Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suprajsik

czy to mogło być poronienie?

Polecane posty

Dziewczyny potrzebuję pomocy. Staramy się o dzidzię, Według wyliczeń cykl powinien mi się teraz rozpocząć 10 lutego (zawsze był regularny). A dzisiaj pojawiły się upławy , jasne, ciut delikatnie różowe a w tym śluzie zobaczyłam mały pęcherzyk gdy dotknęłam okazało się że jest tam maleńska (wielkości łepka od szpilki) kropelka krwi. Czy mogło to być wczesne poronienie? Gdy robiłam ostatnio test ciążowy wyszedł negatywnie. A od dwóch dni pobolewa mnie brzuch niby jak przed okresem ale nigdy tak dotąd nie miałam, zazwyczaj ból przychodził pierwszego dnia okresu. Powiedzcie proszę, czy to faktycznie mogło być wczesne poronienie (według moich wyliczeń mogłabym być w ciaży jakiś tydzień, no ale test jeszcze nic nie pokazał)? Proszę o wasze opinie.

kochana to nie jest pytanie na forum bo nikt nie jest wstanie Tobie o tak odpowiedzieć

Gość tak jest prawda
raczej zbliza sie okres ,ból brzucha pewnie zwiazany z stresem.Starałam się o dziecko rok- jak odpusciłam totalan olewka miałam dość-okazało sie ze jetem w ciazy Dziewczyny starające sie -wiecej luzu!!!

Gość takniestety
i nawet lekarz tego nie stwierdzi