Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 23

Ludzie są żałośni bo patrzą tylko na atrakcyjność a nie inne wartości.

Polecane posty

Gość Smutna Pusia 23

Ja jestem miła symaptyczne uczynna wykształcona, mimo to faceci wogóle siem mną nie interesują :(, tylko jak czegoś chcą. Latają z wywalonym jęzorem za szczupłymi, które wyglądają jak anorektycznki :(. Przecież kobiece kobiety są wartościowe :(.

Gość fgmfmgb
i znowuż to samo zaraz sie zacznie batalia - grube powiedzą , ze są kobiece , chude powiedza , że są szczupłe , a średnie powiedza , że jest coś pomiędzy gruboscia a chudościa szkoda tu pisać w ogóle

Gość ale pusia
istnieje subtelna różnica pomiedzy kobieca a po prostu gruba. nie wiem jaka ty jestes, ale to dziwne, ze nikt nie zwraca na ciebie uwagi

Gość jak wchodzę
na twoje topiki to mnie na mdłośći zbiera.Głupia jesteś i tyle.Po za tym polecam słownik ortograficzny spaślaku.Ile razy można wałkować jedno i to samo.

Gość Smutna Pusia 23
nie mów do mnie spaślaku, nie moja wina że jestem trochę otyła, ale czy przez to gorsza :(. Przykro że faceci sa tacy prości :(. A te chude i szczupłe powinyy przytyć, byłoby wtenczas po ruwno :(.

Gość nie pusia tylko
grubaska, tłuścioch i spaślaczka która zamiast rozumu ma siano.

Gość niby dlaczego mam
przytyć,co ?Pozwól, że zostanę przy swojej wadze.Mamy wyglądać jak prosiaki aby tobie humor poprawić ??

Gość Alexxxa
A może te otyłe schudną? mam wiele koleżanke grubych czy wręcz otyłych, które sa w udanych związkach. To nie jest tak, że faceci lubia tylko anorektyczki. może cos innego jest w tobie nie tak?

Gość droga Pusiu
skończ te załamki, bo zamiast wziąć się za siebie, to jęczysz na forum. w tym czasie zrobiłabyś już 20 brzuszków.

Gość witaj Pusiu
o kolejne dwa topiku zalozylas dziaisj...na ten sam temat jak zwykle

Gość a na co ci
Ci latajacy faceci za innymi. Poczekaj spokojnie zlotko. Gdzies jest ten facet dla ciebie, po kiego djabla ci te uganiajace sie? Na klopot jaki w zyciu?

Gość Jestescie pojebane
przeciez ona nie jest gruba,chyb tylko troche ma sadelka a wy z morda od razu.Nie widzialam jej ale z tego co pisze tak wynika.A tez na pewno nie krytykuje osob szczuplych tylko tzw wieszaki!!!!!!!!!

Gość Jestescie pojebane
wiekszosc facetow to debile wiec sie nie przejmuj

Gość madzikkkkkkkk
Pusia zamiast jeczec na forum ciagle o tym samym od kilku miesięcy rusz ten gruby spasiony tyłek i zacznij ćwiczyć!!!!!!!!!!!!!! zawsze było jest i będzie ze wiekszosć facetów nie lubi grubej dupy i wałków tłuszczu na brzuchu, weź sie za siebie ,jestes młoda przestań jeczeć:O

Gość takaka
sama jestes zalosna, pulchna osoba moze byc arakcyjna, pewnie nie chodzi o twoj wyglad tylko o twoje odejsie do zycia. sAMAzobacz jaki temat zalozylas, obrazilas polowe ludzi na kafe. Z tego co piszesz wynika ze jestes zimna, zakompleksiona zazdrosnica, uzalajaca sie nad soba do tego smuna osoba.

Gość a ty to niby po czym oceniasz
dokładnie widać po tematach które zakładasz. Gdybyś nie oceniała innych po wyglądzie nie patrzyłabyś na ich oceny

Gość pusia nie istnieje
nie wierze ze istnieje taka głupia baba! pusia to prowokacja

Gość po tym co
piszesz widać, że jesteś pusta i zakompleksiona

Gość droga Pusiu
PUSIA DO JASNEJ CHOLERY PRZESTAń ZAWODZIć I WEź SIę W KUPę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość witaj Pusiu
a ja jestem gruba i mam ogromne powodzenia i co ty na to Pusiu?

Gość Jestecie pojebane
To prawda Pusia,ze moze zrob cos dla swojej urody,przynajmniej Ty sie lepiej poczujesz.I juz bedziesz miec swiadomosc ze przynajmniej zrobilas wszystko co w Twojej mocy:D🖐️

Gość przecież istnieje
tomek_1982 vel TMT vel =Ja= vel ... wiele innych to pusia przy nim to tylko małe piwo :P

Gość Jestecie pojebane
--------->do witaj pusiu,no to co ze masz powodzenie:D🖐️

Gość Alexxxa
a skąd wiesz czy ona jest otyla czy normalna czy jeszcze jaka? kiedys jedna o sobie pisała, że jest lekko puszysta, a okazało się, że waży 90 kg.

Gość Smutna Pusia 23
Mało ze jestem puszysta bo mam 165 cm i 101 kg ( ostatnio znowu przytylam ) to mam piersi z miseczka A a to juz wogole porazka... wiec nie mowcie ze wyglad nie jsst najwazniejszy.... ja bym faceta nie skreslila za to ze ma malkego penisa lub dlatego ze lysieje... :-(

Gość Alexxxa
No to nie jesteś puszysta tylko otyła. Zabierz się za siebie zanim zaatakuje cie cukrzyca, cholesterol i siądą ci stawy. Mówiąc szczerze, to ja tez nie chciałabym faceta, który tyle waży.

Gość spradź czy
DeVito jest wolny :classic_cool:

e, wygląd nie jest aż tak ważny jak zawartość portfela i władza :D :P Czego przykłady mozna znaleźć w podręcznikach historii. Daleko nie szukając taki Ludwik XIV, no wiecie, z ta dziura w podniebieniu i ziejacym z niej odorem ups :o Albo Rasputin, tego juz nawet zdjęcia można zobaczyć, cóż w nim atrakcyjnego, a baby szalały, szalały... A panna de Lespinasse, mała, krzywa, garbata i ospowata....

Gość Jestescie pojebane
Noe dobra,dziewczyna ma duzy problem z waga.ale i tak chyba jej nie zrozumielayscie w przeslaniu

Gość Jestescie pojebane
dead gothic girl ma wiele racji.Nieraz sie widzi jakies otyle dziewczyny z przystojnymi chlopakami.A problemem pusi mysle ze moze byc tez to ze jest za bardzo usluzna i na posylki wszystkich.sprobuj byc bardziej asertywna