Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pocałunki feeee

Pocałunki feeee

Polecane posty

Gość Pocałunki feeee

Mój chłopak jest bardzo chorowity i własnie przez pocałunki zaraziłam się od niego straszna anginą która leczyłam rzez 2 miesiace a i skutki do dzis czuję, problem jest taki że po tej akcji nie mam ochoty na całowanie się głebokie bo prawdopodobne jest że jest on nosicielem tych bakterii i znowu moge zachorować :/ i nie wiem jak mam mu wytłumaczyc to ze nie chce sie z nim całować bo nie chce znouw byc chora i sie meczyc antybiotykami :(

Gość Problesia
Ha ja mam tez problem z calowaniem, bo nienawidze sie calowac! Juz z kilkoma chlopakami sie calowalam i nienawidze tego robic. FEEEEEE. Moj obecny tego nie moze pojac, wiec sie zmuszam i caluje, ale naprawde. Feeeee.

Gość JAK CI TO POMOŻE
I..NAJPROŚCIEJ WYSŁAĆ GO DO LEKARZA I ZNÓWQ BĘDZIE MILUSI..

Gość niunia00
No tak faceci z trudem przyjmują takie wiadomości coś o tym wiem-i możesz mieć z tym mały problem...:( Oni czasami nie rozumieją pewnych spraw:(

Gość O kurczeie
Ja uwielbiam sie całowac i kochac i robimy to z chłopakiem gdy tylko jest taka mozliwosc...dziwne jakies jestescie jak mozna nie lubic sie calowac nigdy sie z takimi osobami nie spotkałam

Gość ewka23
o fuj zgadzma sie pocałunki sa fuuu oblesne;/

Gość _misiaaa
Też nie lubię się całować.

Gość to samo...
po tym jak sie zarazilam grzybica jamy ustnej prawdopodobniegrzybami z powietrza tez nie przepadam za calowaniem.moj chlopak nie zarazil sie na szczescie ode mnie grzybica ale ja nie potrafie tego wyleczyc i czuje taka wewnetrzna bariere przed calowaniem:(

Gość widocznie jesteście niedojrzał
niedojrzałe i nie dorosłyście jeszcze do tego ani nie spotkałyście odpowiedniego faceta. nie ma się co spieszyć ani zmuszać na siłę.

Gość całowanie bleh
popieram to jest okropne

Gość ee tam
😘😘😘😘😘😘

Gość fu fuf uff ufufuf
co wy w tym widzicie takiego.. wymiana śliny okropneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(

Podejrzewam że tu siedzi sama młodzież w wieku od 12-15 lat więc co wy możecie wiedziec o całowaniu:) przecież pocałunki z bliską osobą to najpiękniejsze co może człowieka spotkać...nie widzę w tym nic obrzydliwego...powiedziałabym nawet że pocałunki niekiedy są przyjemniejsze niż sam seks:-p pozdrawiam

Gość fu fuf uff ufufuf
w tym roku skończę 20 lat

Gość Sroooka88
no poje***o do reszty :|

Gość Problesia
15 lat? Ja mam 29 i mezatka od 2 lat! I nie lubie sie calowac jak diabli.

Gość Ja mam 40
i tez sie nie caluje bo po co.

Gość O kurczeie
Naprawde ludzie potafia zaskakiwac! Ja mogłabym sie całowac 24h na dobe to jest wspaniałe...takie pieszczoty z bliska osoba

Gość anastazjaalicja
Ja tez nie lubie sie calowac,bo nie sprawia mi to zadnej przyjemnosci i to jest powod ze tego nie robie ale tak w ogole to zazdroszcze wszystkim,ktorzy lubia sie calowac i sprawia im to przyjemnosc,jestem juz po 40,takze na poprawe to juz nie mam co liczyc.

Gość A ja lubie
sie całować z moim chłopakiem mmm :** kazdy ma inne upodobania i jesli ktoś nie lubi to ma do tego prawo :) Ale nie wiecie co tracicie ;) mam 17 lat

Gość Problesia
Ty tez nie wiesz co tracisz, bo masz dopiero 17 i nie masz 1/10 tej wiedzy co my i doswiadczenia w innych tematach :P

Pocałunki są obleśne?!?!?!?!? Widocznie nigdy nie miałyście okazji całować się z facetem, który was naprawdę strasznie pociąga. POza tym skoro pocałunki są obleśne, to co z seksem?!?!?!? Przecież z fizjologicznego punktu widzenia, to dopiero seks jest obrzydlistwem. Przy seksie to dopiero jest masa najróżniejszych wydzielin, a ślina to nic przy tym. Oj kobitki... Wyrazy współczucia

Gość nie macie wiekszych zmartwien