Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic

maz gejem!?

Polecane posty

Gość co zrobic

Po dwudziestu latach malzenstwa ,coraz czesciej dochodze do wniosku ze moj maz ma cos wspolnego z homhseksualizmem.toze tylko piec lat po slubie nasze zycie seksualne ukladalo sie jako tako to przelknelam.Niestety od dlugich lat o wspolzylismy tylko na moje zyczenie.zauwazylam,ze mojego lubego interesuja tylko filmiki w internecie z udzialem gejow Myslalam ze mu przejdzie .klocilam sie ,plakalam, blagalam i niestety nie wskoralam nic.Tydzien temu powiedzialam,zenie bede go wiecej blagac o 15 min. seksu raz w miesiacu ,tylko bede sie zaspokajala tak jak on.Tak urazilam jego dume ,ze do dnia dzisiejszego sa ciche dni .Co ja mam dalej robic?

Gość ale niefart
:classic_cool:

Gość Margolcia***************
Trudna sprawa. Może porozmawiaj z nim szczerze, ale bez złości, wyrzutów. Nawet jeśli Twoje przypuszczenia okażą się prawdziwe, to nie koniec świata. Wiem, że latwo powiedzieć, ale musisz się i na to przygotować. A może jest biseksualny... Pozdrawiam i życzę, by wszystko było ok.

Gość kaja73
tylko rozwod po co sie meczyc i upokarzac

Gość haterro
Jestem heteroseksualny i obrzydzaja mnie gejowskie sceny .Gdy przypadkiem trafie ,nawet z ciekawosci tego ogladac nie chce.

to straszne co piszesz i bardzo ci wspolczuje, nie jest normalne ze facet slni sie na widok golych facetow. Hetero raczej brzydza sie takimi scenami. Mysle ze jesli sie do tego nie przyznaje to dlatego ze jemu tez jest ciezko, jeslijest gejem pmysl jak on sie czuje, w nazym karaju byc gejem to wsyd. KONIECZNIE musicie ze soba porozmawiac na spokojnie bo nerwy nie maja tu sensu. Nawet jesli odkryl w sobie poiag do facetow to twoje placze i krzyki tego nie zmienia. Jesli jest to pewnie sie rozstaniecie a jesli nie to moze jest ina przyczyna, moze a jakies problemy zdrowotne ale nie dowiesz sie jesli nie pogadasz