Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simlooock

Czy zdjęcie simlocka jest płatne?

Polecane posty

Gość simlooock

PO skończeniu umowy np 2 letniej z operatorem mozna popraosic o zdjecie simlocka (po zakończonej umowie musi on go zdjac z telefonu) czy jest ono płatne i ile? nie jest to niesty nokia bo sama bym go sciagneła a motorola- do której trzeba specjalna maszynke

Gość simlooock

Gość param param
ja zaplacilam 10zl :)

Gość hlkl
"maszynki" nie trzeba :) a najwyzej kabelek. najlepiej zadzwonic na infolinie i zapytac.

poszukaj na internecie jest mnostwo programoe sciagajacych i bedziesz miala za darmo ale nie powiem ci jakie to programy i gdzie szukac bo to zasluga mojego faceta ale takowe mozna znalezc bo w ten sposob zdjal nam 4

Gość simlooock
param param- a u operatora sciagałas? mam motke V3 w Erze Z nokii sciagam programami i kodami - sa bardzo proste, z motka jest troche trudniej ;/

Gość simlooock
ech nikt nie sciagał? w v3 nie da sie kodem, najwyżej jakoś edycję PDSa lub boxem (który maja na bank w salonach)

nie widzę potrzeby zdejmowania simlocka w serwisie,komisie itp ja sama juz zdjęłam kilka razy sobie i znajomym ,za darmo,bez żadnego kabelka...wystarczy znaleźć odpowiednią stronkę w necie :)wpisz darmowe zdejmowanie simlocka czy coś w tym stylu i pokażą Ci się takie stronki :)trwa to dosłownie parę sekund :)wystarczy wprowadzić kod do telefonu :)

Gość simlooock
widze nie rozumiemiy sie - ale zdejmowałas z jakiego telefonu> jakiego modelu? z nokii?

Gość z noki dałam 20 zł
za siagniecie :-(

Gość simlooock
Nie prosze o nokie ;)-- z wiekszosci sciagne za pomoca kodu. POTRZEBUJE PORADY DO MOTOROLi V3

Gość simlooock

Gość i lipa nie potrafia

operator nie ma przymusu zdjęcia simloka nawet po zakończeniu umowy. wykona to tylko odpłatnie ;) w czasie trwania umowy jest to dosyć kosztowne, ale nie traci się wtedy gwarancji.

dzieki za odp jedna prawie konkretna odpowiedz, interesuje mnie bardziej ile Era sobie policzy PO ZAKOŃCZENIU UMOWY- bo wtedy musi zdjac