Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia

Sprzedam sweterki

Polecane posty

Gość frejka
up

Gość o kurcze...
takie szmaty sprzedajesz

Gość lu_netkaaaaaaa
smierdzi lumpeksem

Rany jak Wam sie nie pdoba to nie komentujcie, nie po to to wystawiam żeby jakieś lale z kolorowych butików krytykowały, może akurat komuś się spodoba wiec darujcie sobie hehe :):):)

Jak już to \"tragedia\" dziecko :)

Gość o ludu
lale z kolorowych butikow? to juz sobie wyobrazam jak ty wygladasz... chodzaca wiocho :-o

Gość do Asi
nie martw sie tym, co tu piszą Sprzedajesz, bo jest ci zbędne, a kto nie chce niech nie kupuje. Normalne młodzieżowe sweterki. Nie rozumiem krytyki. Skąd w was tyle złośliwości?

Hi hi :D Dzieki, lepiej tego nie mogłas ując, a ludzie złośliwi zawsze byli i będa niestety ale co mnie to obchodzi , Pozdrawiam Cie :)

Gość do Asi
znajdzie sie ktoś taki na allegro, co kupi. Też kiedyś wystawiałam używane ubrania i wyobraź sobie,że kupiła prawie wszystko ode mnie pewna osoba pomagająca innym, jakiejś biednej rodzinie. Na swoje również znajdziesz nabywcę i tego Ci zyczę.

Mam nadzieję bo ciuszki naprawde nie są zniszczone a po prostu leżą mi w szafie:) Są gusta i guściki nie wiem po co dyskutować, ich sprawa:) To moje początki z Allegro i nie wiem czy cena jest odpowiednia. Zobaczymy:) Pozdrowionka gorące:)

Gość Ambipo
O rany, co za szmaty !!! Dziewucho, myślisz, że ktoś naiwny kupi to wsiurskie odzienie , które nabyłaś w taniej odzieży za 2 zł, a teraz usiłujesz je komuś wcisnąć ????

Gość cedfr
jak nie masz z tym co zrobić, to lepiej oddaj do jakiejs pomocy spolecznej, bo wystawiac cos takiego na sprzedaz az wstyd ...

Do cholery! Zostawcie ją! Qźwa mnie też coś może się nie podobać ale tego nie mówię danej osobie trochę taktu! Nie musicie komentować w taki sposób! Zobaczyliście, nie podoba się więc wyjazd z topiq i po sprawie ja tak robię a nie muszę obrażać innych. Poza tym przynajmnej girl ma głowę. Też mam pełno niepotrzebnych ciuchów niektóre nawet nienoszone z metkami i też bym chętnie sprzedała ale nie chce mi się. I nie wszyscy mają kasę by się ubierać w drogich butikach! Ale wiadomo te nasze polskie kompleksy, że ktoś kupuje używane a inny w butiku! \"Zastaw się a postaw się\" co...?! Szkoda słów!