jakis 10,15 wiersz : uplynal limit czasu zadania

I wlaczylam teraz tryb awaryjny i wszystko dziala tak jak trzeba. Nie mam pojecia co tam jest zle.Zapore wylaczylam calkiem i nadal nie dzialalo. Musze znow zainstalowac Windowsa na nowo?

Gość graaaaaaaaaaaaamy
chyab niekt....