Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka22

Pewnie mnie skrzyczycie, ale prosze o radę i zrozumienie o_O ...

Polecane posty

Gość elka22

Chodzi o kogos w kim się zakochuję. On jest wspaniałby i dobrym człowiekiem, troskliwym. Między nami doszło już do piszczot. No własnie... przy pieszczotach...wsunęłam mu rękę do spodni, potem rozsunęłam rozporek i wyjęłam jego "przyjaciela" na zewnątrz. Zauwazyłam wtedy, że jest on nieco skrzywiony do dołu, tak trochę dziwnie, bo od połowy tak się zgina... trochę mnie to zdziwiło. Miałam do tej pory tylko jednego partnera, który miał prostego penisa...i nie wiedziałam ,ze takie przypadki mogą być. Czy on moze być chory? Powiecie, ze chodzi mi tylko o takie rzeczy, to nei prawda, bo nic sie nie zmieniło w tej kwestii, nadal mi na nim zależy. ALe od tamtej pory martwie sie jak bedzie miedzy nami jesli chodzi o sex. Czy to ,ze ma takiego skrzywionego członka może nam przeszkadzać :( ?

Gość elka22
Martwi mnie to ,bo sex też jest dla mnie ważny - nie najwazniejszy. Czy macie jakieś doświadczenia tego typu?

Gość zonka od zaraz
nie martw sie mojego ucieka troszke w lewo :P:P hihiih i wcale mi to nie przeszkadza:))

Gość ale czym ty się martwisz
?? nie martw się na zapas :D

Gość elka22
jestem romantyczką i kocham kwiatki :classic_cool: niestety jedynie moja łechtaczka mnie rozumie, wieczorami odbywam długie i namiętne rozmowy z nią, czasami muszę ją ukarać, kilka psztyczków i takie, ale ogólnie to jest moja najlepsza przyjaciółka. :-)

Gość elka22
czytałam w internecie ,ze to się nawet jakoś nazywa na P, taka choroba, jakby zwłóknienie jakies w trzonie członka :( Sama nie wiem. Jak to potraktować, spytać go o to? Udawać ,ze tego nie widzę? Jak reagować, wtedy nic nie powiedziałam...

Gość elka22
On jest na prawdę wspaniałym facetem. W końcu tafiłam na kogoś, kto ma jakieś prawdziwe uczucia, rozumie drugą osobę. Do tej pory trafiałam na drani. Doceniam to jaki jest. Ale w tym momencie sobie pomyślałam...hmm nie ma nic za darmo. A moze rzeczywiście martwie sie na zapas, a to nie ma żadnego znaczenia przy stosunku.

Gość elka22
17nastu poprzednich, którym wyjęłam przyjaciela tak nie miało :-(

Gość EXTRAPOTRAWA
Fiut mu taki wyrosnął. To zasługa matki natury. W odbywaniu stosunków takie skręcenie nie przeszkadza.

Gość Żabcia003
słuchaj to nie jest zadna choroba lecz on takiego ma i tyle ja mam np problem bo moj facet ma za grubego i to przeszkadza w stosunkach niestety:/ale przeciez sa rózne sposoby i pozycje wiec nie masz sie czym martwic naprawde jest dobrze i nie bedzie Ci to przeszkadzało:)

Gość elka22
Ci co nie mają nic do powiedzenia a tylko marnie się podszywają niech sie nie wypowiadają.

Gość elka22
Żabcia moze masz rację :)...

Gość Żabcia003
wiec nie martw sie bedziesz zadowolona i ja sie nie podszywam jak cos

Gość elka22
ja też się nie podszywam ((:classic_cool:😭

Gość Żabcia003
a przeciez wielu facetów ma innego i zawsze znajdziesz wygodna pozycje dla was obojga:)

Gość elka22
Myslę, że on ma mały kompleks chyba na tym punkcie, bo widziałam, że patrzył na moja reakcję. Ja zachowałam zimną krew ;) i udałam ,ze nic mnie nie zaskoczyło. No cóż okaże sie...

Gość elka22
:) Mam nadzieje, ze nam sie uda.

Gość a przynajmnie jprzystojny jest
?????

Gość Żabcia003
to dobrze ze zachowałas zimna krew poniewaz jesli bys mu okazła zmartwienie to wtedy mógłby sie troszke czuc skrepowany i oczywiscie załamany a moim zdaniem kazdy facet ma na tym punkcie obsesje niestety:/i zawsze jeden od drugiego moze sie czuc gorszy

Gość a niech mnie
możesz podać pierwsza litere imienia tego chlopaka ??

Gość elka22
Tak, przystojny, dobrze zbudowanym, wysoki, cudny męski głos, wykształcony, inteligentny,czuły...

Gość elka22
Uda się, kobieto nie lamentuj. Peniski są różne i skoro dał Ci go pooglądać znaczy, że może Cię nim zadowolić. W sumie mnie nie penetrował żaden i na pewno nie będzie, ale sama rozumiesz, że jak by mu nie stanął albo trysnął od razu jak wzięłaś do ręki, a tak będzie :classic_cool: obciąg i bzykanko. :-P

Gość elka22
Dalczego mam podać literę, podaj ty a ja ew. przytaknę :)

Gość Żabcia003
a ja Ci powiem ze ja to nie mam pojecia jak to z moim bedzie bo jest strasznie zle znalesc dla nas pozycje taka by czuc sie dobrze i by nie bolało

Gość elka22
dobra powiem Zenobi 🖐️

Gość elka22
To moze jakieś żele nawilżające dodatkowo?

Gość elka22
Podszywie daj mi spokój :D.

Gość elka22
Sama jesteś podszyw :( naprawdę Zenobi :) Mówię do niego Zubicu 🖐️

Gość Żabcia003
a o kogo chodzi Ci z podszywem??nic stego zele tez nie pomagaja

Gość elka22
Znamy się od 5 miesięcy. Co do charakteru, stylu zachowanie, wyglądu bardzo mi odpowiada.Tylko ten mały felerek.