Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolooo

Moja pani mnie nie zaspokaja co robić???

Polecane posty

Gość pietruszka8
zycie po zyciu - co Ty gadasz ? to znaczy ze facet w narzeczenstwie zabiega np. jak kolooo a potem przestanie - po slubie , bo juz mu sie nie chce , bo juz zdobyl kobiete i to teraz ona powinna mu sam nogi rozkraczac :D

Gość kolooo
nie zwracajcie uwagi na potszywaczy. ja je do niczego nie zmuszam tez tak mysle ze moze z czasem....

Gość kurde po co
faceci sa z takimi glupimi, samolubnymi sukami? zostaw dziwke sama, na odchodne rzucajac tekstem: "perdol sie teraz kijem od szczotki, cnotko-niewydymko"... tobie to co prawda niewiele juz da, ale byc moze pomozesz jej (zastanowi sie nad soba) i jakiemus nastepnemu facetowi (dostanie byc moze normalna partnerke) pozdrawiam

Gość do kolooo
kolooo, a co powiesz na to, ze jestem kobieta i mam taki sam problem jak ty. seks raz w tygodniu, ok, jak juz jest, to jest w miare dobry. rano po obudzeniu odpada. sama czuje sie czasem jakas nadpobudliwa, ale to chyba milo, kiedy facet cie pozada. juz sie spodziewam odpowiedzi i domyslow, ze jestem nieatrakcyjna, co zupelnie mija sie z prawda. facet ma taki temperament. i jak tu sie czuc kobieta?

Gość kolooo
ale chcesz sie po prostu kochac? czy masz ochote na cos wiecej? pozwalasz mu robic minete? robisz mu lodziki? polykasz? moze to to...? :(

Gość kolooo
ten nam demna to podszywacz

Gość do kolooo
oczywiscie, robimy wszystko. uwielbiam seks i nie widze w tym nic zlego. tylko przeraza mnie czestotliwosc tego co robimy. bylam wczesniej w barzdo udanym seksualnie zwiazku. mam wrazenie, ze na mojego faceta nic nie dziala. woli ogladac telewizje, nawet gdy ubieram najseksowniejsza bielizne. juz sama sobie wydaje sie smieszna

no, koniec podszywow patalachy!! hmm skoro ma full serwis w domu to jakis frajer :( ile ja bym dal zeby mi ktos obciagnal i polknal... :(

Gość do kolooo
moze niektorzy maja juz taki temperament. w moim obecnym zwiazku bylo tak od poczatku. jestesmy ze soba 3 lata

Gość kolooo.
nie wiem co ci powiedzieć bo mi jako facetowi to na seks mom ochote zawsze a co do tego ze jestes moze brzydka to nawet mi to przez mysl nie przeszło:-) pozdrawiam ktoś mi zakosił psełdonim

Gość kolooo.
to nie ja ten czarny niewiem jak on to zrobił. wiesz mi to sie w głowie nie miesci zeby laska mnie ciagneła do łóżka a ja na tv nie wyobrazam sobie tego:-\

Gość kolooo.
jak zrobić zeby sie na czarno wyświetlać??? bo ktos mi rombnoł psełdo

eh ci podszywacze... pomyslalem ze moze cos nie tak z wygladem, ale zwracam honor :) a moze jebie ci z cipy sledziami? bez obrazy ale to ponoc czeste u kobiet :(

Gość do kolooo
mysle, ze tobie moze sie udac ocieplic swoja kobiete. coprawda ja zawsze lubilam seks, ale moj ostatni facet nauczyl mnie co oznacza to naprawde, zawsze inicjowalismy scenki, udawalismy ze sie nie znamy, gralismy rozne role. nauczyl mnie czerpac przyjemnosc z rzeczy, ktorych wczesniej sobie nie wyobrazalam. wszystko przed toba!

a probowalas udawac jego osobista klaczke? chodzic caly dzien na czworakach z wedzidlem w pysku? to ponoc moze zadzialac...

Gość kolooo.
tak jak twój partner by sie nadawał z moja... bez urazy to taki żarcik :-)

Gość też luuuuubię
zycie po zyciu - nie atakuje ciebie, ale ciekawe ze ty jesteś świadomy moich genów:o kocha się osobę a nie wyobrażenia o niej i koniec, nie przekonuj mnie koloo - niestety w jednym sie musze zgodzic z zycie po.. - to sie raczej na lepsze nie zmieni...

Gość do kolooo
musisz wpisac maila i adres tlen. najlepiej zmien pseudo. nic sie nie martw, i tak wiemy, ze ten walniety koles to nie ty. po prostu udajmy ze go tu nie ma

teraz mozemy poudawac razem :) jak to para czarnuchow :) apropos - spodobal mi sie twoj pomysl z klaczka :) chetnie dalabym ci sie ujezdzic :P ale masz kutasa min. 25 cm? a naplet duzy? :P

Gość do kolooo0
koloo, wszystko da sie zmienic i kazdy jest w stanie nauczyc sie czegos nowego.

Gość kolooo.
oki.zmieni sie czy nie to czas pokaze ale chociasz wiem ze nie jastem sam z tekim problemem a w kupie jest razniej:-) jak tak by miało zostac to nuda by była moze ktoś tu wymyśli bardziej sensowne rozwiazanie a moze moja pani cos wymysli bo jak by nie bylo to 4 lata do czegos zobowiązują

Gość do kolooo0
ja juz musialam zmienic nicka. przykro mi podszywaczu, ze jestes tak pusty i nie masz wlasnych tematow. ale zawsze to ozywienie topiku. proponuje ci zaatakowac kazdy topik po kolei. mysle, ze to dobra zabawa. powodzenia

Gość szybko na to wpadlas
:) na jednym szloby sie zanudzic na smierc :P a tak powaznie to po co reanimowac zwiazek, ktory wyraznie skonal? w ogole tego nie rozumiem... :O

Gość też luuuuubię
bynajmniej nie zobowiązują! zycie sexualne ogolnie jest odbiciem caloksztaltu zwiazku (pomijam ozieblosc, ona wynika z psychiki etc) więc nie obwiniaj jej wyłącznie to ze nie macie gdzie spokojnie, komfortowo (sorry - hotel to nie to samo co wlasny kat), moze boi sie ciazy etc powodów mogłoby być mnóstwo

Gość kolooo.
zgadzam sie głupich nie trzeba siać sami się rodzą...

Gość do kolooo0
moze sprobuj najpierw delikatnie, zapros ja gdzies i mimo seksualnej atmosfery nic nie rob przez dluzszy okres. kobiety tez maja hormony...doprowadz ja do stanu, ze sama nie bedzie mogla wytrzymac

Gość do kolooo0
niecierpie jak ludzie przekreslaja wszystkie szanse na zmiane. niektorzy widza swiat jedynie w czarnych i bialych kolorach, a ludzi wkladaja osobno do innego wora. kazdy jest w stanie sie zmienic!

Gość do kolooo0
zwiazek istnieje, nie skonal, a czas pokaze czy da sie ulepszyc.

Gość kolooo.
nie obwiniam zobaczymy wszystko wyjdzie jak puidziemy na swoje wsumie to juz nie długo wtedy sie wszystko okaże. tak myśle bo przed ślubem trzeba sprawdzić jak ludzie do siebie pasują zeby potem nie załować.

Gość kolooo.
tak dokładnie zwiazek jeszcze nie skonał ma sie dobrze kochamy sie tylko ten seks a dla mnie jest on ważny.