Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym28

chciałabym spróbować z dwoma....

Polecane posty

Gość floyd29
Generalnie tak, z tym że termin realizacji trochę odłoży się w czasie

Witam ponownie:)) Floyd ja mysle ,ze wspolnie wszycy cos wykombinujemy ,moze skoro przenolales swoja zone to przekonasz tez mojego meza..:)

Pomysl kusi mnie od dawna ,ale do tej pory nie mialabym mnawet odwagi zrealizowac go .Doszalam do tego ,ze kobieta zmienia sie z wiekiem,zaczyna bardzij rozumiec swoje potrzeby a przedewszystkim dazy do realizowania ich...

Gość floyd29
Ponętna... Zacznij od szeptania podczas igraszek mężowi do ucha różnych fantazji. Opowiadaj mu jak to sie spotykacie z kims innym i w pikantnych szczegłach opisz co robicie. On napewno podchwyci temat.

Gość floyd29
Aby był bardziej otwarty na temat może najpierw opisz mu jak inna kobieta zaczyna go pieść

Gość floyd29
Jak obie zajmujecie się razem jego męskością. Póxniej możesz wzbogacić opowiadania o drugiego faceta, np. że pieścisz ustami jch na zmane, jak jego masz w ustach ten drugi ociera sie o Twój policzek itd... :)

Gość floyd29
Wyobraź sobie źe siedzisz między nimi dwoma, Twoje dłonie wędrują do mocno juź napietych ich spodni. Uwalniasz twarde członi ze spodenek, piescisz je dlonmi, całujesz sie namietnie z męzem, a dłonią po całej długości głaskach penisa tego drugiego. Nastepnie pochylasz sie i jezyczniem lekko pocierasz jego penisa. ... :) Szczeźe niechce tu dalej opisywać szczegółów, wolałbym napisać ci to w mailu

Gość floyd29
Oczywiście, tylko wtedy jeśli Marcin* pozwoli... :)

floyd29 przecież nikt nie jest moją właśnością, i to każdy decyduje z kim i kiedy więc jeśli nasza koleżanka będzie chciała, to napewno sama wybierze :) Ale widzę że Ciebie bardzo kręci oral :) heh mnie też :P

floyd29 a ty byś wolał trójkąt 2M i twoja kobieta czy 2K i Ty ? jakbyś patrzył na to, że inny wchodzi w twoją żone, albo że ona robi mu lodzika ??

Gość floyd29
to ze"pozwoli" nie ja pisalem. Bardziej 2M +K

Gość ALE ZAPASC
Gość sam z soba gada ale debil!!!!!!!

Gość anon
no mi tez to wygląda na monolog jednej osoby z samym sobą, hehe

Gość floyd29
Ale o kim Wy mówicie?... Ja właśnie dogaduje się przez maile z Ponętną i Marcinem* żebyśmy we dwóch zerznęli ponetna.... nieźle nam idzie zazdrośnicy :P żonka może poczedkać jak juz sie wprawię w trojkaty 2M+K to nawet lepiej dla niej :D

Gość floyd29
Niewazne ze tymi ustami ktorymi bedzie ssac i polykac sperme Marcina * potem caluje mojego synka.... wazna jest przyjemnosc, a co!!! :P

floyd29 powinienś się zaczernić, bo sam widzisz ile tu głupków się podszywa

Gość floyd29
Nieee, to wszystko ja pisze żeby zamydlić oczy podszywaczom :D

witam wszytskich :)) bardzo ,ale to bardzo p[rzepraszam ,ze dzis zanidbalam niektore osoby ,ale tak jak pisalam wczesniej mialam dzis zawalony dzien . Po calym dniu dopiero teraz dotarlam do domu,obiecuje to wszytsko jakos wynagrodzic..:))) Pozdrawiam Marcina i Floyda:))//cmokkk

Witam:)) widze Floyd ,ze zmieniles kolorek:)) zajrze za jakis pol godzinki bede mogla spokojnie popisac no i napisac wkoncu mail do stesknioenego Marcina....cmokkkkk

aaa tak wogole chcialm powiedziec ,ze mnie oral tez bardzo kreci..mmmmmmmmm:))

Witaj Ponętna :) Napisz nam jakbyś ciała źeby wyglądało takie spotkanie z 2 fcetami :)

Gość CARVERA
A wy nadal teoretycznie? Mówiła że nic z tego nie będzie. Gadanie samo tylko. ;-P