Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym28

chciałabym spróbować z dwoma....

Polecane posty

Gość ponętna
No tak ,tylko ,ze to tylko fantazje.....wyobraznia pracuje:))NIeco inaczej to wyglada kiedy chce sie wejsc w rzeczywistosc...:(

Gość ponętna
No tak ,tylko ,ze to tylko fantazje.....wyobraznia pracuje:))NIeco inaczej to wyglada kiedy chce sie wejsc w rzeczywistosc...:(

Gość ponętna
tak ,tylko ,ze to fantazja ,wyobraznia... :)) Sytuacja sie zmienia kiedy zaczynamy rozmawiac o tym powaznie....Mam nadzije ,ze kiedys skusi sie na to..:))

Gość floyd28
Z reguły jestem opowiadazcem, jesli chialabys abym ci opisal co tak dokladnie szceptam do uszka zonce wyslimi mi numer GG na mial floyd31@gazeta.pl

Gość floyd28
Z reguły jestem opowiadazcem, jesli chialabys abym ci opisal co tak dokladnie szceptam do uszka zonce wyslimi mi numer GG na mial floyd31@gazeta.pl

Gość ponętna
narazie musze sie pozegnac ,skonczylam prace i wracam do domu..:))

Gość ponętna
hmmm.....

Gość ponętna
hmm.... moze skorzystam......:))

Gość ponętna
Widze ,ze zrobilo sie cichutko i pusto.Mam nadzije ,ze odezwie sie ktos kto zrealizowal juz swoje pragnienie w trojkacie i zdecydyje sie napisac jak bylo9...:))

heh wiesz ponętna, nie zawsze mogę pisać jak ty w pracy jestes... bo ja tez pracuje... odezwij sie na maila, a myślę że razem coś wymyślimy... ps. chodzisz na fitnes, a odwiedzasz może saune??

No to nie chciej tylko spróbuj!!! Z doświadczenia powiem ci że jest SUPER. 2-ch facetów i dziewczyna. Odjazd. Na początek spróbuj bez męża.Jak ci się spodoba możesz przeprowadzić różne wariacje. Ale warunek to żonaci faceci z udanych związków.Wtedy mogą być nawet znajomi. Miałego wieczoru.

zabawa 2 facetow plus pani to frajda jakich malo! ja mysle zeby dobrze wszystko gralo- panowie powinni sie znac...bo wtedy jeden o drugiego nie jest zazdrosny..poza tym jak sie nie znaja moga sie stresowac zeby lepiej od drugiego sie sprawdzic...no meskie wyscigi...

Gość chciałabym28
perzyznam wam się w tajemnicy,że się ta fantazja się spełniła. Niespodziewanie to wyszło.Trochę alkoholu było, udałam ,ze jestem pijana. Odjazd niesamowity, zwłaszca jak dwóch facetów rozrywa, pieści twoje ciało, jeden zajmuje się cipką a drugi pieści piersi. Polecam:)

Gość aniusiaaaa
chciałabym28 dawaj szczegóły!!! opisz dokładnie jak było!

Gość chciałabym28
Jedna osoba miała rację, że zonaci faceci są do tego najlepsi, ponieważ dyskrecja jest. Zwłaszcza,że oni są teraz w innych miastach. Był zjazd absolwencki. Wspomnienia i te sprawy:) Potem poszliśmy na kawę. Ostatecznie do mnie do domu. Alkohol, rozmowy...i zaczeło się. Teraz odjechali a mi tego brak. dzwonię do nich nie odbierają. niedługo mają delgacje, z której mają się zerwać i wpadną do mnie. Teraz to jż będzie niesamowicie.

Gość aniusiaaaa
no ale opisz co robiliscie! byla podwojna penetracja? :)

Doświadczyłaś czegoś co nie zdarza się często. Gratuluję. :)

Gość chciałabym28
Na początku było może trochę nieśmiało. Z czasem było lepiej. Długa gra wstepna nie ukrywam,że mi się podobała, pocałunki, pieszczoty, duzo oralnego. Jezu co oni mi z cipką robili jescze nigdy chyba nie była tak atakowana palcami. Podwójna penetracja?tak była pierwszy raz w moim życiu. Bardzo ostrożnie, wolno. Praktycznie jeden członek w pupci on jakby się nie ruszał, natomiast ten drugi robił robotę. Co było fantastyczne. Ścisk ciał w jednym ujeciu. Mówię...potem z czasem było lepiej zaczełam kręcic pośladkami, oni się wprawili. Warto!!!!

czy to naprawdę tak cięzko znaleźc dwóch facetów chętnych na to ??

Gość chciałabym28
No cięzko nie, ale widzisz ja znalazłam przypadkiem najlepszych: dyskrecja, kultura,atrakcyjność, pewność i zadbanie. Czy chcialałaby któraś takich jakichś spod bloków dresów?Albo z brzuszkami co piwo piją caly czasi przed telewizorem wysiadują? Mysle ,że nie.

ale atrakcyjnych chyba tez nie problem znaleźć. napewno łatwiej znaleźć dwóch facetów niż dwie kobiety

Gość chciałabym28
Z tym się zgodzę:):):) chociaż to też cięzko okreslić. Myslę, że wiele kobiet gdzieś tam w głowie ma taką mysl ukrytą...ale kobiecie zawsze ciężej...Bywa i tak,że specjalne okoliczności powodują spontaniczną decyzję.

Gość ponętna
Witam wszytskich milutko:))

cześć moja \"sąsiadko\" słyszałem ze sie stęskniłas za mna...

Gość ponętna
chcialabym28 teraz powinas zmienic nick na ,,dopielam swego287,,....skad wzielaqs dwoch naraz i jak oni wpadli na to?? zaproponowali CI ?

Gość ponętna
mmmmm stesknilam to chyba za wile powiedziane..:)) Popsrostu uciekles tak nagle.....teraz juz wiem ,ze pracujesz i tez masz szefa ,ktory zaglada CI na rece.:)

Gość a ja tez bym tak chciala
ale mąz sie nie da przekonac, bo juz probowalam na wszelkie sposoby. Jak macie jakis pomysl do piszcie.

Gość ponętna
jezeli chodzi o saune to bardzo lubie do niej chodzic ,niestety nie za czesto mam czas...:)