Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym28

chciałabym spróbować z dwoma....

Polecane posty

Floyd ? zona juz wie ,ze chcesz sie przylaczyc do zabawy .... moze ona tez do nas dolaczy.......:))

Gość cacao z bitom śmietanom
moge zamiast niej

fLOYD nie wiem czy bylabym w stanie piecic kobiete..hmmmmm..musilabymbyc chyba bardzo mocno podniecona,wtedy ,kto wie....

wiesz Floyd ... jestem zdania ,ze nie mozna niczemu zaprzeczac. Kiedys zarzekalam sie ,ze nie zrobie wielu rzeczy a teraz je robie..!!! To nauczylo mnie zeby nie wypowiadac slow ,,nigdy,,

hehehehehe Floyd nie wiem czy powinnam sie tutaj reklamowac..:)))

hmm.. mam dokladnie opisac jak urawiam sex? jaki rodziaj pieszczot sprawia mi przykemnosc i jak lubie piscic faceta..:))Pozniej pewnie mam napisac w jakich pozycjach lubie to robic i czy wpuszczam faceta do drugiego pokoiku?????:))))))

wolałbym raczej Ci opisać scenariusz takiego spotkania w czwórkę w szczegółach i później dostać Twoję wrażenia na temat opowiadania. :) Tu niestety bedzie mase niepotrzbnych komentarzy podszywaczy

Gość Tengel
Nudny dialog

Ponetna napisz o swoim ostatnim. Jak było , z kim, czy doszłaś ?? Zobaczymy czy tylko teoria Ci jasna:)

Tengel ,znamy sie od kilku dni wiec narazie docieramy sie tylko .Musimy sie poznac troszke blizej . Narazie musimy sprawdzic i dowiedziec sie jakie kazdy z nas ma preferencje sexualne a przedewszystkim wiedziec cos o sobie by nie czuc skrepowania . MYLSE ,ZE WSZYTSKO JEST NA DOBREJ DRODZE:))

wITAJ Biedak:)) Nie mam doswiadczenie jesli chodzi o sex w rojkacie,siedze tu i staram sie dowiedziec cos na ten temat .Niestety ,nie ma chcetnych do zwierzen tego typu....... strasznie podnieca mnie pespektywa urawaiania milosci w tojkacie,poprostu kreci mnie to.... chce sprobowac..:)))

No to nie przeszkadzaj sobie w pisaniu tego maila :) czekam :)

wiec juz koncze ztym pisaniem i napisze cos pozniej ,chyuba ,ze chcesz/?

Ponętna a jakie preferencje ?? dołączasz sie do pary. Czy ktoś do was ?? 2 kobiety czy dwaj faceci ??

ja już prubowałem z dwoma K.Sanatorium,Międzyzdroje,Zosia i Krycha-było bosko,nie obyło się jednak bez problemów-braki kondycyjne

Biedak a jaki jest temat tej rozmowy ?? \"chciałabym spróbować z dwoma.... \"