Asia 0 Napisano Luty 8, 2007 Gdyby ktoś był zainteresowany polecam:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165101739#photo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frejka Napisano Luty 10, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kurcze... Napisano Luty 10, 2007 takie szmaty sprzedajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lu_netkaaaaaaa Napisano Luty 10, 2007 smierdzi lumpeksem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia 0 Napisano Luty 10, 2007 Rany jak Wam sie nie pdoba to nie komentujcie, nie po to to wystawiam żeby jakieś lale z kolorowych butików krytykowały, może akurat komuś się spodoba wiec darujcie sobie hehe :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula 0 Napisano Luty 10, 2007 tragedija>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia 0 Napisano Luty 10, 2007 Jak już to \"tragedia\" dziecko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ludu Napisano Luty 10, 2007 lale z kolorowych butikow? to juz sobie wyobrazam jak ty wygladasz... chodzaca wiocho :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Asi Napisano Luty 10, 2007 nie martw sie tym, co tu piszą Sprzedajesz, bo jest ci zbędne, a kto nie chce niech nie kupuje. Normalne młodzieżowe sweterki. Nie rozumiem krytyki. Skąd w was tyle złośliwości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia 0 Napisano Luty 10, 2007 Hi hi :D Dzieki, lepiej tego nie mogłas ując, a ludzie złośliwi zawsze byli i będa niestety ale co mnie to obchodzi , Pozdrawiam Cie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Asi Napisano Luty 10, 2007 znajdzie sie ktoś taki na allegro, co kupi. Też kiedyś wystawiałam używane ubrania i wyobraź sobie,że kupiła prawie wszystko ode mnie pewna osoba pomagająca innym, jakiejś biednej rodzinie. Na swoje również znajdziesz nabywcę i tego Ci zyczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia 0 Napisano Luty 10, 2007 Mam nadzieję bo ciuszki naprawde nie są zniszczone a po prostu leżą mi w szafie:) Są gusta i guściki nie wiem po co dyskutować, ich sprawa:) To moje początki z Allegro i nie wiem czy cena jest odpowiednia. Zobaczymy:) Pozdrowionka gorące:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ambipo Napisano Luty 10, 2007 O rany, co za szmaty !!! Dziewucho, myślisz, że ktoś naiwny kupi to wsiurskie odzienie , które nabyłaś w taniej odzieży za 2 zł, a teraz usiłujesz je komuś wcisnąć ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cedfr Napisano Luty 10, 2007 jak nie masz z tym co zrobić, to lepiej oddaj do jakiejs pomocy spolecznej, bo wystawiac cos takiego na sprzedaz az wstyd ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Luty 11, 2007 Do cholery! Zostawcie ją! Qźwa mnie też coś może się nie podobać ale tego nie mówię danej osobie trochę taktu! Nie musicie komentować w taki sposób! Zobaczyliście, nie podoba się więc wyjazd z topiq i po sprawie ja tak robię a nie muszę obrażać innych. Poza tym przynajmnej girl ma głowę. Też mam pełno niepotrzebnych ciuchów niektóre nawet nienoszone z metkami i też bym chętnie sprzedała ale nie chce mi się. I nie wszyscy mają kasę by się ubierać w drogich butikach! Ale wiadomo te nasze polskie kompleksy, że ktoś kupuje używane a inny w butiku! \"Zastaw się a postaw się\" co...?! Szkoda słów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach